Telefon Mobil Acer Jade Z Dual Sim 4G White

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Telefoane Mobile

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon Mobil Acer Jade Z Dual Sim 4G White de la Acer

Imagini mai luminoase
Lentile f/ 1.8 cu deschidere mai mare si Acer Magic Bright, Liquid Jade 13 MP Z asigură că imaginile sunt întotdeauna luminoase, chiar si atunci când sunt realizate în medii mai întunecate, cum ar fi un restaurant slab luminat. Pentru a satisface persoanele pasionate de selfie, de asemenea, vine cu o camera frontală 5MP f / 2.2.


Vizualizare rapidă

Dacă vă place să va bucurati de streaming video pe drum, Liquid Jade Z este pentru tine. Acesta dispune de un procesor quad core pe 64 de biti, care vă oferă o multime de performantă si suportă LTE, astfel încât să puteti sa descărcăti rapid cu viteze de până la 150 Mbps. Plus toate videoclipurile vor arata foarte bine pe display-Liquid Jade Z HD cu tehnologii IPS si Zero Air Gap.

Audio de calitate superioară

La ce este bun performantă mare si LTE daca sunetul nu este echivalent. Liquid Jade Z vei avea o mare calitate audio pentru a putea vizializa toate videoclipurile la o calitate impresionanta. Acesta este capabil să ofere o experientă audio mai clară si mai completă prin intermediul unui difuzor cu HD DTS ™ Studio Sound.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.