Allview Telefon mobil P9 Energy S, Dual SIM, 32GB, 4G, Gold

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil P9 Energy S, Dual SIM, 32GB, 4G, Gold de la Allview


Energia vine din interior… interiorul bateriei de 5000mAh a smartphone-ului P9 Energy S! Daca adaugam in “meniu” si cele doua camere de 13 MP, carcasa metalica, designul slim de doar 8,9mm si display-ul de 5.5” cu rezolutie FullHD, iti va fi cu siguranta greu sa rezisti tentatiei de a incerca smartphone-ul P9 Energy S.
 

Energie pentru mii de selfie-uri

P9 Energy S are un acumulator de 5000 mAh care confera suficienta autonomie pentru a oferi suport si mobilitate in toate activitatile tale zilnice. Prin urmare, vei avea pana la 403 ore in stand-by si aproape 22 de ore de convorbire.

Incarcare de doar 10 minute echivaleaza cu 90 de minute de convorbire, 50 de minute de browsing sau peste 1760 de selfie-uri realizate.

Baterie Li-Polymer 5000mAh


Datorita incarcatorului 5V 2A ai parte de un timp mai redus de incarcare



Selfie-uri de invidiat

Nu rata ocazia sa surprinzi momentele cu adevarat importante, fie ca e vorba de practicarea sportului preferat, de un hobby sau chipurile celor dragi, toate acestea, cu ajutorul camerei de 13MP. Mai mult, datorita LED flash-ului, camera frontala iti asigura selfie-uri luminoase chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta.




Surprinde orice te inspira

Esti in cautarea cadrului perfect? Inspiratia vine din interior dar doar cu ajutorul camerei principale de 13 MP cu PDAF poti suprinde cele mai frumoase si interesante momente!

PDAF

Tehnologia PDAF ajuta la focusarea rapida si precisa pentru ca tu sa nu ratezi nici un detaliu al obiectelor in miscare.

Culori care iti capteaza privirea

Rezolutia Full HD si culorile intense redate de display-ul de 5.5” IPS iti vor oferi o experienta vizuala de-a dreptul captivanta. Mai mult, panoul 2.5D ofera terminalului un aspect premium, iar sticla rezistenta la zgarieturi il protejeaza de incidente nedorite.

Slot 3 in 1

Smartphone-ul P9 Energy S vine echipat cu 2 sloturi pentru SIM-uri si iti ofera conectivitate 4G Dual Mode, in ambele standarde FDD si TDD. Iar daca vrei sa iti extinzi memoria Flash, nu mai trebuie sa sacrifici un slot SIM, cardul microSD avand slotul lui dedicat.

 

Tine pasul cu tine

Oricate provocari ii vei lansa, P9 Energy S are puterea sa le faca fata datorita procesorului Octa Core si a memoriei RAM de 3GB. Memoria Flash de 32GB poate fi suplimentata cu un card microSD de pana la 128GB.
Mai mult, P9 Energy S ruleaza sistemul de operare Android 7.0, Nougat care iti pune la indemana scurtaturi catre cele mai utilizate functii, sisteme de cautare pentru gasirea rapida a setarilor si aplicatiilor, precum si posibilitatea de a permuta rapid intre ultimele doua aplicatii utilizate.

Amprenta, sigiliul perfect pentru intimitatea ta

Smartphone-ul tau stie multe despre tine si ar fi bine ca informatiile sa nu ajunga pe mana oricui. Senzorul de amprenta frontal restrictioneaza accesul curiosilor spre datele tale personale. Senzorul este si calea ta catre Home. Datorita noilor tehnologii integrate, nu trebuie sa il mai apesi, este suficienta o atingere pentru a reactiona, iar o vibratie scurta inlocuieste senzatia de apasare.

