Philips Soundbar B1/12, 5.1,subwoofer wireless, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar B1/12, 5.1,subwoofer wireless, negru de la Philips

Tehnologia Microbeam ofera un sunet cu adevarat captivant

Tehnologia Microbeam permite furnizarea unui sunet puternic, precis dintr-o forma mica, compacta. Cele patru drivere de inalta sensibilitate (doua pe laterale si doua pe centru) sunt aranjate intr-o configuratie cu semnale incrucisate, permitand sunetului sa radieze la 180 de grade de jur imprejurul ambiantei sonore, cu un punct optim foarte larg. Efectul este o boxa compacta, dinamica pentru home cinema, care te capteaza in actiune si mai profund.

Ghidul de unda pentru tweeter iti permite sa auzi fiecare detaliu

Doua ghiduri de unda pentru tweeter situate in partea superioara a boxei adauga mai multa stralucire sunetului cu calitati hi-fi. Fiecare ghid de unda consta intr-un tweeter moale in forma de dom, cu sistem de magneti din neodim, care functioneaza cu un amplificator si un tuner dedicate. Cele18 gauri de la un capat la altul al ghidului de unda au diametre care se maresc, pentru a asigura un nivel de iesire constant de la fiecare gaura. Rezultatul este o matrice virtuala de tweetere, in care fiecare gaura se comporta ca un singur tweeter, proiectand frecvente inalte inspre pereti si reflectand sunetul catre ascultator.

Bluetooth (aptX si AAC) pentru redare de muzica wireless

 

Uimitor de compact si eficient din punct de vedere al spatiului

Iesire a sunetului pe 5.1 canale
 
B1 este echipat cu 5.1 canale cu 6 amplificatoare incorporate pentru a oferi o calitate excelenta a sunetului. Aceste sisteme 5.1 utilizeaza aceleasi canale de difuzor si configuratie, avand o parte frontala stanga si dreapta, un canal central, doua canale de surround si un subwoofer. Acesta accepta Dolby Digital pro-logic 2.

Subwoofer subtire wireless pentru amplasare verticala si orizontala

Subwooferul subtire si compact asigura un bas profund si puternic

Transforma subwooferele mari, care ocupa spatiu in dispozitive de domeniul trecutului. Cu o inaltime de doar 86 mm, este discret si usor de amplasat in configuratii de home cinema de orice dimensiuni. Iar dimensiunea mai redusa nu presupune compromiterea sunetului. Subwooferul compact foloseste un design de racetrack cu trecere de banda de al 6-lea grad si un difuzor intern care este reglat la diferite frecvente de doua tuburi de bas, permitand utilizarea unei frecvente mai largi.

Conecteaza la o HDMI pentru imagine exceptionala si sunet de calitate

Bucura-te de redare 3D profunda si sunet 5.1 sau 7.1 de claritate exceptionala conectand pur si simplu o iesire audio HDMI a playerului la conectorul receptorului AV non-3D.
Dolby Digital si DTS

Treceti la sistemul digital si bucurati-va de muzica si filmele preferate. Chiar si muzica stereo suna excelent, deoarece Dolby Digital si DTS Digital Surround imbunatatesc muzica si clipurile video digitale, astfel incat sa beneficiati de un sunet surround cu adevarat coplesitor in boxele de pe sistemul dvs. home cinema.

Specificatii

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Putere totala(W) 120
Smart Nu

SPECIFICATII AUDIO

Decodare sunet

DTS Digital Surround

Dolby Digital

CONECTIVITATE

Porturi

Optic

HDMI

Jack 3.5 mm

USB

LAN

Conectivitate WEB Wireless
Subwoofer wireless Da
Alte conexiuni Bluetooth

CARACTERISTICI SPECIALE

Functii

Control inalte si joase

Sincronizare audio

Echilibrare automata a volumului

Sunet Virtual Surround

ALTELE

Telecomanda Da
Culoare Negru
Dimensiuni (D x H x W mm) 115 x 56.7 x 408
Greutate (Kg) 7.5
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.