Tableta Lenovo Tab P12, Octa-Core, 12.7" 3K (2944x1840), 8GB RAM, 128GB, WiFi, Storm Grey + Lenovo Tab Pen Plus

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.815,96 lei
Pret 36 Rate Optimo: 66.57 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ZACH0113GR

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tableta Lenovo Tab P12, Octa-Core, 12.7" 3K (2944x1840), 8GB RAM, 128GB, WiFi, Storm Grey + Lenovo Tab Pen Plus de la Lenovo

A visualization of the Tab P12’s quad JBL speakers

 

Imagini si sunete demne de o pauza

Singura responsabilitate pe care o ai cu tableta Lenovo Tab P12 este sa-ti faci timp pentru tine. Bucura-te de imagini si sunete cinematografice de oriunde, cu o calitate de streaming la 1080p si patru difuzoare JBL care sunt reglate Dolby Atmos®. Relaxeaza-te pe deplin cu ajutorul ajustarii sofisticate a luminii ambientale, care este adaptata pentru placerea de a viziona si se regleaza in functie de luminozitatea mediului inconjurator. Poti sta, transmite si te poti relaxa cu un ecran 3K de 12,7″ facut pentru distractia ta, fie ca te afli intre doua cursuri, fie ca inveti pentru un test.

 

Xbox Cloud Gaming

 

Pune-te in actiune

Joaca cu Xbox Cloud Gaming pe un procesor cu 8 nuclee pentru un gameplay rapid si receptiv. Hraneste-ti nevoia de viteza si conectivitate mai mare cu WiFi 6 pentru conexiuni mai rapide, latenta mai mica si capacitate mai mare.

 

A battery icon symbolizing the Tab P12’s long battery life

 

Incarca mai putin, capteaza mai mult

Te-ai saturat sa fii legat de o priza? Uita de reincarcarea tabletei si concentreaza-te pe restabilirea nivelului de energie. Cu o baterie cu o capacitate de 10200 mAh, poti trece de la streaming, la jocuri si la lectura, fara sa te opresti pentru o priza. Asta inseamna mai mult divertisment si mai putine intreruperi, astfel incat sa te poti strecura in timpul liber, indiferent de programul tau.

 

Four closeup photos of the Tab P12 from different angles

 

Proaspat, distractiv si fabulos

Elibereaza-ti dualitatea cu tableta Lenovo Tab P12. Elegant fara efort, este partenerul tau de afaceri si oaza ta personala invelita intr-o carcasa unibody metalica eleganta. Alege intre Storm Grey si Oat Grey pentru a te potrivi cu starea ta de spirit. Perfecta pentru activitatile corporative sau pentru relaxarea la cafenea, ea este ecoul stilului tau unic. Bucura-te de timpul tau liber cu un dispozitiv care imbina functionalitatea cu stilul.

 

A depiction of the fine response of the Lenovo Tab Pen that works perfectly with the Tab P12

 

Jurnalul tau de lucru la nivel profesionist

Descopera armonia dintre munca si bunastare cu Lenovo Tab Pen Plus. Imbunatatit cu functii inteligente, este partenerul tau perfect pentru a lua notite sau a schita. Profita de puterea software-ului Nebo inclus pentru editari precise. Imbratiseaza o experienta de invatare mai inteligenta care trece fara efort de la corporatie la creativitate. Tab Pen Plus: puntea ta de legatura intre stralucirea din sala de consiliu si minunile de weekend.

 

Tab P12 in vertical reading mode

 

Relaxeaza-te si citeste

Cufunda-te intr-un roman captivant cu ajutorul ecranului color personalizabil al tabletei Tab P12. Cufunda-te intr-o experienta senzoriala cu lista noastra curatoriala de 20 de melodii adaptate pentru a spori povestea. Optimizat cu un afisaj cu lumina ambientala, rasfata-te in sesiuni de lectura prelungite fara sa-ti obosesti ochii. Tab P12 este pasaportul tau pentru evadari literare, gata oricand te loveste inspiratia. Bucura-te de o pauza de lectura personalizata in felul tau.

 

Tab P12 video conferencing calls

 

Totul este despre tine

Transforma-ti intalnirile virtuale cu tableta Tab P12. Avand o camera frontala ultra-wide de 13 MP cu urmarire faciala AI si senzor RGB, ramaneti in centrul atentiei pe o raza de 50 cm/19,69″. Compatibila cu Zoom, Teams, WhatsApp si Google Duo, Tab P12 iti transforma convorbirile video de la bune la exceptionale. De la intalniri de lucru la intalniri cu prietenii, fa din fiecare interactiune o experienta clara si vibranta.

 

The Tab P12 has up to 4 split screens

 

Comutare rapida si alunecoasa a sarcinilor

Elibereaza-ti productivitatea cu comutarea perfecta a sarcinilor de pe tableta Tab P12. Alimentata de un procesor octa-core, bucura-te de multitasking rapid pentru mai mult timp liber. Jongleaza cu jocul, scrisul si performanta cu pana la 4 ecrane divizate si 10 ferestre plutitoare, ceea ce face ca utilizarea mai multor aplicatii sa fie fara efort. Tab P12 este poarta de acces catre o petrecere eficienta a timpului liber, echilibrand munca si joaca, o aplicatie la un moment dat. Experimenteaza timpul liber fara efort cu o tableta conceputa pentru stilul tau de viata divers.

 

Tab P12 with optional ThinkPad-style magnetic keyboard

 

Productivitate care se deplaseaza cu tine

Experimenteaza distractia portabila cu tastatura tabletei Tab P12. Designul sau inspirat de ThinkPad ofera senzatia unui laptop, mai putin greutatea. Bucura-te de o tastare rapida si confortabila cu o concavitate a tastelor de 0,2 mm si un pas de 19 mm, de navigare fara efort cu un trackpad incorporat si de 16 comenzi rapide functionale. Cu un suport pentru stilou pentru stylus, fiti gata atunci cand va loveste creativitatea. Perfect pentru redactarea de articole, notarea gandurilor sau codificarea in miscare. Spatiul tau de lucru mobil este redefinit.

Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Culoare
      Gri
    • Senzor
      RGB
      Lumina ambientala
      Giroscop
      Amprenta
      Hall
      Busola E
  • Display
    • Diagonala (inch)
      12.7
    • Rezolutie
      2944 x 1840
  • Procesor
    • Model
      MediaTek Dimensity 7050
    • Numar nuclee
      8
    • Frecventa
      2.6
  • Memorie
    • Memorie RAM
      128
    • Memorie Flash
  • Foto video
    • Camera principala
      8 Mpx
    • Camera secundara
      13 Mpx
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      Da
    • Bluetooth
      5.1
    • GPS
      Da
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.