Tastatura mecanica Logitech G413 TKL SE, Neagra

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
367,70 lei
Pret 36 Rate Optimo: 13.48 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

920-010446

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura mecanica Logitech G413 TKL SE, Neagra de la Logitech

G413 TKL SE ofera performante la nivel de gaming - de la comutatoare mecanice tactile la 6 taste anti-rasturnare si taste PBT - intr-o forma compacta optima. Cu un design minimalist fara cheie si o constructie robusta si durabila din aliaj de aluminiu, este gata sa concureze.

Switches mecanice tactile

G413 TKL SE vine cu un tenkeyless layout pentru performanta de varf. Comutatoarele mecanice tactile de calitate pentru jocuri ofera feedback subtil prin momentul de actionare - ideale pentru decizii in fractiuni de secunda in jocurile competitive si FPS.

   

TASPE PBT

Capacele durabile ale tastelor sunt vitale pentru incredere de durata in toate apasarile de taste. Capacele G413 TKL SE sunt fabricate cu PBT — cel mai durabil material de pe piata. PBT ofera o rezistenta excelenta la caldura si uzura pentru performante optime de joc pe toata durata de viata a tastaturii.

   

ILUMINARE LED 

Indiferent daca participati la un meci competitiv sau jucati cu prietenii, concentrarea este o necesitate. G413 TKL SE dispune de iluminare cu LED alb conceputa atent pentru a spori concentrarea si claritatea.

   

ROLLOVER CU 6 TASTE CU ANTI-GHOST

Rollover-ul cu 6 taste cu o matrice de joc anti-ghosting ofera control total in timpul jocului. Apasati mai multe taste fara intreruperi si simultan.

   
BUILT TO LAST

CONSTRUIT SA REZISTE

 

G413 TKL SE dispune de o carcasa superioara din aliaj de aluminiu 5052 cu emisii reduse de carbon de calitate aeronautica neagra, comutatoare mecanice de calitate pentru jocuri si capace PBT pentru o experienta premium si durabilitate superioara.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Interfata tastatura USB
Tastatura iluminata Da
Tehnologie Cu fir
Culoare Negru
Kit Nu
Continut pachet 1 x Tastatura
Greutate (g) 650
Altele

Carcasa de aluminiu

Iluminare alba

Dimensiune (mm) 35.5 x 12.7 x 3.63 cm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.