KINGSTON Tastatura gaming mecanica HyperX Alloy Origins 60, iluminare RGB, switch HX-Red, USB-C

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura gaming mecanica HyperX Alloy Origins 60, iluminare RGB, switch HX-Red, USB-C de la KINGSTON

KS HYPERX ALLOY OROGINS 60 MECHANICAL

Petite 60% form factor

Eliberati mai mult spatiu pentru mouse cu aceasta tastatura extrem de compacta.

 

Corp din aluminiu

Carcasa din aluminiu mentine tastatura solida si stabila din punct de vedere structural atunci cand actiunea devine intensa si jocul se blocheaza; lupta dupa lupta, noapte dupa noapte.

 

Taste PBT cu functii secundare

Tastele sunt proiectate cu material PBT durabil, rezistent la uzura, frecare si solventi. Functiile secundare sunt tiparite pe partile laterale ale tastelor pentru o recunoastere rapida.

 

Comutatoare mecanice HyperX

Comutatoarele cu cheie sunt proiectate personalizat pentru a fi un echilibru de reactie si precizie, oferind un timp de deplasare scurt si o forta de actionare redusa. Sunt, de asemenea, fiabile, evaluate pentru 80 de milioane de apasari de taste, fara pierderi de calitate.

 

Taste RGB

Obtineti o iluminare RGB mai stralucitoare si mai luminoasa, gratie designului cu LED expus al comutatoarelor mecanice HyperX.

 

Trei unghiuri reglabile ale tastaturii si cablu USB-C detasabil

Piciorusele tastaturii va permit sa va setati tastatura in 3 unghiuri diferite de inclinare. Un cablu USB-C detasabil face ca aceasta tastatura ultra-compacta sa fie portabila.

 

Keycap Puller

 

Un dispozitiv keycap puller, o tasta Esc suplimentara si designul special al barei de Space alternative pentru Alloy Origins 60 sunt incluse pentru personalizare suplimentara.



Tip:
Gaming
Interfata:
Cu fir
Numar taste:
-
Rezolutie (dpi):
-
Culoare:
Negru
Dimensiuni (W x D x H mm):
296 x 36.9 x 105.5
Altele:
Cablu detasabil
Iluminare RGB
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.