Wacom Cintiq 16

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Wacom Cintiq 16 de la WACOM

Wacom Cintiq 16 este o alegere fantastica pentru schite digitale, ilustratii si desen tehnic, fiind rezultatul celor 35 de ani de expertiza acumulati de companie.
   
Noua tableta Cintiq este special conceputa pentru tinerii profesionisti, entuziasti creativi, studenti din domeniul artei sau pur si simplu oameni pasionati de desen, ce cauta fiabilitatea premium oferita de tabletele Wacom, dar care nu au neaparata nevoie de functiile avansate disponibile pe seria Cintiq Pro.
   
   
Cintiq 16 vine echipata cu tehnologia Wacom Pro Pen 2, oferind optiuni de nivel profesional. Astfel, ofera 8192 niveluri de sensitivitate la presiune si inclinare, tehnologie EMR (Electro Magnetic Resonance), ecran Full HD (1920×1080) cu 72% spectru de culoare NTSC si un strat protector cu tratament anti-glare.
   
   
Din punct de vedere al design-ului, Cintiq 16 este o tableta compacta, usor de inclus in orice spatiu de lucru, mai ales prin prisma cablului sau de conectare 3 in 1.
   
Odata cu lansarea seriei Cintiq in 2001, Wacom a fost prima companie care a livrat o tableta cu stilou. Acestea sunt folosite la scara larga pentru orice fel de creatii digitale, productii de filme, design de jocuri video si design industrial.
Compatibila cu PC si Mac, seria Cintiq merge cu sute de aplicatii bazate pe folosirea presiunii.
   
     
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.