Seasonic Sursa CONNECT 750 GOLD, 80 PLUS® Gold, 750W, Fully Modular

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sursa CONNECT 750 GOLD, 80 PLUS® Gold, 750W, Fully Modular de la Seasonic

Dezvoltarea Seasonic CONNECT este rezultatul interesului continuu al utilizatorilor și partenerilor noștri din ultimii ani. În timp ce sursele de alimentare complet modulare au contribuit la atenuarea necesității de a conecta cabluri care nu erau necesare pentru unele construcții, inginerii noștri au căutat continuu o modalitate mai bună și mai curată de gestionare a cablurilor de alimentare. În cele din urmă, au venit cu o altă posibilitate de a îmbunătăți funcționalitatea generală și aspectul sistemelor PC. Așa s-a născut SCMD, introdus la Computex 2018, care în cele din urmă a evoluat în continuare pentru a deveni viitorul CONNECT.

80 PLUS® GOLD

Seria PRIME Gold obține certificarea 80 PLUS® Gold cu o eficiență de 90% la 50% sarcină de sistem.

CONNECT SEASONIC

Seasonic CONNECT este alcătuit din două produse legate. Una dintre ele este PRIME 750 W 80 PLUS® Gold certificată, cu tehnologia noastră S3FC pentru răcire eficientă și funcționare silențioasă. Cealaltă componentă este dispozitivul CONNECT, care este în esență un backplane montat pe carcasa computerului cu magneți pentru a asigura conexiunile la toate componentele.

În timpul instalării trebuie să folosim doar două cabluri de la sursa de alimentare pentru a alimenta CONNECT. În timp ce sursa de alimentare în Rail acceptă +12 V, -12 V și +5 Vsb, CONNECT convertește această putere pentru a furniza ieșirile +3,3 V și +5 V de la Railul de +12 V.

O SOLUȚIE CURATA

Seasonic CONNECT este un upgrade estetic la sistemul tuturor și va include, de asemenea, un afișaj LED Seasonic. Seasonic CONNECT va fi livrat cu un set de cabluri dedicat, care va fi suficient de lung pentru a ajunge la orice parte a computerului dvs.

CARACTERISTICI GENERALE

Putere sursa (W) 750
Numar ventilatoare 1
Alimentare 100 - 240 V
Caracteristici speciale

80 PLUS GOLD

OCP

OTP

UVP

PFC Activ

OVP

SCP

OPP

Conectori

1 x 20+4 Pin ATX

2 x 6+2 Pin PCI-E

3 x Molex

7 x SATA

2 x 4+4 Pin ATX/EPS

1 x Adaptor Molex la SATA

Sursa modulara Da
Format ATX
Rail Single +12V Rail
Altele MTBF 50.000 ore la 40 grade Celsius Cabluri plate negre
Dimensiuni (W x H x D mm) 150 x 86 x 140
Vezi mai mult

  • General
  • Voltaje/Amperaje
    • +3.3V
      20 A
    • +5V
      20 A
    • +12V 1
      62 A
    • -12V
      0.3 A
    • +5Vsb
      3 A
  • Conectori
    • 20+4 Pin ATX
      1 x
    • 4+4 Pin ATX/EPS
      2 x
    • 6+2 PCI-E
      4 x
    • SATA
      8 x
    • Molex
      3 x

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.