Tastatura Logitech Ergo K860, layout US, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
546,04 lei
Pret 36 Rate Optimo: 20.02 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

920-010108

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura Logitech Ergo K860, layout US, Negru de la Logitech

TASTATURA ERGONOMICA LOGITECH ERGO K860

 

Logitech ERGO K860 imbina principiile ergonomice cu un design gandit in detaliu pentru productivitate la maximum. 

 

O ERGONOMIE MAI BUNA, MAI MULTA PRODUCTIVITATE

Cu ERGO K869 nu trebuie sa alegi intre ergonomie si productivitate. Tastatura care integreaza tastele numerice, comutarea facila, durata lunga de viata a bateriei si integrarea usoara te ajuta sa lucrezi mai repede si mai eficient ca niciodata. 

   

TESTAT DE UTILIZATORI, APROBAT DE SPECIALISTII IN ERGONOMIE 

ERGO K860 a fost proiectata, dezvoltata si testata dupa criterii setate de cei mai buni specialisti in ergonomie – pentru imbunatatirea posturii, reducerea durerii musculare si a presiunii de contact. Tastatura detine certificarea oferita de United States Ergonomics. 

   

CADRU CURBAT, CU TASTE SEPARATE

Cadrul curbat al tastaturii te ajuta sa tastezi mai confortabil, imbunatatind postura in timp ce lucrezi. Forma inclinata reduce durerile de incheietura, sporind confortul bratelor, al umerilor si gatului. 

   

SUPORT CONFORTABIL PENTRU INCHEIETURA

Suportul din burete pentru incheietura iti ofera confortul de care ai nevoie atunci cand tastezi, fiind format din trei straturi de spuma cu memorie si un finisaj usor de curatat.

   

TASTE PERFECT STROKE

Atunci cand tastezi, mainile stau intr-o pozitie naturala, iar datorita tastelor concave degetele se orienteaza natural, crescand stabilitatea si receptivitatea. 

   

REGLARE A INCLINARII PENTRU UN PLUS DE CONFORT

Postura incheieturilor va fi mereu confortabila indiferent daca stai in picioare sau pe scaun, datorita inaltimii reglabile: piciorusele pot fi pozitionate la 0°, -4° si -7°, pentru a-ti ridica palmele la inaltimea confortabila, oricare ar fi set-up-ul tau de lucru. 

   

O TASTATURA COMPLETA, CU TASTE NUMERICE

Daca spreadsheet-urile sunt parte din munca ta de zi cu zi, K860 e aliatul perfect deoarece iti pune la dispozitie toate tastele de care ai nevoie, inclusiv cele numerice, in partea dreapta a tastaturii.

   

CONECTARE USOARA, DURATA LUNGA DE VIATA A BATERIEI

ERGO K860 se conecteaza cu usurinta prin Bluetooth sau prin receiver-ul USB inclus in pachet. In plus, ofera o autonomie de pana la doi ani cu bateriile AAA incluse, iar in momentul descarcarii, led-ul de semnalizare pentru baterii devine rosu. Durata de viata a bateriei poate varia in functie de conditiile de utilizare.

   

OPTIMIZAT PENTRU MAI MULTE DISPOZITIVE SI MAI MULTE SISTEME DE OPERARE

ERGO 860 este proiectat atat pentru utilizatorii de Mac, cat si cei de Windows, experienta fiind optimizata pentru ambele sisteme de operare. 

O poti conecta pana la 3 dispozitive, comutand cu usurinta intre ele prin apasarea unui buton. 

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Standard
Interfata tastatura Wireless
Tastatura iluminata Nu
Tehnologie Wireless
Incarcator 3 x Baterii AAA
Kit Nu
Culoare Negru
Continut pachet 2 x Baterii AAA 1 x Tastatura 1 x USB Receiver
Greutate (g) 1.16
Dimensiune (mm) 456 x 233 x 48 mm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.