Razer Tastatura mecanica gaming BlackWidow V4 (Yellow Switch), taste ABS, layout US, iluminare RGB, cu 6 butoane customizabile, suport pentru incheietura magnetic, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
855,51 lei
Pret 36 Rate Optimo: 31.36 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RZ03-04691800-R3M1

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura mecanica gaming BlackWidow V4 (Yellow Switch), taste ABS, layout US, iluminare RGB, cu 6 butoane customizabile, suport pentru incheietura magnetic, negru de la Razer

IMERSIUNE COMPLETA IN BATALIE

Rulati Battlestation la capacitate optima cu hub-ul de control perfect pentru configuratia PC-ului dumneavoastra. Dotata cu taste macro si media, obtineti acces la comenzi si scurtaturi avansate, in timp ce cresteti gradul de imersiune cu o tastatura mecanica foarte evoluata care merge pana la capat cu Razer Chroma™ RGB.

   

Alimentat de Razer Chroma™ RGB

Dispunand de iluminare per tasta si de o sublucire izbitoare care evidentiaza tastatura din mai multe unghiuri, sincronizati-o cu batalia dvs. si bucurati-va de o imersiune mai mare pentru sute de jocuri integrate.

   

Control personalizabil la indemana dumneavoastra

Extindeti-va arsenalul de comenzi cu un set de taste macro usor de accesat, care pot fi programate in functie de stilul dvs. de joc.

   

Executie rapida si precisa

Alegeti intre doua comutatoare care ofera o senzatie distincta - comutatorul verde pentru o actionare precisa cu un feedback tactil, cu clichet, sau comutatorul galben pentru o actionare rapida, lina si silentioasa.

   

Confort suplimentar pentru jocuri

Cu un suport pentru incheietura mainii moale si amortizat, care se fixeaza in siguranta pe tastatura, bucurati-va de un confort de lunga durata care va ajuta sa treceti prin cele mai intense maratoane de jocuri.

   

Rezista la utilizare intensa

Utilizand un proces de turnare cu dubla lovitura pentru a se asigura ca etichetarea nu se uzeaza niciodata, capacele de taste au, de asemenea, pereti foarte grosi, ceea ce le face extrem de rezistente pentru a rezista jocurilor intense.

   

Control convenabil

Puneti pauza, redati, treceti peste si reglati totul, de la luminozitate la volum - cel mai mare confort in timp ce va bucurati de divertisment.

 

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Tip tastatura
    • Culoare
      Negru

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.