Tastatura mecanica gaming Logitech G715, Wireless, iluminare RGB, layout US INT'L, Switch GX Red, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
963,74 lei
Pret 36 Rate Optimo: 35.33 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

920-010692

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura mecanica gaming Logitech G715, Wireless, iluminare RGB, layout US INT'L, Switch GX Red, Alb de la Logitech

 

JUST YOUR TYPE

Tastatura de gaming fara fir G715 din colectia Aurora este o tastatura mecanica compacta, fara taste, care ofera vibratii reduse la tastatura cu performante ridicate. Exprimati-va si jucati in felul dvs.

CONFORT LA INALTIME, AMPRENTA REDUSA

Pluteste cu estetica de vis a lui G715 si cu suportul confortabil pentru palma inclus. Dispunerea sa compacta, fara tenkey si inaltimea reglabila ofera acea senzatie de joc bun, pe tot parcursul zilei.

 

 

STILIZAT DE LIGHTSYNC

LIGHTSYNC aduce jocurile la viata cu un perimetru de halou moale si eteric si cu iluminare sub taste. Straluceste cu patru animatii Play Mood imersive preincarcate, iluminarea caracteristica pentru Aurora Collection. Sau personalizati-va propriul aspect de iluminare si efectele de animatie cu ~16,8M de culori RGB programabile utilizand software-ul gratuit G HUB.

 

 

PLAY ON. PLAY FREE.

Ramaneti in stare de joc cu conectivitatea wireless LIGHTSPEED ultra-reactiva. Treceti la modul Bluetooth cu un singur buton. Bucurati-va de durata de viata a bateriei de 25 de ore de joc2B Durata de viata a bateriei masurata cu luminozitatea maxima a tuturor LED-urilor, run-to-die. Poate varia in functie de caracteristicile de descarcare a bateriei, de utilizator si de conditiile de calcul. pe birou, in poala, pe canapea, intr-o alta dimensiune. Conectati-va oricand doriti cu ajutorul cablului USB-C la USB-A inclus pentru a va incarca bateria sau ramaneti pur si simplu in modul cu fir. De asemenea, puteti conecta atat mouse-ul de gaming fara fir G715, cat si G705 folosind acelasi receptor USB LIGHTSPEED. Economisiti porturile USB si bucurati-va de un desktop rationalizat fara nicio pierdere de performanta.

 

 

TEHNOLOGIE DE CALITATE PENTRU JOCURI LA INDEMANA TA

Lasati jocurile (bune) sa inceapa cu senzatia satisfacatoare a comutatoarelor mecanice GX, flexibilitatea de joc wireless sau cu fir si comenzile media complete la indemana. Tot ce ai nevoie pentru a juca cat mai bine si pentru a controla rapid muzica, filmele si multe altele. Rulati la volumul perfect intr-o clipa. Si asigurati-va ca alegeti comutatorul GX potrivit pentru dvs. Linear este silentios si cu frecare redusa. Tactil va ofera un feedback pe care il puteti simti si niste clicuri. Clicky este preferatul clasic al gamerilor, cu cel mai mult feedback.

 


REGLATI-VA ECHIPAMENTUL CU G HUB

Aveti control total asupra stilului de joc si a aspectului estetic. Arata-te putin si personalizeaza-ti RGB-ul cu G HUB pentru a ti-l face numai al tau. Treceti in Game Mode si dezactivati anumite taste in timp ce jucati, astfel incat sa nu intrerupeti nicio aventura epica. Personalizati ce taste se dezactiveaza in G HUB. Personalizati si programati cat de mult doriti sau incepeti sa va jucati imediat cu iluminarea si setarile gata de utilizare. G715 este gata de utilizare.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Numar taste 87
Interfata tastatura USB Wireless
Tastatura iluminata RGB
Tehnologie Wireless
Culoare Alb
Kit Nu
Interfata receiver USB
Continut pachet

1 x Tastatura

1 x Palm rest

1 x Cablu USB tip C detasabil

Greutate (g) 976
Altele Switch GX Red
Dimensiune (mm) 370.6 x 157 x 37.2 mm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.