ASUS Telefon mobil ZenFone ZenFone 5 Lite ZC600KL, Dual SIM, 64GB, 4G, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil ZenFone ZenFone 5 Lite ZC600KL, Dual SIM, 64GB, 4G, Negru de la ASUS

Cadre Ultra Largi  4 Camere

Daca esti un iubitor al fotografiei si doresti sa iesi in evidenta, ZenFone 5 Lite este smartphone-ul perfect pentru tine. Indiferent ca subiectul tau favorit este reprezentat de natura extraordinara, mancarea deosebit de gustoasa, explorarea urbana sau distractia impreuna cu cei ce fac parte din viata ta, modelul deosebit de portabil ZenFone 5 Lite va transforma experientele in amintiri digitale de neuitat. Sistemul sau unic cu 4 camere ofera obiective cu unghiuri largi atat in partea din fata cat si in cea din spate, surprinzandu-va pe deplin subiectul favorit indiferent unde v-ati afla si indiferent de situatie.
 
Patru Camere
Gata pentru orice


ZenFone 5 Lite este echipat cu un sistem foto de top, cu patru camere, ce va duce experienta de fotografiere la un cu totul alt nivel. Acesta este echipat atat in partea din fata cat si in cea din spate cu o camera de inalta rezolutie — senzor Sony de 20MP in partea din fata, 16MP in partea din spate — plus o a doua camera cu unghi larg de fotografiere, de 120°, oferindu-le cele mai bune optiuni pentru nevoile voastre legate de fotografie. Indiferent ca va plac selfie-urie, wefie-urile, cadrele de actiune, portretele, cadrele de natura sau clipurile video 4K UHD, ZenFone 5 Lite este de neegalat. Aceasta solutie hadware avansata este combinata cu cea mai recenta tehnologie ASUS PixelMaster, ce va ofera un mod Portret cu un efect de bokeh foarte interesant, un mod Pro similar celor oferite de DSLR-uri pentru control manual fin si un mod Infrumusetare cu 10 Niveluri. In plus, pentru o functionare perfecta in orice conditii, modul Auto ofera acum functii HDR si optimizare in conditii de lumina slaba automate.
 
Cadre Ultra Largi
Creativitate fara limite


Suntem de parere ca adevaratii pasionati de fotografie merita mai mult decat o singura camera spate secundara ce functioneaza doar in tandem cu camera principala. In cazul lui ZenFone 5 Lite am adaugat camere cu unghiuri largi de vizualizare, de 120° , atat in partea din fata cat si in cea din spate, pentru cadre deosebit de largi. Fiecare dintre aceste cadre poate fi utilizat individual, indepartand practic limitele plasate in calea creativitatii voastre si oferindu-va libertatea de a va crea cadrele perfecte: cu ZenFone 5 Lite va va fi mult mai usir sa compuneti cadrul perfect, indiferent ca este vorba despre selfie-uri, wefie-uri, peisaje, portrete sau fotografii de grup.
 
Camera Frontala
Selfie-uri deosebit de fidele


Selfie-urile realizate cu ajutorul lui ZenFone 5 Lite sunt intr-o cu totul alta liga. Sistemul de camere frontale duale include o camera principala de inalta rezolutie, de 20MP, dotata cu un senzor de imagini Sony de top, ce va ofera cele mai bune selfie-uri pe care le-ati vazut vreodata. De asemenea, acesta poate realiza selfie-uri video foarte clare la rezolutie Full HD (1080p) ce va vor uimi audienta — acestia se vor simti ca si cum sunt chiar acolo, impreuna cu voi! Cele doua camere si blitz-ul LED Softligh va permit sa va alegeti cu usurinta stilul preferat pentru selfie-uri: foarte personal, incluzand elemente de peisaj sau invitandu-va prietenii sa vi se alature pentru distractie in gasca.
 
Infrumusetare in Timp Real BeautyLive

In cazul in care sunteti pasionati de retelele sociale, va veti indragosti de tehnologia de infrumusetare in timp real BeautyLive. BeautyLive este una din functiile oferite de catre tehnologia ASUS SelfieMaster si va va transforma complet experienta de streaming live, oferind suport pentru Facebook, YouTube, Twitter, Instagram si altele. Puteti elimina imperfectiunile pielii si ajusta tonalitatile acesteia in timp real, astfel incat prietenii vostrii si cei ce va urmaresc pe aceste retele vor vedea o versiune mai frumoasa a voastra. Si pentru a evita problema enervanta a clipurilor video in oglinda cu text indescifrabil, BeautyLive include de asemenea un foarte util mod Oglinda.
 
