Tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, Octa-Core, 14.6'', 12GB RAM, 512GB, 5G, Gray

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, Octa-Core, 14.6'', 12GB RAM, 512GB, 5G, Gray de la Samsung

Galaxy Tab S9, S9+ and S9 Ultra are lined up next to each other in Portrait mode with a colorful wave wallpaper on all screens. Splashes of water are surrounding the three devices and an S Pen is pointed at the screen of Galaxy Tab S9.

 

Cea mai mare tableta Dynamic AMOLED 2X creata Samsung

Mai durabil ca niciodata si rezistent la apa.

Cel mai puternic S Pen. Performanta Snapdragon® 8 Gen 2 de neegalat.

 

Dynamic AMOLED 2X.

Stralucire uniforma

 

 

Trei dimensiuni.

Doua culori–inspirate din natura

Alege intre subtilul, profesionalul Graphite si Beige fin si natural – ambele accentuate cu detalii premium si un finisaj neted, sablat, pentru un aspect sofisticat.

 

Obtine o vizualizare clara si confortabila cu Dynamic AMOLED 2X

Indiferent daca alegi Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ sau Galaxy Tab S9 Ultra, fiecare este gata sa-ti dezvolte viziunea creativa. Toate trei au un ecran Dynamic AMOLED 2X, care ofera culori si imagini uimitoare. In plus, protejeaza ochii cu o emisie redusa de lumina albastra.

 

 

Design unificat. Frumusetea este in detalii

 

Camera

 

Difuzoare

 

Buton lateral

 

Intotdeauna cele mai mici lucruri conteaza cel mai mult. La fel precum designul camerei plutitoare de pe spate - conceputa pentru a integra elegant sistemul de camere imbunatatit. Am re-imaginat chiar si butoanele laterale si aranjamentul difuzoarelor, pentru a fi mai familiare.

 

Galaxy Tab S9 series device in Landscape mode with a blue field wallpaper onscreen, showcasing the vivid colors.

 

Nuante vibrante. Privelisti uluitoare

Totul de pe ecran este real cu afisajul Dynamic AMOLED 2X de inalta rezolutie. Detaliile sunt conturate si clare, cu o gama larga de culori intense si negru profund, datorita imaginilor imbunatatite HDR10+ si derularii fluide pana la 120 Hz.

 

Galaxy Tab S9 series device in Landscape mode with a sci-fi action game onscreen.

 

Imbunatateste-ti experienta de joc cu imagini epice, cinematografice

Galaxy Tab S9 series ofera o experienta de joc captivanta, foto-realista, pe ecranul extins al Tab, pentru jocuri maraton. Experienta este sporita de sunetul captivant de la sistemul de boxe quad AKG si sunetul surround Dolby Atmos.

 

Prima tableta Galaxy S rezistenta la apa si praf

 

 

Cand conditiile devin dificile, Tab ramane solid si durabil. Designul metalic, neted, este potrivit celui mai puternic cadru Armor Aluminum — ce isi respecta numele, protejandu-ti tableta de socuri si caderi. Iar ratingul IP689 iti garanteaza prima noastra Galaxy Tab S series rezistenta la apa si praf.

 

S Pen. Mai puternic, mai rapid, mai receptiv

 

 

Am reconstruit S Pen inclus pentru a fi rezistent la apa IP68 la fel ca Tab. Este, de asemenea, imbunatatit la nivel general, cu o sensibilitate imbunatatita a varfului, pentru mai putine clicuri accidentale. Iar cu atasamentul magnetic si incarcarea bidirectionala, doar il fixezi pentru a-l incarca.

 

Vizualizare imbunatatita in aer liber cu Vision Booster

Vision Booster iti permite sa vezi clar ecranul in zonele puternic iluminate, datorita unui algoritm inteligent pentru exterior, care detecteaza stralucirea soarelui si se schimba pentru a se potrivi. Mergi cu usurinta intre studio si terasa, datorita imbunatatirilor contrastului si culorilor, pentru a mentine imaginile vibrante

 

 

 

Procesor de ultima generatie pentru jocuri realiste, de nivel urmator

Procesorul extrem de rapid Snapdragon® 8 Gen 2 al Galaxy este proiectat inteligent, pentru a oferi performante crescute si economii de energie, pentru un joc la nivel de top. Motorul grafic genereaza reflexii si umbre reale in medii de joc 3D, pentru jocuri captivante.

 

Galaxy Tab S9 series device in Landscape mode with a sci-fi action game onscreen.

 

Ramai creativ(a), in miscare, cu o baterie de lunga durata

Pastreaza-ti activ spiritul creativ cu bateria de lunga durata. Are suficienta putere pentru a te ajuta sa parcurgi intreaga zi si chiar pastreaza energie in cazul in care si telefonul tau are nevoie de un impuls. Conecteaza-ti smartphone-ul Samsung Galaxy cu un cablu USB-C si incarcarea se ocupa de restul.

 

Stocheaza-ti toata inspiratia cu suportul microSD

Alege pana la 1TB internal storage, schiteaza-ti capodopera cu GoodNotes, apoi ia microSD pentru a adauga mai mult spatiu de stocare in cazul in care ai nevoie de mai mult spatiu pentru videoclipuri, compozitii, fotografii de inalta rezolutie si multe altele.

