Multibrackets Stand TV mobil 5354, 46"-63", VESA 800x500

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Stand TV mobil 5354, 46"-63", VESA 800x500 de la Multibrackets

Diagonala minima (inch): 43 Diagonala maxima (inch): 63 Greutate maxima suportata (kg): 70 Compatibilitate VESA: 900 x 500 Culoare: ARGINTIU Motorizat: NU Prindere podea: mobil pe roti Reglabil pe inaltime: DA

 

Descriere:

Stand M Public Display 180, pentru un singur ecran, argintiu

 

Stand Multibrackets M Public Display 180 – Stand pentru un singur ecran LCD – aluminiu -argintiu – dimensiunile ecranului: 46''-63'' – standard VESA: 800x500 mm

 

Stand-ul Multibrackets M Public Display 180 este unul dintre cele mai flexibile si multifunctionale stand-uri din categoria sa. Posibilitatea de afisare a doua ecrane face acest stand ideal pentru video-conferinte si prezentarile in detaliu, unde este necesar un scenariu cu doua ecrane. Inaltimea de 180 cm este extrem de folositoare, mai ales in salile de conferinte si in alte situatii precum locurile publice – saloane de vanzari, spitale, etc. Cu ajutorul stand-ului M Public Display 180 poti avea o pozitionare optima a ecranului atat pentru audienta care se afla jos, cat si pentru cei ce stau in picioare – in orice parte a incaperii.

 

Stand-ul M Public Display 180 are o suprafata de utilizare extrem de versatila. Construit in mare parte dintr-un aluminiu cu o greutate redusa, care este extrem de rezistent si va sustine majoritatea ideilor si ambientelor in care acesta va fi situat.

 

Atunci cand a fost dezvoltat, s-a pus mult accent pe stabilitate si pe calitatea generala a stand-ului, atunci cand este fixat in pozitie si atunci cand se afla in miscare. Rotile sunt incluse in mod standard, fiind un partener perfect in locurile publice precum salile de conferinte, de clasa sau in spitale.

 

Stand-ul M Public Display 180 poate fi utilizat intr-un mod standard landscape sau intr-un mod portret. Poate fi utilizat cu sau fara roti, cu sau fara polita, suport pentru camera si prize.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.