Tableta Lenovo Tab P11 J606L, Octa-Core, 11" 2K OC, 4GB RAM, 128GB, 4G, Slate Grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.784,13 lei
Pret 36 Rate Optimo: 65.4 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ZA7S0049BG

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tableta Lenovo Tab P11 J606L, Octa-Core, 11" 2K OC, 4GB RAM, 128GB, 4G, Slate Grey de la Lenovo

Streaming superior

Lasati streamingul sa domneasca. Experienta dvs. de vizionare este in centrul atentiei pe Tab P11, cu o rezolutie uimitoare de 2K pe ecranul IPS TDDI de 11". Marginile inguste de pe toate cele patru laturi ii confera un raport generos de 85% intre ecran si afisaj, iar ecranul este certificat pentru a transmite Netflix in HD. Puteti viziona chiar si in aer liber, intr-o zi insorita, datorita luminozitatii de 400 nits a ecranului LCD.

 

Audio de prima clasa

Gasiti o conexiune mai profunda cu toate melodiile, povestile si emisiunile pe care le iubiti prin intermediul celor patru difuzoare de pe Lenovo Tab P11. Lasati Dolby Atmos® sa va lase sa va arunce chiar in mijlocul unei scene sau al unei sali de concert. Bucurati-va de sunetul cinematografic, in miscare, care curge deasupra si in jurul dvs. pentru o experienta audio imersiva - intarita de sunetul stereo cu patru difuzoare, indiferent de locul in care este pozitionata tableta.

 

Conecteaza-ti copiii cu invatarea, distractia si familia

Tab P11 dispune de un cont independent pentru copii si de Google Kids Space - cu peste 10.000 de aplicatii si jocuri aprobate de profesori, plus sute de carti gratuite pentru a-i ajuta pe copii sa descopere, sa creeze si sa se dezvolte. In plus, camera sa de 8 MP de inalta rezolutie permite apeluri video clare ca buna ziua - ceea ce faciliteaza invatarea sau munca de acasa - cu un blur de fundal integrat care ascunde tot ce se afla in spatele tau.*

 

Faceti lucrurile sa devina realitate

Aceasta tableta dispune de o capacitate de neegalat pentru lucrul la nivel de laptop, datorita tastaturii ultra-subtiri optionale cu trackpad incorporat si taste de comanda rapida, pentru tastare tactila, rapida si precisa. Desenati, pictati sau notati notite ori de cate ori va vine inspiratia cu stiloul optional Lenovo Precision Pen 2 - cu 4.096 de niveluri de presiune, detectare a inclinarii si 200 de ore de utilizare la o singura incarcare.

 

Experiente supraincarcate

Jucati sau navigati cu usurinta si experimentati mai putin lag prin intermediul procesorului Qualcomm® Snapdragon™ 662 Octa-Core cu o frecventa principala de pana la 2,0 GHz. Multitasking fara probleme cu pana la 6 GB de RAM. De asemenea, puteti face mai mult si atunci cand sunteti departe de casa, deoarece Tab P11 poate reda pana la 15 ore* cu o singura incarcare a bateriei de 7700 mAh.

 

Vine cu cele mai utile aplicatii Google

Fie ca sunteti pasionat de fotografie, fie ca va tineti la curent cu prietenii, exista o aplicatie pentru dvs. Alegeti din peste un milion de aplicatii de pe Google Play. Google Play Protect va pastreaza dispozitivul curat si datele in siguranta. Cu peste 100 de miliarde de aplicatii scanate zilnic, chiar si cele pe care nu le-ati instalat inca, pentru a va ajuta sa va pastrati datele in siguranta fata de orice aplicatii cu comportament necorespunzator. Obtineti aplicatiile Google pe care le cunoasteti si le iubiti deja pe Lenovo Tab P11.

CARACTERISTICI GENERALE

Conectivitate Cu SIM
Tip SIM Nano SIM
Sistem de operare Android
Versiune sistem operare Android 10
Tehnologii

Bluetooth

GPS

A-GPS

4G

GLONASS

Wi-Fi LTE

Senzori

Gyro

Senzor de proximitate

ALS/PS

Senzor de interior

Functii IP52
Continut pachet

Incarcator

Tableta

Culoare Titan Grey
Inaltime 258.4 mm
Latime 163 mm
Grosime 7.5 mm
Greutate 490 g
Material Metal Policarbonat

PROCESOR

Producator procesor Qualcomm
Model procesor Snapdragon™ 662
Numar nuclee 8
Frecventa 2 GHz
Producator chipset video Adreno 610

AFISARE

Tehnologie display IPS
Diagonala display 11 inch
Rezolutie 2000 x 1200

MEMORIE

Tip memorie LPDDR4X
Capacitate memorie 4 GB

STOCARE

Capacitate stocare 128 GB
Tip slot memorie Micro SD
Capacitate maxima card de memorie 1 TB

CONECTIVITATE

Versiune Bluetooth 5.1
Wireless 802.11a/b/g/n/ac
Porturi

1 x USB 2.0 type C

1 x pogo pin (4 puncte)

ACUMULATOR

Baterie detasabila Nu
Capacitate acumulator 7500 mAh
Autonomie baterie 12 h

MULTIMEDIA

Rezolutie camera principala 13 Mpx
Rezolutie camera frontala 8 Mpx
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      11
  • Memorie
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.