Tastatura Wireless Logitech MX Mechanical Perfomance, Iluminata, Silentioasa, USB, BT, US INT, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
742,35 lei
Pret 36 Rate Optimo: 27.21 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

920-010757

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura Wireless Logitech MX Mechanical Perfomance, Iluminata, Silentioasa, USB, BT, US INT, Negru de la Logitech

 

Va prezentam Tastatura Mecanica MX - o tastatura de dimensiune completa ce ofera experienta de tastare, precizie si performanta extraordinare.

Degetele tale aluneca fara efort pe suprafata mata a tastelor – iar cele doua culori ale tastelor ghideaza vederea pentru a facilita orientarea degetelor si a ramane in conectat.

Tastele iluminate se ajusteaza automat pentru a se potrivi conditiilor de mediu.

Experienta de tastare mecanica, fluida si silentioasa: tastatura mecanica MX dispune de taste silentioase, care ofera o experienta si un flux de lucru de nivel superior cu mai putin zgomot.
   

Taste cu profil redus, mai mult confort: Un aspect al tastaturii conceput pentru precizie fara efort cu o forma de dimensiuni complete si taste mecanice cu profil redus pentru o ergonomie mai buna.

   
Iluminare Smart: Tastele Backlit se lumineaza in momentul in care mainile tale se apropie de tastatura si se ajusteaza automat pentru a se potrivi conditiilor de mediu
   

Flux de lucru mai rapid si mai multa personalizare: personalizeaza tastele Fn, atribuie efecte de iluminare de fundal, activeaza Flow cross-computer, controlul pe mai multe dispozitive si multe altele in Logi Options+ (1)

   
Multi-device, multi-OS: Asociati Tastatura Mecanica Bluetooth Wireless MX cu pana la 3 dispozitive pe aproape orice sistem de operare prin Bluetooth Low Energy sau receiver-ul Logi Bolt inclus(2)
   

Incarcare rapida USB-C: Tastatura Mecanica MX ramane alimentata pana la 15 zile de la o incarcare completa sau pana la 10 luni cu iluminarea de fundal oprita (3)

 

Note de subsol:

(1) Necesita software-ul Logi Options+, disponibil pentru Windows si macOS

(2)Nu este compatibil cu tehnologia Logitech Unifying

(3) Durata de viata a bateriei poate varia in functie de conditiile de utilizare

(4) Functiile de baza ale dispozitivului vor fi acceptate fara software pentru alte sisteme de operare in afara Windows si macOS

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Standard
Interfata tastatura

Bluetooth

Wireless

Tastatura iluminata Da
Tehnologie Wireless
Culoare Gri
Kit Nu
Interfata receiver Wireless
Continut pachet

Tastatura

Logi Bolt receiver

Cablu incarcare USB-C

Greutate (g) 828
Altele MX Mechanical
Tastatura US International
Dimensiune (mm) 433.85 x 131.55 x 26.1 mm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.