Kit tastatura si mouse Logitech MK120, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
93,80 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.44 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

920-002562

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Kit tastatura si mouse Logitech MK120, Negru de la Logitech

SIMPLU SI DE INCREDERE

A face lucrurile ar trebui sa fie simplu. Acesta este ceea ce face ca MK120 Combo sa fie potrivit. O tastatura si un mouse de dimensiune completa ofera un design familiar, usor de utilizat, care functioneaza imediat din cutie. Doar conectati acest combo cu cablu prin USB si mergeti.

MK120 keyboard and mouse combo

 

TASTATURA DE DIMENSIUNE COMPLETA

Aceasta tastatura de dimensiune completa cu tastatura numerica integrata face ca introducerea datelor, calculele si navigarea sa fie o usoara. Bara de spatiu curbata impreuna cu tastele usor de citit ofera o experienta de tastare confortabila si familiara.

   

CONFORT PENTRU ORICE MANA

Un mouse de dimensiune completa, ambidextru, ofera urmarire lina si o forma curbata pentru a sprijini palma, pentru o navigare usoara si confortabila.

   

PLUG AND PLAY

 

Atat tastatura, cat si mouse-ul functioneaza imediat din cutie. Doar conectati la porturile USB si sunt gata de functionare. Fara descarcari, fara configurare, fara agitatie.

   

TASTATURA RESISTENTA LA STROPIRE

Cu un design rezistent la stropire, taste rezistente si picioare robuste inclinate cu inaltime reglabila, aceasta tastatura este construita pentru a rezista.

   

FIABILA SI DURABILA

MK120 este construit cu aceleasi standarde de inalta calitate si fiabilitate care au facut din Logitech liderul mondial pe primul loc pentru mouse si tastaturi.

   
SCS Global Service Icon

FACUT CU PLASTIC RECICLAT

Piesele din plastic din MK120 includ plastic reciclat post-consum – 72% pentru mouse si 54% pentru tastatura – pentru a oferi o a doua viata plasticului scos din vechile electronice de larg consum si pentru a ajuta la reducerea amprentei noastre de carbon.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Standard
Interfata tastatura USB
Tastatura iluminata Nu
Tehnologie Cu fir
Culoare Negru
Kit Da
Continut pachet

1 x Tastatura

1 x Mouse

Greutate (g) Tastatura: 550 g Mouse: 90 g
Dimensiune (mm)

45 x 2.35 x 15.5 cm

6.2 x 3.8 x 11.3 cm

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.