Tastatura gaming ASUS Strix Tactic Pro Cherry MX Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura gaming ASUS Strix Tactic Pro Cherry MX Black de la ASUS

TOTUL SUB CONTROL


Strix Tactic Pro este o tastatura mecanica de gaming ultra-rezistenta, iluminata, proiectata pentru viteze de raspuns foarte ridicate si echipata cu comutatoare Cherry MX in variante negru, albastru, maro sau rosu. Aceasta foloseste cea mai avansata tehnologie N-Key Rollover (NKRO) via USB si dispune de 13 butoane macro dedicate foarte accesibile, ce permit crearea rapida si usoara a unor seturi de comenzi personalizate. Pasionatilor de jocuri li se ofera chiar optiunea de a reatribui tastele F1-F8 ca si taste macro, putand accesa un total de 21 de comenzi macro, precum si folosi tasta de inregistrare rapida macro pentru a crea comenzi fara a intrerupe jocurile.

O FORTA DE NEOPRIT IN JOCURI

Comutatoare mecanice
Fiind dedicata celor mai pasionati gameri, tastatura Strix Tactic Pro a fost echipata cu comutatoare de tip Cherry MX de culoare Neagra, Albastra, Maro sau Rosie. Aceste comutatoare de o calitate foarte buna suporta pana la 50 de milioane de apasari pe durata unui ciclu de viata – de peste 10 ori (10X) mai multe decat tastaturile obisnuite. De asemenea, sunt deosebit de tactile si ofera o viteza de raspuns extraordinara, astfel incat va veti putea impinge la maxim valoare APM-ului (actiuni pe minut)!

RASPUNS RAPID. 0 APASARI FALSE.

N-Key Rollover (NKRO) via USB
In cazul in care apasati prea multe taste simultan pe o tastatura traditionala, veti suferi fenomenul de ”ghosting” (sau citiri false), ce previne inregistrarea apasarii anumitor taste si previne controlul precis. Strix Tactic Pro foloseste cea mai avansata tehnologie N-Key Rollover (NKRO) pentru a asigura faptul ca orice tasta apasata este inregistrata corect, indiferent cate taste sunt apasate simultan. In cazul in care doresti ca Strix Tactic Pro sa aiba un comportament in utilizare similare unei tastaturi traditionale, solutia de recunoastere a celor 6 taste - 6-Key Rollover (6KRO) este perfecta pentru aceasta sarcina!

FLEXIBILITATE TACTICA

21 taste macro permanent la indemana
Strix Tactic Pro este echipata cu 13 butoane macro dedicate foarte accesibile, ce permit crearea rapida si usoara a unor seturi de comenzi personalizate – iar pasionatilor de jocuri li se ofera chiar optiunea de a reatribui tastele F1-F8 ca si taste macro, putand accesa un total de 21 de comenzi macro. Strix Tactic Pro dispune de asemenea de o tasta de inregistrare rapida macro pentru a crea comenzi fara a intrerupe jocurile!

JOACA-TE ORIUNDE

Moduri plug-and-play software si hardware
Pachetul include suita de aplicatii software foarte intuitive Strix, pentru setare rapida si optiuni de customizare avansate. Daca esti mereu plecat de acasa, modul hardware plug-and-play si memoria de 4MB incorporata modelului Strix Tactic Pro iti permit sa atasezi tastatura la orice sistem si sa te joci fara probleme!

Continut


Tastatura mecanica pentru jocuri Strix Tactic Pro
Ghid de Utilizare
CD de instalare
4 x taste aditionale
instrument de inlaturare a tastelor


Nota


Conector: USB placat cu aur
Anti-ghosting: NKRO real (comutator 6KRO inclus)
Comutatoare: Cherry MX complet mecanice
Durata de viata a comutatoarelor: 50 milioane actionari
Iluminare: Taste iluminate individual (portocaliu) cu 4 trepte de intensitate
Cablu: Impletit de 1.8m
MAterial taste: ABS dur
Taste media: Control volum, redare/pauza, melodia anterioara si melodia urmatoare
Taste Macro: Pana la 21 taste personalizabile (13 taste pentru functii macro + 8 selectabile macro/functionale (tastele F1-F8)
Functii Speciale:
- Inregistrare rapida pentru functii macro
- Moduri duale: mod hardware plug-and-play si mod software
- Mod Gaming (dezactiveaza tasta Windows®); mod Macro (transforma tastele F1-F8 in taste macro)

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Tip tastatura
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      515.5 x 178.6 x 32.9
    • Altele
      Conector USB placat cu aur
      Anti-ghosting: True NKRO (6KRO switch included)
      Switches: Fully mechanical Cherry MX
      Durata de viata switch: 50 milioane tastari
      cablu: 1.8 m
      Media keys

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.