Logitech Kit tastatura + mouse 920-008889, wireless, negru, DE

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
289,26 lei
Pret 36 Rate Optimo: 10.6 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

920-008889

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Kit tastatura + mouse 920-008889, wireless, negru, DE de la Logitech

Unknown Image

Tastatura clasica

Mizati pe solutii clasice si dovedite. Designul clasic al tastaturii se bucura de o popularitate de durata. Spre deosebire de tastatura insula, aceasta are butoane convexe de dimensiunea corespunzatoare care functioneaza perfect sub degete si ofera un confort ridicat de utilizare. Tastaturile clasice functioneaza cu mare precizie si sunt foarte durabile.

Unknown Image

Bloc numeric

Tastatura cu un bloc numeric este o solutie convenabila atunci cand lucrati la un computer. Acest model de tastatura este echipat cu un bloc numeric standard, datorita caruia va oferi conditii confortabile de functionare.

Unknown Image

Repaus pentru incheietura mainii

Ergonomia la birou are un impact semnificativ asupra jocului si a muncii. Zona de sprijin pentru palme ii usureaza, faciliteaza munca pe termen lung si jocul pe computer. Acest model de tastatura a fost echipat cu un suport confortabil, care cu siguranta va imbunatati confortul utilizarii computerului.

Unknown Image

Senzor optic

Mouse-ul cu un senzor optic de inalta clasa asigura precizie si functionare fara probleme. Alegeti solutia dovedita si cea mai populara care va functiona nu numai pe un tampon perfect neted, ci chiar si direct pe suprafata biroului. Senzorul optic va asigura o functionare confortabila atat la setari DPI ridicate, cat si mai mici ale dispozitivului.

Unknown Image

Perfect pentru dreptaci

Este un mouse conceput special pentru dreptaci. Profilul sau a fost conceput astfel incat sa se potriveasca perfect sub mana dreapta – butoanele, proeminentele si adanciturile sunt exact acolo unde trebuie, pentru a asigura precizia dispozitivului si cel mai inalt confort al utilizarii acestuia.

Unknown Image

5 butoane convenabile

Acest model de mouse de calculator este echipat cu 5 butoane care activeaza functiile de baza si asigura confort maxim de utilizare atat in timpul serviciului cat si in timpul divertismentului. Butoanele au fost plasate intr-un mod atent si cu grija pentru ergonomie, astfel incat utilizarea acestui mouse este confortabila si precisa. Butoanele laterale pot fi folosite pentru a anula sau reface actiunile anulate, ele vor fi folosite si in jocuri si chiar in timpul navigarii pe web.

Unknown Image

Sensibilitate 1200 DPI

In multe programe de design, grafica si desen, precum si in multe jocuri, un mouse cu o setare de sensibilitate DPI mai mica functioneaza excelent, ceea ce garanteaza o precizie mai mare in timpul lucrului. Acest model de dispozitiv ofera o sensibilitate maxima a senzorului de pana la 1200 DPI, care va fi intervalul optim pentru utilizatorii care au nevoie de precizie in timpul lucrului.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.