 

Dezvolta-ti metoda de notare, optimizata pentru ecranul mare

 

Lasa-ti imaginatia sa zboare cu aplicatii creative de nivel profesionist precum GoodNotes — optimizate pentru a oferi o experienta S Pen perfecta si senzatia reala a scrisului pe hartie. Schiteaza in modul portret si editeaza in vizualizare orizontala sau invers.

 

Pune S Pen pe hartie cu Notepaper Screen

Cu Notepaper Screen, scrisul este cel mai bun lucru dupa folosirea creionului pe hartie. Adauga S Pen — instrumentul de desen suprem pentru a-ti dezvolta talentul. Este sensibil la presiune si inclinare, permitandu-ti sa creezi schite si ilustratii detaliate, cu precizie si control.

 

 

Notarea a devenit mai usoara

Mareste-ti productivitatea cu functiile imbunatatite de notare S Pen. Noteaza rapid idei noi sau fa o diagrama rapida pentru a-ti exprima punctul de vedere. Iar cu S Pen to Text, iti poti transforma fara probleme scrisul de mana in text redactat, intr-o gama larga de aplicatii precum Google, Messages, Maps si multe altele.

 

Colaborarea in timp real vine cu Samsung Notes

Atrage-ti colegii de echipa intr-o sesiune de ”brainstorming”, facilitata de S Pen si Samsung Notes. Partajeaza note intre dispozitivele Samsung Galaxy, pentru a edita continut in timp real, direct in aplicatie. Poti chiar sa scanezi cu usurinta documente cu mai multe pagini si sa le salvezi in Gallery, pentru a le extrage in timpul apelurilor video.

 

Imbunatateste-ti experienta cu tableta

 

 

Obtine o experienta asemanatoare PC-ului cu o singura miscare

 

A woman at a cafe is working on a brochure using a Galaxy Tab S9 series device with Book Cover Keyboard on. An S Pen is placed next to the tablet.

 

Ataseaza Book Cover Keyboard pentru a-ti rezolva cu usurinta listele de sarcini. Complet iluminat din spate, cu taste functionale si cu un trackpad, accepta DeX mode pentru o experienta perfect asemanatoare PC-ului. Atribuie comenzi rapide pentru aplicatii, crescandu-ti eficienta si conecteaza-te fara cablu la alte dispozitive Galaxy, pentru a tasta fara probleme pe orice ecran.

 

Two women lying on a picnic blanket on grass while watching a video on a Galaxy Tab S9 series device with Smart Book Cover on in Landscape mode, propped up using the foldable back cover.

 

Smart Book Cover sta asa cum o asezi

Gaseste cea mai confortabila pozitie pentru orice faci cu o simpla ajustare a pliabilului Smart Book Cover. Pozitioneaza-ti Galaxy Tab S9, S9+ sau S9 Ultra pe verticala sau pe orizontala, pentru un echilibru asemanator sevaletului sau fara a-ti utiliza mainie, ca sa te uiti la emisiunile favorite.

 

 

Filmezi cu telefonul, partajezi cu tableta

Muta intr-o clipa fisiere masive de pe un dispozitiv Samsung Galaxy pe altul cu Quick Share. Deschide LumaFusion profitand de ecranul extins pentru a edita, taia si adauga retusuri finale cu precizie.

 

Eficientizeaza creativitatea si rezolvarea sarcinilor multiple

Picteaza cu o senzatie de utilizare a pensulei de neegalat, pe tableta, cu Clip Studio Paint EX si creste rezolvarea sarcinilor multiple cu smartphone-ul tau. Multi Control iti permite sa glisezi,sa plasezi picturile creative intre ele sau sa le transferi instantaneu de pe smartphone si sa continui sa le editezi pe tableta.

 

Galaxy Tab S9 series device with Book Cover Keyboard on is facing slightly right with an edited picture of a man open in the Clip Studio Paint app onscreen. S Pen is placed in front of the keyboard. The original picture is shown on a Galaxy Z Filp5 device, placed next to the tablet, to highlight drawing and painting functions between Samsung Galaxy devices.

 

Imparte-ti ecranul.

Multiplica-ti productivitatea

Rezolva mai multe sarcini deodata. Poti schita planuri arhitecturale, poti alege imagini captivante si poti discuta video - totul pe un singur ecran, fara a inchide vreodata o fereastra.

 

Two hands are shown typing on a Tab S9 Book Cover Keyboard. The device's screen is divided into three windows. A video call with a man wearing an apron on Google Meet is shown on the left. On the right, slides of cooking images are displayed using Microsoft 365 program on the top and a design sketch of a bar on the bottom.
Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Culoare
      Gri
    • Greutate
      737 g
  • Display
    • Diagonala (inch)
      14.6
  • Procesor
    • Model
      Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
    • Chipset
      Qualcomm
    • Numar nuclee
      8
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      13 Mpx 8 Mpx
    • Camera secundara
      12 Mpx

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.