Iesiti in evidenta

Modul portret creeaza in mod automat un usor efect de adancime de camp, ideal pentru fotografia de portret: subiectul ramane foarte clar, dar fundalul este incetosat intr-o maniera foarte atragatoare. Disponibil anterior doar in cazul camerelor DSLR, acest efect – cunoscut sub numele de bokeh – este realizat de catre ZenFone 5 Lite cu ajutorul unor functii avansate de procesare software, facand astfel posibila realizarea cu mare usurinta a unor portrete si selfie-uri de-a dreptul captivante, cu un aspect profesionist.
 
Perfect pentru incepatori

Chiar daca sunteti un incepator in domeniul fotografiei, ZenFone 5 Lite va permite sa realizati cadre perfecte, de fiecare data. Modul sau Auto, foarte capabil, va ofera o experienta de tip point-and-shoot excelenta, fara a trebui sa va faceti vreo problema in privinta setarilor. Aceasta ajusteaza setarile in mod automat – inclusiv optimizarea HDR nocturn – astfel incat ZenFone 5 Lite va ofera rezultate de care puteti fi mandrii, intotdeauna.
 
Camera Spate
Fotografii perfecte, de fiecare data


ZenFone 5 Lite este echipat cu o camera spate superba de 16MP ce surprinde fiecare moment pretios cu o claritate si calitate a detaliilor impresionanta. In doar 0.03 secunde – de mai mult de 10 ori mai rapid decat o clipirea a ochiului – sistemul sau de focalizare automata prin detectia schimbarilor de faza (PDAF) fixeaza subiectul, astfel incat fiecare cadru este perfect focalizat. Clipurile video Full HD beneficiaza de sistemul de stabilizare electronica a imaginii (EIS), pentru a reda actiunea captivanta la un nivel ridicat de claritate si fara neclaritati. Iar pentru a surprinde si cele mai fine detalii, puteti utiliza extraordinara functie de inregistrare video la rezolutie 4K UHD.
 
Mai multe moduri. Mai multa distractie creativa.

ZenFone 5 include o serie de functii foarte puternice ce va ajuta sa surprindeti fiecare moment pretos, inclusiv opt filtre pentru camera ce au rolul de a reflecta perfect starea voastra de spirit. Modurile sale extraordinare includ modul Super Rezolutie, ce combina in mod automat mai multe valori ale expunerii intr-o singura fotografie de 65MP cu un nivel incredibil al detaliilor; moduri Animatii GIF, Slow Motion si Time Lapse pentru o nota creativa in cazul filmelor; si modul Panorama pentru a surprinde imagini ale mediului inconjurator extraordinare, la 270°.
 
Focalizare automata prin detectia schimbarilor de faza

ZenFone 5 Lite este echipat cu un sistem avansat de focalizare automata prin detectia schimbarilor de faza (PDAF), similar majoritatii camerelor de tip DSLR. PDAF focalizeaza in doar 0.03 secunde, garantand fotografii clare si bine focalizate chiar si atunci cand fotografiati subiecti aflati in miscare.
 
Afisaj Extins
 
O experienta cu ecran lat in palma voastra

Modelul incredibil de compact ZenFone 5 Lite, de 6 inchi, se potriveste perfect in palma voastra, iar ecranul sau extins de inalta rezolutie va ofera 2160x1080 pixeli ai unui mediu deosebit de realist. In plus, datorita suportului complet pentru noile functii de tip 18:9, cum ar fi ‘Zoom pentru umplerea ecranului’ oferit de YouTube, clipurile video si filmele nu au aratat niciodata mai bine!
 
Transmitere de continut in Format Lat

Datorita formatului ecranului sau lat, de 18:9, ZenFone 5 Lite este de asemenea perfect pentru transmisiuni in timp real intre doua persoane: de fapt, indiferent de tipul de transmisiune preferat, ZenFone 5 Lite ofera o experienta superioara!
 
Functionare in ferestre multiple

Atunci cand aveti nevoie sa afisati pe ecran maximul de informatie posibila, ZenFone 5 Lite va ofera solutia perfecta. Ecranul sau extra-lat, cu raport de aspect 18:9, este perfect pentru utilizarea a doua ferestre in paralel pe directia orizontala, sau pentru a deschide mai multe ferestre intr-o stiva pe directia verticala.
 
Design
Creat cu dragoste


ZenFone 5 Lite reflecta perfectiunea proceselor de fabricatie, fiind echipat cu carcase din sticla conturata 2.5D in partea din fata si din spate, ce impresioneaza prin aspectul luxos. Aspectul sau foarte atragator este imbunatatit suplimentar de stratul de finisaj optic ce ofera o stralucire speciala celor trei optiuni luxoase de culoare.
 
