Tastatura Gaming Razer Ornata V3 X

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
216,78 lei
Pret 36 Rate Optimo: 7.95 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RZ03-04470100-R3M1

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura Gaming Razer Ornata V3 X de la Razer

SLIM. SILENTIOASA. ERGONOMICA.

Faceti primul pas spre o performanta de nivel superior cu Razer Ornata V3 X - o tastatura de gaming ergonomica cu profil redus, proiectata pentru a va inalta munca si jocul. Dispunand de un nou factor de forma ultra-subtire, de capace de taste mai durabile si de Razer Chroma™ RGB, este introducerea perfecta pentru avantajul dvs.

 

Experienta de joc ergonomica

Cu keycaps mai subtiri si comutatoare mai scurte, bucurati-va de pozitionarea naturala a mainii cu o tastatura de jocuri ergonomica cu profil redus, care va permite ore lungi de utilizare fara prea multa tensiune.

 

 

Tastatura moale si amortizata

Razer Ornata V3 X este perfect pentru cei care prefera o experienta mai silentioasa si mai confortabila atunci cand joaca sau tasteaza.

 

 

Rezistenta imbunatatita la decolorare si zgarieturi

Mai durabile decat keykaps obisnuite, acoperirea UV asigura legende mai rezistente la decolorare si o protectie mai mare impotriva uzurii cauzate de utilizarea frecventa.

 

 

Asigurare completa

Constructia robusta a lui Razer Ornata V3 X este suficient de rezistenta pentru sesiunile intense de jocuri si poate rezista la stropi.

 

 

Suport extins pentru jocuri

Se aliniaza perfect la tastatura cu profil redus si ofera locul perfect pentru a va odihni incheieturile mainilor - pentru un suport vital in timpul perioadelor lungi de utilizare.

 

 

Iluminat personalizabil

Cu 16,8 milioane de culori si o suita de efecte RGB din care puteti alege, personalizati tastatura si obtineti acces la efecte de iluminare dinamice pentru sute de jocuri integrate in Chroma.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Numar taste 105
Tastatura iluminata RGB
Tehnologie Cu fir
Culoare Negru
Kit Nu
Continut pachet

1 x Tastatura

1 x Suport pentru palma

Altele

Gaming mode

Razer Synapse

Protectie UV

Rezistenta la stropi de apa

Keycaps ABS

Tastatura Tastatura internationala Iluminata QWERTY
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.