Kit tastatura + mouse wireless Logitech MK470, Slim, layout US INTL, Rose

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
248,40 lei
Pret 36 Rate Optimo: 9.11 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

920-011322

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Kit tastatura + mouse wireless Logitech MK470, Slim, layout US INTL, Rose de la Logitech

Transformati orice spatiu in unul minimalist, modern si silentios cu combinatia MK470 Slim Wireless Combo - o combinatie de tastatura si mouse ultra-subtire, compacta si cu un design deosebit, perfecta pentru a face lucrurile in mod eficient.

MK470 Keyboard mouse

 

MINIMALIST. MODERN. SLIM.

Combo MK470 Slim se remarca prin simplitatea sa. Profilul subtire si designul minimalist transforma tastatura si mouse-ul intr-o declaratie vizuala pentru o configuratie de birou curata si eleganta.

 

Modern workstation setup with wireless keyboard and mouse

 

PRODUCTIVITATE CU ECONOMIE DE SPATIU

Tastatura compacta include o tastatura numerica si 12 comenzi rapide FN, oferindu-va toate tastele de care aveti nevoie. Mouse-ul subtire este extrem de portabil si il puteti depozita cu usurinta in geanta laptopului sau in buzunar pentru productivitate in deplasare.

Amprenta mai mica a combinatiei inseamna ca puteti lucra in cele mai inguste spatii de birou si puteti pastra mouse-ul la indemana in mod confortabil.

Side View of K380 Multi-Device and M350 Pebble

 

TASTARE SI UTILIZARE A MOUSE-ULUI FLUIDA SI CONFORTABILA

Tastele in foarfeca cu profil redus ofera o experienta de tastare fluida si familiara, asemanatoare cu cea de pe un laptop. Forma neteda de pietricele a mouse-ului ambidextru se simte excelent in ambele maini.

   

MUNCA IN LINISTITA

O tastatura silentioasa si un mouse testat in laborator, cu o reducere a zgomotului de 90%, inseamna o experienta de lucru ultra-silentioasa pentru dvs. si pentru cei din jur.

   

WIRELESS USOR SI FIABIL

Un simplu receptor USB plug-and-play ofera o conexiune wireless puternica de 2,4 GHz cu o raza de actiune de 10 metri. Acest lucru inseamna ca veti avea un birou curat, fara cabluri si libertatea de a va aranja dispozitivele asa cum doriti - unde doriti.

   

MERGETI MAI MULT TIMP INTRE BATERII

O durata de viata a bateriei de 18 luni pentru mouse si de 36 de luni pentru tastatura inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la pierderea energiei. Ambele accesorii intra in modul de economisire a bateriei cand nu sunt utilizate.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Standard
Interfata mouse Wireless
Interfata tastatura Wireless
Tastatura iluminata Nu
Culoare Roz
Tehnologie Wireless
Kit Da
Interfata receiver USB
Continut pachet

1 x Manual de utilizare

2 x Baterii AAA

1 x Tastatura

1 x Mouse USB receiver

1 x Baterie AA

Greutate (g)

Mouse: 100g

Tastatura: 558g

Tastatura US
Dimensiune (mm)

373.5 x 21.3 x 143.9 mm

59 x 26.5 x 107 mm

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.