Tastatura gaming mecanica ASUS TUF Gaming K3, RGB, switch-uri mecanice, suport ergonomic detasabil, port USB, iluminare AURA Sync, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura gaming mecanica ASUS TUF Gaming K3, RGB, switch-uri mecanice, suport ergonomic detasabil, port USB, iluminare AURA Sync, Negru de la ASUS

Caracteristici:

  • Tastatura RGB mecanica cu durata de viata de 50 de milioane de tastari pentru performante de lunga durata
  • 100% anti-ghosting cu tehnologie N-key rollover (NKRO) pentru performanta fiabila si receptiva cu comutatoare liniare;
  • Taste combinate usor de utilizat pentru controlul instantaneu al functiilor media;
  • Passthrough USB 2.0 pentru conectarea rapida a dispozitivelor zilnice, cum ar fi un mouse sau o unitate flash, sau pentru incarcarea smartphone-ului sau tabletelor;
  • Capac durabil din aliaj de aluminiu pentru utilizare pe termen lung;
  • Opt taste complet programabile pentru a mapa macro-urile din mers si pentru a stoca profiluri pe memoria onbord;
  • Taste retroiluminate individual cu tehnologie LED Aura Sync RGB pentru optiuni de personalizare nelimitate.
 
 

TUF Gaming K3

ASUS TUF Gaming K3 este o tastatura mecanica RGB care are switch-uri durabile pentru o performanta sensibila si fiabila. Iluminarea RGB pentru toate tastele ofera optiuni de personalizare nelimitate, in timp ce suportul magnetic detasabil pentru incheietura mainii ofera suport si confort suplimentar pentru maratoanele de jocuri. In plus, K3 ofera passthrough USB 2.0 convenabil, un capac superior din aluminiu de calitate aerospatiala, opt taste complet programabile cu memorie integrata si taste media - astfel incat vei fi gata sa joci ca un profesionist.

 

Iluminare Aura Sync RGB

Tastele Aura Sync RGB iluminate individual iti pun la indemana intregul spectru de culori si o gama de efecte de iluminare, permitandu-ti sa adaptezi tastura TUF Gaming K3 in orice fel doresti. Poti chiar sincroniza efecte cu alte dispozitive compatibile Aura Sync.

 
 

Switch-uri mecanice durabile cu rollover N-Key

TUF Gaming K3 are switch-uri mecanice foarte durabile, cu o durata de viata de 50 milioane de apasari si este oferita in varianta de switch-uri Rosu. Tehnologia anti-ghosting 100% si rollover n-key (NKRO) asigura inregistrarea fiecarei apasari de taste, astfel incat o sa ai intotdeauna incredere in comanda.

 
 

Suport magnetic de incheietura

Suportul magnetic detasabil pentru incheietura mainii ofera suport suplimentar pentru a-ti mentine confortabil in orice moment, inclusiv in sesiunile maraton de jocuri.

 
 

Port passthrough USB

Pentru un plus de confort, un port passthrough USB 2.0 va permite sa conectati un mouse sau o unitate flash, sau chiar sa incarcati dispozitive mobile.

 
 

Cadru din aliaj de aluminiu de calitate aerospatiala

Cadrul tastaturii TUF Gaming K3 este frezat din aliaj de aluminiu de calitate aerospatiala si este proiectat sa dureze. Constructia sa durabila si robusta ii confera suficienta greutate pentru a se asigura ca ramane pe loc chiar si in cele mai aprinse batalii, iar designul sau compact si fara margini asigura ca fiecare tasta este usor de apasat.

 
 

Taste complet programabile, plus memorie integrata

TUF Gaming K3 are taste complet programabile cu inregistrare macro din mers, astfel incat sa puteti configura comenzile asa cum doriti. Memoria integrata va permite sa luati tastatura oriunde si sa va pastrati setarile. In plus, tastele Combo Media intuitive va permit sa comutati oricand comenzile la tastele functionale.

 
 

Armoury Crate

Armory Crate este un nou utilitar software conceput pentru a va oferi un control centralizat al produselor de jocuri suportate, facilitand ajustarea aspectului sistemului. De la o singura interfata intuitiva, Armory Crate va permite sa personalizati cu usurinta iluminarea si efectele RGB pentru dispozitivele compatibile si sa le sincronizati cu Aura Sync pentru a crea o schema de iluminare unificata in intregul sistem. Armory Crate va permite, de asemenea, sa personalizati profilurile utilizatorilor, tastele cheie, sa inregistrati macro-uri si chiar sa urmariti statisticile hardware in timpul jocului.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Interfata tastatura USB
Tastatura iluminata Da (RGB)
Tehnologie Cu fir
Culoare Negru
Kit Nu
Taste programabile/Hotkeys Da
Continut pachet Tastatura
Greutate (g) 1.11
Altele RGB Aura Sync
Tastatura Tastatura internationala
Dimensiune (mm) 130.9 x 438.7 x 38.75 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.