Tableta Vonino Epic E7 cu procesor Octa-Core MTK8752 1.7GHz, 7.0", 2GB DDR3, 16GB, Wi-Fi, 4G, GPS, Bluetooth, Android 4.4 KitKat, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tableta Vonino Epic E7 cu procesor Octa-Core MTK8752 1.7GHz, 7.0", 2GB DDR3, 16GB, Wi-Fi, 4G, GPS, Bluetooth, Android 4.4 KitKat, Black de la Vonino

Ecran 7" IPS. Full-HD 1920 x 1200px

Vonino Epic E7 este echipat cu un ecran Full-HD cu diagonala de 7inch, care este proiectat pentru a reproduce imagini luminoase si culori vii si intense. Tehnologia IPS (In-plane switching) permite unghiuri de vizualizare mai largi si mai clare.

Rezolutia 1920x1200 si raportul de imagine 16:9 va permit sa vizualizati la calitate maxima continutul Full-HD, facand ca vizualizarea fotografiilor, videoclipurilor si experienta jocurilor sa fie inedita, cu o calitate vizuala deosebita, clara si naturala.

Senzorul de luminozitate ajusteaza ecranul automat, in functie de lumina ambientala, si, impreuna cu accelerometrul, continutul ecranului va fi ajustat astfel incat pozitia de vizionare sa fie cea optima.

 
 

Design Elegant. Procesor OCTA-Core

Beneficiati de experienta utilizarii unui dispozitiv portabil multifunctional, cu capabilitati de conectare 4G LTE si Wi-Fi, asamblat intr-un design elegant, compact si durabil.

Cu muchii rotunjite si avand doar 9.3mm grosime, Vonino Epic E7 are un design foarte atragator si este conceputa astfel incat sa ofere o experienta in utilizare deosebita, cu atat mai placuta datorita capacului spate reliefat, care ofera o aderenta imbunatatita si este placut la atingere.

Design-ul elegant este completat de componente performante, incepand cu procesorul Octa-Core Mediatek de 1.7Ghz si memoria RAM de 2GB tip DDR3. Procesorul Octa-Core Mediatek de 1.7Ghz are o putere de procesare superioara, oferind un raspuns mai rapid la comenzi si o experienta de utilizare fluenta.

Odata cu viteza de procesare Octa-Core, Vonino Epic E7 are si o memorie de stocare interna de 16GB si un cititor de carduri microSD de pana la 32GB, oferind astfel capacitatea de stocare necesara pentru a va pastra toate amintirile si documentele intr-un singur loc.

Design-ul special si performanta remarcabila nu sunt singurele calitati ale modelului Vonino Epic E7; aceasta tableta plina de stil functioneaza pe baza sistemului de operare Google Android KitKat 4.4.

 
 

Conectat in orice situatie

Vonino Epic E7 va deschide lumea.

Fie ca aveti nevoie sa vorbiti cu cineva, sa trimiteti rapid email-uri, sa va actualizati profilurile on-line sau sa ajungeti usor la destinatie, Vonino Epic E7 este dispozitivul portabil care le poate face pe toate.

Acest dispozitiv portabil va permite sa accesati retele mobile de telefonie si date de tip 4G LTE, pentru un transfer de date usor si mult mai rapid decat conexiunea 3G. Atunci cand retelele mobile nu sunt disponibile, va puteti conecta la retele Wi-Fi din apropiere, pentru a ramane in permanenta conectat. Pe langa conexiunile fara fir 4G si Wi-Fi, aveti suplimentar posibilitatea de transfer de date fara fir, prin Bluetooth 4.0.

Modulul GPS/A-GPS incorporat va permite sa utilizati harti rutiere si sa obtineti indicatii detaliate pentru a ajunge la destinatie. In acelasi timp, puteti obtine indicatii catre cele mai apropiate puncte de interes fata de locul unde va aflati.

 
 

8MP - Surprinde momentele importante

Vonino Epic E7 ofera o camera principala de 8-megapixeli, intr-o tableta 4G cu un design elegant, pentru cei care doresc sa aiba tot timpul la indemana un aparat foto performant.

Tabletele devin rapid unul dintre dispozitivele mobile utilizate pentru a surprinde momentele inedite, iar senzorul de 8-megapixeli face ca aceste instantanee sa fie de o calitate superioara, obtinand fotografii si videoclipuri remarcabile.

Camera spate are disponibila si functia HDR, care permite capturarea unei imagini in mai multe moduri de expunere, pe care le suprapune la finalul capturii, rezultand o imagine naturala si vie. Previzualizeaza in timp real luminozitatea si culorile reproduse clar si natural.

Pentru un Selfie reusit si videoconferinte, folositi camera frontala de 2-megapixeli.

Odata surprinse fotografiile si videoclipurile, le puteti trimite prin email sau le puteti incarca pe site-urile de socializare, direct de pe tableta Vonino Epic E7.

