AKYGA Sursa TFX 250W, AK-T1-250, 80+ Gold, 8cm Fan, Active PFC

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
410,47 lei
Pret 36 Rate Optimo: 15.05 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

AK-T1-250

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Sursa TFX 250W, AK-T1-250, 80+ Gold, 8cm Fan, Active PFC de la AKYGA

Unknown Image

80 Plus Gold

Certificatele 80 Plus definesc standardul care evalueaza eficienta surselor de alimentare. Acest lucru permite utilizatorilor sa afle mai multe despre performanta. Rezultatul arata eficienta la o anumita incarcare a sistemului. In cazul certificatului 80 Plus Gold, cu o incarcare de 50%, vom obtine o eficienta de 90% , cu o sarcina de 20% si o eficienta de 100% va fi de 87%. Acestea sunt rezultate foarte bune , iar sursa de alimentare poate fi utilizata in computerele de ultima generatie care utilizeaza o putere de calcul mare si componente avansate.

Unknown Image
Unknown Image

Fara cablare modulara

In acest tip de alimentare, utilizatorii nu pot deconecta cablurile care nu vor fi utilizate in timpul functionarii computerului. Atunci cand alegeti acest tip de sursa de alimentare, ar trebui sa va amintiti despre o carcasa adecvata care sa permita aranjarea abila a cablurilor pentru a evita efectul incurcarilor. Cu toate acestea, o sursa de alimentare modulara, in care cablurile redundante pot fi indepartate cu usurinta, va oferi un sistem mult mai ordonat. Alegerea cursului depinde de preferintele personale ale utilizatorului. Cu toate acestea, multe surse de alimentare de pe piata nu ofera cabluri modulare.

Unknown Image

TFX

Standardul TFX se aplica surselor de alimentare mici cu dimensiuni de 65 x 85 x 175 mm . Deci, acestea vor functiona perfect pe computere mai mici. Cu toate acestea, ar trebui sa acordati atentie formei alungite si sa selectati carcasa corespunzatoare pe aceasta baza. Puterea acestor surse de alimentare nu depaseste 350W . Acest lucru inseamna ca dispozitivul nu va putea gestiona componente puternice si ne va fi dificil sa ne asteptam la distractie cu cele mai noi jocuri. Cu toate acestea, se poate dovedi util in munca de birou. Un ventilator de 80 mm este responsabil pentru racire.

Unknown Image

Racire activa

Racirea activa este foarte eficienta si se ocupa perfect de buna functionare a computerului. In plus, acum este standard. Dezavantajul sau este o munca putin mai puternica. Zgomotul subtil poate fi redus prin instalarea ventilatoarelor cu diametru mai mare. Aceasta dimensiune il va face sa se roteasca mai lent. De asemenea, merita sa cautati dispozitive de pe piata cu ventilatoare, a caror viteza de rotatie este adaptata la temperatura dispozitivului . Cu cat temperatura creste mai repede, cu atat rotatia este mai rapida.

Unknown Image

SCP

Sursa de alimentare este responsabila pentru furnizarea de energie componentelor computerului. Parametrii de tensiune fluctueaza in reteaua electrica. SCP (Short Circuit Protection) este o protectie la scurtcircuit . Se activeaza atunci cand rezistenta este mai mica de 0,1 Ω in circuit. Aceasta protectie poate fi gasita in toate sursele de alimentare noi si vechi. De indata ce este detectat un scurtcircuit, sursa de alimentare va fi deconectata imediat. Datorita acestui fapt, putem fi linistiti in ceea ce priveste componentele computerului nostru.

Unknown Image

OPP

OPP (Over Power Protection) protejeaza intreaga sursa de alimentare impotriva suprasolicitarii , fara a se limita la linii simple. Exact aceeasi protectie care poate fi gasita sub un nume diferit este OLP - Over Load Protection. In ambele cazuri, alimentarea va fi oprita atunci cand puterea consumata depaseste puterea totala a alimentatorului.

Unknown Image

OCP

Una dintre modalitatile de a ne proteja echipamentele este OCP (Over Current Protection) . Aceasta este o protectie impotriva supraincarcarii stabilizatorului cu intensitate de curent prea mare. Fiecare linie de alimentare este monitorizata separat. In caz de suprasarcina, sursa de alimentare se opreste. OCP este ocerinta a standardului ATX12V .

Unknown Image

OTP

OTP (Over Temperature Protection) protejeaza sursa de alimentare impotriva supraincalzirii , care poate aparea ca urmare a supraincarcarii sau a circulatiei deficitare a aerului. Alimentarea va fi oprita imediat cand temperatura atinge valoarea prag. Protectia OTP este ceruta de standardul ATX12V.

Unknown Image

UVP

O sursa de alimentare pentru computer este un dispozitiv extrem de important, care este responsabil pentru furnizarea de energie componentelor. Atunci cand cumparati, merita sa acordati atentie caracteristicilor individuale de securitate. UVP (Under Voltage Protection) protejeaza impotriva tensiunii prea mici pe liniile de intrare. Desi aceasta defectiune nu afecteaza posibile deteriorari ale componentelor, aceasta poate afecta negativ performanta optima a acestora. Cu siguranta merita sa alegeti o sursa de alimentare cu UVP . Acest lucru va imbunatati cu siguranta confortul utilizarii computerului.

Unknown Image

OVP

OVP (Over Voltage Protection) ofera protectie impotriva tensiunii de iesire prea mari. Se activeaza cand tensiunea este cu 15% mai mare decat valoarea nominala. Protectia functioneaza pe fiecare linie de iesire a sursei de alimentare si este ceruta de standardul ATX12V . Ca urmare, riscul de defectare a componentelor alimentate este redus semnificativ.

Unknown Image

Sistem PFC activ

Sistemul PFC permite corectarea factorului de putere pentru a minimiza pierderile din liniile de transmisie. Sistemele active se adapteaza la conditiile care prevaleaza intr-o anumita retea. Acest lucru afecteaza in mod direct posibilitatea de a obtine o eficienta ridicata a sursei de alimentare. Gama factorilor de putere este de la 0,9 la 0,99 . Nu este un parametru care ar afecta semnificativ confortul utilizarii computerului. Cu toate acestea, este o solutie mai ecologica , care poate fi importanta pentru multi clienti.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip
      ATX 2.31
    • Putere
      250
    • Numar ventilatoare
    • PFC
    • Eficienta
      80 %
    • Certificare
    • Dimensiuni
      175 x 85 x 65 mm
    • Protectii
      OPP, OCP, OPP, OTP, SCP, UVP
  • Voltaje/Amperaje
    • +3.3V
      15 A
    • +5V
      15 A
    • +12V 1
      16 A
    • -12V
      0.5 A
    • +5Vsb
      2.5 A
  • Conectori
    • 20+4 Pin ATX
      1 x
    • 4+4 Pin ATX/EPS
      1 x
    • 4 Pin ATX 12V
      1 x
    • SATA
      3 x
    • Molex
      1 x

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.