Smartphone-ul,telecomanda ta universala

Ti s-a intamplat si tie sa nu gasesti telecomanda exact atunci cand incepe programul preferat? Nu te lasa prada disperarii. Foloseste smartphone-ul P9 Energy S drept telecomanda cu ajutorul aplicatiei Peel Remote. Cu un singur dispozitiv schimbi canalul TV dar poti schimba si impresii cu prietenii in timpul show-ului preferat.



Imparte energia cu alteechipamente electronice

P9 Energy S poate incarca si alte dispozitive cu energia sa. Foloseste un cablu OTG si smartphone-ul tau devine Power Bank pentru alte device-uri. In plus, conectand 2 telefoane, poti transfera rapid fisiere intre ele.
 

Dezvoltat impreuna cu Google si MediaTek, conceptul FastPass+ reprezinta calea catre un sistem de operare aerisit, caracterizat prin viteza mare de reactie si optimizare. P9 Energy S integreaza aplicatiile de baza de la Google, lasand utilizatorului libertatea de a-si instala aplicatiile preferate.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tip tastatura Standard
Frecventa retea

2G: 850 / 900 / 1800 / 1900

3G: 900 / 2100

4G: 800 / 1800 / 2100 / 2600

Model Procesor Cortex-A53
Frecventa procesor 1.3 GHz
Culoare Auriu
Dimensiuni (W x H x D mm): 75.35 x 153.7 x 8.9
GPS

Da

A-GPS

GLONASS

Greutate (g) 183
Sistem de operare Android 7.0 Nougat
Tip SIM Nano SIM

MEMORIE

Tip slot memorie Micro SD
Memorie RAM 3 GB
Memorie interna 32 GB

AFISAJ

Tip display IPS
Rezolutie (pixeli) 1080 x 1920
Numar culori 16 M
Diagonala display (inch) 5.5
Functii Dragon Trail Glass

CONECTIVITATE

GPRS Da
Tehnologie Bluetooth

4.0

A2DP

EDR

Tehnologie wireless 802.11 a/b/g/n
USB Micro USB
Porturi Jack 3.5 mm

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 13
Blitz integrat LED
Rezolutie video 1080p Full HD
Camera secundara 13 MP
Caracteristici foto/video

HDR

PDAF

Inregistrare video slow-motion

Blit frontal

ALIMENTARE

Durata convorbire Pana la 1350min
Durata in regim de asteptare Pana la 403h
Capacitate (mAh) 5000
Tip baterie Li - Polymer

COMUNICARE

Mesagerie Da
Browsing Da
E-mail Da

MULTIMEDIA

FM radio Da
Redare video Da
Redare audio Da

ALTELE

SAR (W/kg ) 0.7
Senzori

Proximitate

Lumina

Amprenta

Acceleratie

IR

Accesorii incluse

Cablu USB

Cheie acces SIM

Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      5.5
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      13
  • Sistem de operare

Opiniile clientilor despre Allview Telefon mobil P9 Energy S, Dual SIM, 32GB, 4G, Gold

Rating general:
5
5 (2)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Florentina Flory - Scor: 5/5 | acum 4 ani
Allview Telefon mobil P9 Energy S, Dual SIM, 32GB, 4G, Gold

Un telefon foarte frumos si foarte bun. E facut din materiale buna si rezistente, ruleaza excelent pe orice aplicatie si merita aachizitia acestui produs mai ales pentru bateria de capacitate mare.

Alina Drigusu - Scor: 5/5 | acum 4 ani
Allview Telefon mobil P9 Energy S, Dual SIM, 32GB, 4G, Gold

E super, mai ales in aplicatii sau jocuri se descurca fara probleme, fara blocaje si cel putin al meu e ok pana acum. Memorie are destula, are ecran frumos colorat si care raspunde rapid la comenzi. Bateria ma tine destul, cam doua zile fara sa incarc la o utilizare normala, un mail , un facebook si un joculet dar nu toata ziulica. Pretul telefonului la ce stie sa faca e ok.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.