ENERMAX Sursa 850W ARGB, 80+Bronze, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
503,22 lei
Pret 36 Rate Optimo: 18.45 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

EMB850EWT-W-RGB

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Sursa 850W ARGB, 80+Bronze, alb de la ENERMAX

MARBLEBRON este o sursa de alimentare semi-modulara cu functionalitate ridicata si design sofisticat. Este certificat 80 PLUS® Bronze si are condensatori electrolitici japonezi de top pana la 105 ° C pentru o fiabilitate excelenta. Echipat cu tehnologie DC-to-DC, ofera o putere de iesire stabila chiar si la schimbarea sarcinii. Ventilatorul de inalta presiune de 120 mm mentine o viteza scazuta constanta cu o liniste de 14 dB (A) cu SAC integrat (Smart Air Control) pana la o sarcina de 40%. MARBLEBRON este perfect pentru jocuri populare, sisteme multimedia si home theater.

Unknown Image

Performanta

Sursa de alimentare certificata 80 PLUS® Bronze atinge o eficienta de pana la 88% la 230VAC la sarcina de 50%. Acest lucru nu numai ca are ca rezultat o generare scazuta de caldura, ci si reduce propria amprenta de CO2. MARBLEBRON ajuta sistemele sa indeplineasca cerintele Directivei UE de proiectare ecologica 2013 ErP Lot 6 cu un circuit de asteptare de 5V (+ 5Vsb) foarte eficient. In plus, sustine regulamentul UE nr. 617/2013 care impune, printre altele, randament de 85% la sarcina de 50% si 82% la sarcina de 20% si 100%.

Unknown Image

Durata de viata mai lunga

Asigurati durabilitatea si fiabilitatea pe termen lung pentru a asigura o durata mai lunga de viata a PSU si pentru a evita cumpararea unuia nou pe termen scurt. Designul DC-DC genereaza tensiuni secundare (+ 5 V si + 3,3 V) de la magistrala de tensiune primara (+ 12 V). Efectul pozitiv este o eficienta mai mare, tensiuni de iesire curate (unda scazuta) si o reglare excelenta a tensiunii la toate sarcinile.

Unknown Image

Comunicare

Designul semi-modular va permite sa indepartati cablurile inutile pentru o instalare curata si usoara. Cablurile plate sunt mai flexibile decat cablurile conventionale cu manta si pot fi directionate mai usor in spatii inguste. Acest lucru permite gestionarea curata a cablurilor in spatele panoului carcasei si contribuie la un flux mai bun de aer in interiorul carcasei.

Unknown Image
Vezi mai mult

  • General
    • Tip
      ATX 12V
    • Putere
      850 W
    • Numar ventilatoare
    • PFC
    • Eficienta
      80 Plus Bronze
    • Dimensiuni
      150 x 86 x 140 mm
    • Protectii
      OCP OVP UVP OLP OPP SCP OTP

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.