 
 

Calatoreste - Descopera

Cu tehnologia GPS, Vonino Epic E7 poate furniza date exacte de navigare.

Modulul GPS/A-GPS incorporat permite utilizarea hartilor si obtinerea de indicatii de deplasare, atat cu masina, mergand pe jos sau cu transportul public, dar si vizualizarea destinatiilor alese prin Google Street View.

Obtineti indicatii de calatorie catre cele mai apropiate puncte de interes folosind serviciul Google Location. In plus fata de aplicatiile Google, puteti instala aplicatii de navigare compatibile furnizate de terti.

Toate aceste optiuni, corelate cu modulul GPS integrat, permit tabletei Vonino Epic E7 sa va ofere cele mai bune optiuni de calatorie, rute alternative, informatii in timp real despre trafic, indicatii de deplasare pentru mersul pe jos sau cu transportul public si multe altele.

 
 

Google Android KitKat 4.4

Acest sistem de operare ofera cea mai prietenoasa interfata de utilizare, proiectata pentru o utilizare interactiva si o navigare intuitiva intre meniuri si remarcabila prin simplitate si viteza de acces.

Puteti personaliza ecranul de start cu aplicatii si obiecte widget-uri frecvent utilizate si puteti crea dosare si comenzi rapide pentru un acces rapid catre meniuri, cum sunt setarile de sistem sau paginile Web preferate. Odata cu sistemul de operare Android, Vonino Epic E7 are preinstalat si magazinul de aplicatii Google Play, prin care aveti acces la peste 1 milion de aplicatii, jocuri, carti si multe altele. Gasiti cele mai populare aplicatii gratuite si platite, explorati colectii de aplicatii alese de utilizatori avizati, explorati categorile sau pur si simplu cautati aplicatiile, jocurile sau cartile dorite.

Vonino Epic E7 ofera, de asemenea, acces la aplicatii Google cum sunt Gmail, Chrome, Google Calendar, Drive si altele. Aveti acces instant catre toate aplicatiile dvs. Google, de pe tableta, smartphone sau calculatorul personal. Continutul va este disponibil imediat ce va veti conecta cu contul dvs. Google.

Cu suport universal pentru stocare si acces, puteti conecta Vonino Epic E7 la un calculator pentru a transfera sau gestiona continutul stocat.

Finalitatea sistemului de operare Google Android KitKat 4.4 este sa reduca timpul de acces al aplicatiilor, oferind astfel cea mai placuta experienta in utilizare.

 
 

Capacitate mare de stocare - 16GB

Impreuna cu viteza mare de procesare, Vonino Epic E7 are si o memorie de stocare interna de 16GB si un cititor de carduri microSD de pana la 32GB, oferind astfel capacitatea de stocare necesara sa va pastrati toate amintirile si documentele intr-un singur loc, fie ca este vorba despre fotografii, videoclipuri, muzica sau documente.

Avand un dispozitiv performant si magazinul Google Play preinstalat, puteti imbunatati functionalitatea tabletei dvs., alegand dintre cele peste 1 milion de aplicatiipentru a va usura sarcinile zilnice, fara sa fie nevoie sa va faceti griji pentru spatiul disponibil.

Folosind conexiunea microUSB puteti conecta tableta dvs. la un computer personal pentru un transfer usor de fisiere sau pentru a reincarca acumulatorul.

 
Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Tip SIM
      Micro-Sim
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      192 x 9.3 x 113 mm
    • Greutate
      280 g
    • Senzor
      Accelerometru; Lumina ambientala; Proximitate
  • Display
    • Tip ecran
      LCD
    • Diagonala (inch)
      7
    • Rezolutie
      1920 x 1200 pixeli
    • Generalitati display
      Multitouch ( 5 puncte)
  • Procesor
    • Model
      Octa Core Cortex A53
    • Chipset
      MTK8752
    • Numar nuclee
      8
    • Frecventa
      1700
    • GPU
      ARM Mali T760 MP2
  • Memorie
    • Memorie RAM
    • Memorie Flash
    • Cititor de Carduri
      microSD (capacitate maxima 32 GB)
  • Foto video
    • Camera
      Da
    • Camera principala
      8 MP
    • Camera secundara
      2 MP
    • Caracteristici camera
      Geo-tagging(Marcaje geografice)
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      Wi-Fi 802.11 b/g/n
    • Bluetooth
      Da
    • USB
      microUSB
      Port audio jack 3.5 mm
    • GPS
      Da
  • Sistem de operare
  • Acumulator
    • Tip acumulator
      Li-Ion
    • Capacitate acumulator
      3500 mAh
    • Durata convorbire
      5 ore
    • Accesorii incluse
      Incarcator retea; Cablu Micro-USB; Cablu OTG

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.