Tastatura wireless Logitech Signature K650, layout US INT'L, Graphite

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
237,79 lei
Pret 36 Rate Optimo: 8.72 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

920-010945

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura wireless Logitech Signature K650, layout US INT'L, Graphite de la Logitech

TASTATI IN CONFORT

FACETI MAI MULTE LUCRURI

Usurati-va zilele si obtineti confortul de care aveti nevoie pentru orele lungi petrecute in spatiul de lucru. Signature K650 este proiectat cu caracteristici care va asigura confortul si productivitatea. Cu comenzi rapide imbunatatite, suport integrat pentru palma si taste cu amortizare adanca, Signature K650 este echipata pentru a face fata oricaror nevoi zilnice, asigurandu-va in acelasi timp ore intregi de confort. 

CONFORT TOATA ZIUA

Bucurati-va de confort la fiecare apasare a tastelor pentru o productivitate mai satisfacatoare. Signature K650 este prevazut cu un suport integrat pentru palma cu atingere moale si taste cu amortizare adanca, care ofera o experienta de tastare mai satisfacatoare pentru orele lungi petrecute la birou.

k650-shortcuts-us-tablet.png (1024×469)

 

OBTINETI MAI MULT CU MAI PUTIN EFORT

Faceti mai multe cu un aspect de dimensiuni normale pe Signature K650, care va permite sa accesati toate tastele de comanda rapida potrivite si sa economisiti timp cu comenzi precum captura de ecran, dezactivarea si dezactivarea microfonului si navigare pe web.

 

signature-k650-works-on-multiple-platforms-tablet.jpg (1024×640)

 



CONECTATI-VA ASA CUM VA PLACE

Conectarea la dispozitivele dvs. este foarte usoara, datorita conectivitatii wireless prin Bluetooth Low Energy sau a receptorului USB Logi Bolt inclus. Obtineti o conexiune wireless puternica si fiabila de la o distanta de pana la 10 metri (Distanta wireless poate varia in functie de utilizator, mediu si conditii de calcul.) care va permite sa ramaneti flexibil in ceea ce priveste locul in care lucrati, pastrandu-va biroul ordonat si fara cabluri.

 

signature-k650-connect-the-way-you-like-tablet.jpg (929×929)

 

FIABIL SI FARA PROBLEME

Nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu tastatura dvs. Signature K650 va functiona atata timp cat aveti nevoie si nu va necesita baterii noi timp de pana la 36 de luni (Viata bateriei poate varia in functie de utilizator si de conditiile de calcul.) Designul sau este, de asemenea, remarcabil de usor de curatat si este rezistent la varsare.

 

signature-k650-reliable-hassle-free-tablet.jpg (929×524)

 

PUR SI SIMPLU MAI BINE IMPREUNA

Treceti la o productivitate mai buna si mai multa flexibilitate. Combinati tastatura Signature K650 cu mouse-ul Signature M650 si descarcati software-ul Logi Options+ (Disponibil pentru Windows si macOS) pentru a descoperi modalitati simple de a va personaliza tastatura si mouse-ul.

 

signature-k650-simply-better-together-tablet.jpg (929×524)

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Standard
Interfata tastatura USB Wireless
Tastatura iluminata Nu
Tehnologie Wireless
Culoare Gri
Incarcator 2 baterii AA
Kit Nu
Interfata receiver USB
Continut pachet

2 x Baterii AA

1 x Tastatura

1 x Receiver USB

Greutate (g) 700.23
Altele Raza de actiune 10 m
Dimensiune (mm) 457.3 x 193 x 24 mm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.