Performanta
Performante foarte ridicate


ZenFone 5 Lite combina performante incredibile, eficienta energetica optimizata prin intermediul bateriei de 3300mAh si optiuni de conectivitate avansate cu functii de securitate foarte solide si usurinta in utilizare, rezultatul fiind o experienta mobila mai buna ca niciodata. Cea mai recenta Platforma Mobila Qualcomm Snapdragon 630 cu pana la 4GB de memorie RAM4 ofera o performanta dramatic imbunatatita a CPU-ului si GPU-ului, pentru toate aplicatiile si jocurile voastre. ZenFone 5 Lite suporta viteze de descarcare de pana la 400Mbps prin conexiuni 4G LTE, viteze de incarcare de pana la 75Mbps 5, si conectivitate Wi-Fi 802.11ac dual-band pentru viteze foarte ridicate de acces la retea in orice situatie. Tehnologia NFC incorporata face posibile plati mobile foarte usor de realizat, cu ajutorul Google Pay.
 
Securitate
Optiuni multiple de deblocare


Intampinati probleme cauzate de catre degetele murdare sau ocupate? Nicio problema! ZenFone 5 Lite este echipat cu un sistem de recunoastere faciala – deblocare faciala – ce recunoaste trasaturile unice ale fetei voastre si va deblocheaza foarte rapid telefonul. Pentru siguranta, acesta va ascunde notificarile private si continutul in cazul detectiei unei fete diferite. De asemenea, telefonul este echipat cu un senzor de amprente pe partea din spate, perfect pozitionat pentru priza dumneavoastra. Acesta deblocheaza ZenFone 5 Lite in doar 0.3 secunde – chiar si atunci cand aveti degete umede!
 
Tavita de insertie pentru trei card-uri

ZenFone 5 Lite dispune de o tavita de insertie cu spatiu pentru trei card-uri, dintre care doua card-uri de tip SIM — suportand viteze de pana la 400Mbps5 — si un conector suplimentar pentru un card microSD ce va permite sa extindeti capacitatea de stocare a telefonului vostru pana la 2TB. Tavita va permite sa instalati cele doua SIM-uri si un card microSD intr-un singur pas, foarte usor.
 
ZenUI 5
ZenUI: mai simpla, mai inteligenta, mai cursiva


Facand parte din noua serie ZenFone 5, ZenFone 5 Lite include cea mai recenta interfata de utilizare cu suport AI, ZenUI 58, ce ofera functii inteligente si un design vizual minimalist. Un design mai simplu, dar de mai mare angajament, minimalizeaza numarul apasarilor gresite, si functiile inteligente imbunatatite prin utilizarea AI-ului, cum ar fi viteza de raspuns foarte ridicata si securitatea excelenta ofera o experienta de neegalat.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tip tastatura Standard
Frecventa retea

2G: 850 / 900 / 1800 / 1900

4G: 700 / 1700 / 1800 / 2100 / 2300 / 2600

3G: 850 / 900 / 1900 / 2100

Model Procesor Qualcomm Snapdragon 630
Frecventa procesor 2.2 GHz
Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D mm) 76.2 x 160.6 x 7.8
GPS

A-GPS

GLONASS

Bds

Greutate (g) 168
Sistem de operare Android 8.0 (Oreo)
Tip SIM Nano Sim

MEMORIE

Tip slot memorie microSD (pana la 2 TB)
Memorie RAM 4 GB
Memorie interna 64 GB

AFISAJ

Tip display IPS
Rezolutie (pixeli) 1080 x 2160
Numar culori 16 M
Diagonala display (inch) 6

CONECTIVITATE

GPRS Da
Tehnologie Bluetooth

4.1

A2DP

LE

Tehnologie wireless 802.11 a/b/g/n/ac
NFC Da
USB Micro USB
Porturi Jack 3.5 mm

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 16 + 8 (Dual Camera)
Blitz integrat LED
Rezolutie video 2160p30fps
Camera secundara 20 + 8 MP
Caracteristici foto/video

Inregistrare video slow-motion

Panorama

HDR

Mod infrumusetare

Geo-etichetare, focus tactil, detectie fata

ALIMENTARE

Durata convorbire 30 ore
Durata in regim de asteptare Pana la 576 ore
Capacitate (mAh) 3300

COMUNICARE

Mesagerie Da

MULTIMEDIA

FM radio Da
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      6.0
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      16 + 8
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.