Tableta Lenovo Tab M8 (4th Gen), Quad-Core, 8" HD (1280x800), 4GB RAM, 64GB , Wifi, Arctic Grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tableta Lenovo Tab M8 (4th Gen), Quad-Core, 8" HD (1280x800), 4GB RAM, 64GB , Wifi, Arctic Grey de la Lenovo

 

Tableta Lenovo Tab M8 Gen 4 langa jucariile pentru copii cu carcasa optionala pentru suport

 

Divertisment in buzunar

Tableta Lenovo Tab M8 Gen 4 are un corp subtire si ingust, cu un design usor, facand-o perfecta pentru a naviga din mers, pentru a juca in pat si pentru a transmite filme acasa. Ecranul HD de 8 inchi are si dimensiunea perfecta pentru ca cei mici sa invete si sa se joace.

 

Tableta orizontala Lenovo Tab M8 Gen 4 care afiseaza durata de viata a bateriei

 

Distractie pe tot parcursul zile

Mergeti o zi intreaga cu Lenovo Tab M8 Gen 4 fara a va face griji cu privire la incarcare. Cu o baterie de o zi pentru streaming, aceasta tableta este perfecta pentru calatoriile rutiere in familie.

 

Tableta Lenovo Tab M8 Gen 4 cu carcasa optionala cu suport, care prezinta functiile Google Kids Space

 

Spatiul Google Kids de pe tableta Lenovo Tab M8 Gen 4 ii ajuta pe copii sa descopere, sa creeze si sa se dezvolte cu o biblioteca de continut de calitate si recomandari pentru ca copiii sa isi exploreze cele mai recente fascinatii in moduri noi si captivante. Ajutati-va familia sa creeze obiceiuri digitale mai bune cu comenzile pentru parinti in aplicatia Family Link de la Google, unde puteti ghida experienta copilului dvs. prin gestionarea continutului, stabilirea limitelor de timp de utilizare si multe altele pe propriul dispozitiv.

 

Tableta Lenovo Tab M8 Gen 4 cu carcasa optionala si Lenovo Tab M8 Gen 4 afisand modul de citire

 

Timp de utilizare mai sigur

Tableta Lenovo Tab M8 Gen 4 este certificata TÜV pentru ingrijirea ochilor. Protejeaza ochii sensibili prin reducerea emisiilor de lumina albastra. Activati modul de citire pentru o experienta de lectura mai realista si mai captivanta, care va permite sa cititi mai mult timp.

 

Tableta Lenovo Tab M8 Gen 4 cu afisaj care arata aplicatii pentru copii

 

Conceput pentru ingrijire suplimentara

Protejeaza-te pe tine si familia ta cu un tablou de bord de confidentialitate care iti permite sa gestionezi accesul la permisiunea de confidentialitate. Un indicator de pe camera si microfon va anunta cand sunt pornite, pentru o mai mare liniste sufleteasca.

Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Culoare
      Gri
    • Greutate
      320 g
    • Senzor
      Accelerometru
      Lumina ambientala
  • Display
    • Diagonala (inch)
      8
    • Rezolutie
      1280 x 800
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      5 Mpx
    • Camera secundara
      2 Mpx

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.