Tastatura wireless Logitech Wave Keys, ergonomic design, Palmrest, 2.4GHz&Bluetooth, USB-C, US INTL layout, Graphite

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
339,10 lei
Pret 36 Rate Optimo: 12.43 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

920-012304

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura wireless Logitech Wave Keys, ergonomic design, Palmrest, 2.4GHz&Bluetooth, USB-C, US INTL layout, Graphite de la Logitech

Tastarea familiara.

Doar mai confortabila. In comparatie cu o tastatura Logitech traditionala fara suport pentru palma.

Experimentati placerile unei tastaturi in forma de val cu un suport de palma amortizat. Bucurati-va de mai mult suport pentru incheietura mainii, de mai putina presiune si de o postura naturala de tastare pe tot parcursul zilei.

 

 

Tastatura confortabila, toata ziua.

Designul ondulat al acestei tastaturi compacte va plaseaza mainile, incheieturile si antebratele intr-o pozitie naturala de tastare, pentru o senzatie de bine pe tot parcursul zilei.

   

Mai mult sprijin pentru palma, mai putina presiune. Comparativ cu o tastatura Logitech traditionala fara suport pentru palma

Cu un suport de palma amortizat cu 3 straturi de spuma cu memorie, Wave Keys ofera incheieturilor tale suportul de care au nevoie pentru a continua sa tastezi in confort.

   

Aprobat de ergonomisti

Wave Keys a fost dezvoltat si testat cu The Logi Ergo Lab si certificat ergonomic cu stampila de aprobare de la United States Ergonomics.

   

Zile mai usoare cu aplicatia Logi Options+ App

Ramaneti relaxat cu o tastare fluida, naturala si cu taste personalizabile folosind Logi Options+ App. Puteti chiar sa va personalizati comenzile rapide pentru anumite aplicatii.

   

Conectivitate linistita

Conectati tastatura ergonomica fara fir Wave Keys utilizand Bluetooth® sau receptorul Logi Bolt inclus si comutati intre laptop, tableta sau telefon dintr-o singura atingere cu ajutorul tastelor Easy-Switch.

Wave Keys functioneaza cu dispozitivele dvs. preferate (Windows, macOS, ChromeOS, iPadOS, iOS,Android). Bucura-te de o autonomie de pana la 3 ani cu bateriile incluse (2x AAA)

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.