Bang & Olufsen Soundbar Bang&Olufsen BeoSound Stage, Dolby Atmos, Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar Bang&Olufsen BeoSound Stage, Dolby Atmos, Silver de la Bang & Olufsen

Soundbar puternic care aduce sunetul Bang & Olufsen la propriul televizor
Sunet surround puternic
Duceti experienta TV la un nivel diferit cu Beosound Stage, o bara sonora frumos lucrata, care suna la fel de bine pe cat arata. Beosound Stage imbunatateste placerea vizionarii cu o combinatie de cele mai noi tehnologii audio si design perfect - precum si suficient de puternic pentru a evita nevoia unui subwoofer separat.
 
 
Sunet artizanal. Continuitate.
Cu prima noastra bara sonora, oferim tuturor posibilitatea de a experimenta sunetul Bang & Olufsen in propriul lor living, deoarece Beosound Stage functioneaza cu orice televizor care suporta HDMI ARC. Cu patru woofere in setarea cu unsprezece drivere, nu este nevoie de subwoofer suplimentar.
 
Butoane de control
Butoanele de control primare sunt integrate in proiectarea cadrului. Aproape invizibile de la distanta, sunt incorporate ergonomic si usor de utilizat atunci cand sunteti aproape de produs.
 
DESIGN
Materialele exclusive si functionale combina simplitatea scandinava cu tehnologia audio de ultima generatie. Un cadru nesfarsit de aluminiu sau stejar afumat in linie lunga inconjoara materialul textil din fata boxelor.
 
Pentru TV si muzica
Beosound Stage functioneaza ca un sistem de difuzoare casnice la propriu atunci cand opriti televizorul. Tehnologiile integrate de transmisie audio integrata Chromecast, Apple AirPlay 2 si streamingul Bluetooth ofera Beosound Stage functionalitate multiroom completa pentru muzica frumoasa in fiecare camera a casei tale.
 
Sunetul Dolby Atmos
Beosound Stage ofera un sistem de sunet cu 3 canale cu un canal central superior pentru o reproducere optimizata a vorbirii. Experienta de vizionare este imbunatatita si mai mult cu Dolby Atmos, o functie in care sunetul se misca in jurul tau intr-un spatiu tridimensional. Beosound Stage include unsprezece drivere conduse fiecare de propriul amplificator, iar rezultatul este o solutie de difuzor bazata pe trei canale, complet activa, bazata pe DSP, care ofera o performanta super profunda si bogata.
 
Usor de configurat
Configuratia de baza a sunetului TV a Beosound Stage necesita doar conectarea cablului HDMI inclus intre Beosound Stage si conexiunea HDMI ARC a televizorului. Apoi, selectati difuzorul corect pentru difuzor / sunet in meniul TV.
 

CARACTERISTICI GENERALE

Design soundbar Fara subwoofer
Subwoofer wireless Nu
Numar canale 3
Putere 550 W
Putere soundbar 550 W
Culoare Argintiu Negru

CONECTIVITATE

Conectivitate Bluetooth, Wi-Fi Ethernet
Versiune Bluetooth 4.2
Conectori intrare

1 x Jack 3.5 mm

1 x HDMI

Conectori iesire 1 x HDMI ARC

CARACTERISTICI SUNET

Tehnologii audio

Dolby Atmos

Dolby True HD

CARACTERISTICI SMART

Aplicatii incluse

AirPlay

TuneIn

Chromecast

Multiroom Link

ALIMENTARE

Consum soundbar 80 W

DIMENISUNI

Dimensiune soundbar 110 x 7.7 x 17 cm
Greutate soundbar 8 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.