Tastatura wireless Logitech MX Keys S, Iluminare, Palmrest, 2.4GHz&Bluetooth,USB-C, US INTL layout, Graphite

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
572,83 lei
Pret 36 Rate Optimo: 21 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

920-011589

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura wireless Logitech MX Keys S, Iluminare, Palmrest, 2.4GHz&Bluetooth,USB-C, US INTL layout, Graphite de la Logitech

Stapaneste fluxul de lucru cu MX Keys S - o tastatura wireless cu profil redus care ofera o tastare rapida, fluida si precisa. Experienta de tastare precisa si fluida, iluminare inteligenta si actiuni smart personalizabile, care ajuta la economisirea timpului.

 

Experienta de tastare fluida 

Profilul asemanator cu cel al unui laptop si tastele cu forma sferica ofera o experienta de tastare rapida, fluida, precisa si mai silentioasa. 

 

 

Automatizeaza sarcinile repetitive

Creeaza si partajeaza cu ajutorul aplicatiei Logi Options+ (1) shortcut-uri smart care te ajuta sa economisesti timp si sa efectuezi mai multe actiuni cu o singura apasare de tasta. 

 

 

Iluminare smart 

Tastele cu iluminare se adapteaza la mediul inconjurator si se aprind pe masura ce mainile tale se apropie de tastatura; Acum cu mai multe personalizari ale iluminarii pe Logi Options+ (1). 

 

 

Mai mult confort si mai multa concentrare

Lucreaza confortabil pentru perioade mai indelungate datorita constructiei solide, designului cu profil redus si unghiului optim al tastaturii, care ajuta incheietura mainii sa se relaxeze. 

 

 

Tastatura Bluetooth Multi-dispozitiv, Multi OS

Se conecteaza cu pana la 3 dispozitive pe aproape orice sistem de operare (Windows, macOS, Linux) prin Bluetooth Low Energy sau prin receiverul USB Logi Bolt inclus (2) USB C 

 

 

Tastatura reincarcabila

Ramane alimentata timp de pana la 10 zile cu o incarcare completa sau pana la 5 luni cu iluminarea de fundal dezactivata ; incarcare rapida cu ajutorul cablului de incarcare USB-C inclus 

 

 

Reciclat

Piesele din plastic din tastatura wireless MX Keys S includ plastic reciclat certificat post-consumator: 26% pentru Graphite si 11% pentru Pale Grey

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.