Tastatura gaming wireless Razer DeathStalker V2 Pro Tenkeyless, RGB LED, Bluetooth/Wireless/Type-C, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
946,90 lei
Pret 36 Rate Optimo: 34.71 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RZ03-04370100-R3M1

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura gaming wireless Razer DeathStalker V2 Pro Tenkeyless, RGB LED, Bluetooth/Wireless/Type-C, negru de la Razer

DeathStalker V2 Pro Tenkeyless

 

ERGONOMIE CU PROFIL REDUS.

WIRELESS DE INALTA PERFORMANTA.

Performanta si durabilitatea de top sunt mai compacte ca niciodata cu Razer DeathStalker V2 Pro TKL - o tastatura optica fara fir ultra-subtire. Dispunand de comutatoare cu profil redus si de Razer™ HyperSpeed Wireless pentru jocuri ultra-rezonabile, toate adapostite intr-o constructie compacta, dar incredibil de durabila.

 

COMUTATOARE OPTICE RAZER™ CU PROFIL REDUS

ACTIONARE ULTRA-RAPIDA SI ULTRA-FIABILA

Inarmat cu acelasi raspuns fulgerator care caracterizeaza toate tastaturile optice Razer, efectuati apasari mai rapide ale tastelor cu ajutorul unor comutatoare complet noi, care au o inaltime de actionare mai mica pentru o deplasare redusa a tastelor, sustinute de o durata de viata de 70 de milioane de apasari de taste pentru o performanta de lunga durata.

 

 

 

CONECTIVITATE DE CLASA SUPERIOARA

RAZER™ HYPERSPEED WIRELESS SI BLUETOOTH 5.0

 

JOCURI CU LATENTA ULTRA-REDUSA

Experimentati jocuri cu latenta foarte redusa cu o conexiune de 2,4 GHz, lider in industrie, care este cu 25% mai rapida decat alte tehnologii wireless.

 

MULTI-DEVICE SUPPORT

SUPORT PENTRU MAI MULTE DISPOZITIVE

Simplificati configurarea prin asocierea unui mouse compatibil cu acelasi dongle USB fara fir utilizat de tastatura.

   
Seamless Dongle Storage

DEPOZITARE FARA PROBLEME A DONGLE-URILOR

Compartimentul de sub tastatura permite ca dongle-ul sa fie bine ascuns pentru a fi depozitat cu usurinta in timpul calatoriilor.

 

VERSATIL SI CONVENABIL

Folositi tastatura wireless pe PC, tableta si multe altele, in timp ce comutati fara probleme intre dispozitive prin intermediul a 3 butoane de profil cu acces rapid.

 

Versatile And Convenient

 

DURATA DE VIATA A BATERIEI ULTRA-LUNGA DE 50 DE ORE

UTILIZARE NON-STOP

Cu o eficienta energetica impresionanta pentru a sustine comutatoarele sale optice si iluminarea luminoasa RGB, Razer DeathStalker V2 Pro Tenkeyless are o durata de viata a bateriei care depaseste tastaturile mecanice care necesita mult mai putina energie.

 

ULTRA-LONG 50-HOUR BATTERY LIFE

 

CARCASA ULTRA-SUBTIRE CU PLACA SUPERIOARA DIN ALUMINIU REZISTENT

ERGONOMIE DE LUNGA DURATA

Profilul subtire al tastaturii asigura o pozitionare neutra a mainii pentru ore indelungate de utilizare cu efort redus, in timp ce placa superioara din aliaj de aluminiu asigura o durabilitate mai mare cu o greutate satisfacatoare.

 

ULTRA-SLIM CASING WITH DURABLE ALUMINUM TOP PLATE

 

CAPACE DE TASTE GRAVATE CU LASER CU

ACOPERIRE RAZER™ HYPERGUARD

REZISTENTA MAXIMA LA DECOLORARE SI ZGARIETURI

Proiectate pentru a fi mai rezistente decat capacele de taste ABS cu dubla lovitura, cu legende care arata foarte bine si curat. De asemenea, dispune de legende secundare retroiluminate pentru o tastare mai comoda si RGB per tasta care straluceste puternic si uniform pentru a produce o retroiluminare RGB 100%.

 

Ultra-durable Coating">

 

ROLA MULTIFUNCTIONALA SI BUTON PENTRU SUPORTURI

CONTROL CONVENABIL

Configurati-le pentru a pune pauza, a reda, a trece peste si a regla totul, de la luminozitate la volum - cel mai mare confort in timp ce va bucurati de divertisment.

 

MULTI-FUNCTION ROLLER AND MEDIA BUTTON
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.