Telefon Mobil Asus ZenFone Max M1 ZB555KL, Procesor Octa-Core 1.4GHz, IPS Capacitive touchscreen 5.5", 3GB RAM, 32GB Flash, 4G, Dual Sim, Android, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon Mobil Asus ZenFone Max M1 ZB555KL, Procesor Octa-Core 1.4GHz, IPS Capacitive touchscreen 5.5", 3GB RAM, 32GB Flash, 4G, Dual Sim, Android, Albastru de la ASUS

Telefon mobil Asus Zenfone Max M1 ZB555KL, Dual SIM, 32GB, 4G, Deepsea Black
 
 
ASUS ZenFone Max este un smartphone proiectat pentru functionare pe termen lung, ce va va insoti in orice aventura, si sa va permita sa vizualizati imagini la dimensiuni mai mari. Cu ajutorul ecranului sau cu afisare extinsa de 5.5 inchi si al carcasei compacte de 5 inchi, bateriei sale cu o capacitate ridicata, de 4000mAh, cu sistem avansat de optimizare al consumului, si al camerelor duale, de 13MP, ZenFone Max va fi mereu la inaltimea cerintelor stilului vostru de viata, intotdeauna gata sa surprinda cele mai extraordinare momente.
 
Spatiu de vizualizare extins

Beneficiati de experiente vizuale deosebit de realiste datorita ecranului cu suprafata de vizualizare extinsa, de 5.5 inchi, al rezolutiei HD+, raportului ecran-carcasa extraordinar, de 82%, si sticlei 2.5D pe partea din fata. ZenFone Max afiseaza fotografiile, clipurile video si tot continutul vostru intr-o maniera nemaintalnita.
 
 
Aceleasi dimensiuni, ecran mai mare

Utilizand un ecran cu spatiu de vizualizare extins, de 5.5 inchi, si margini ultra-subtiri, am reusit sa reducem dimensiunile modelului ZenFone Max la unele similare telefoanelor standard cu diagonala de 5 inchi. Acesta dispune de un design ergonomic perfect, ce va ofera un spatiu de vizualizare extins, dar este si mai subtire si mai confortabil in timpul utilizarii. ZenFone Max este usor si placut in utilizare, intotdeauna gata sa mearga mai departe alaturi de voi!
 
 
Finisaj metalic de top
 
ZenFone Max ofera un finisaj metalic premium disponibil in variantele de culori deosebit de atragatoare Negru Marin (Deepsea Black) si Auriu Luminos (Sunlight Gold). Cercetati-l cu atentie si veti observa miciile detalii de design ce fac diferenta – senzorul pentru amprente situat in partea din spate ofera acces usor si intuitiv la telefonul vostru ZenFone Max.
 
Vedeti o lume mai mare
 
ZenFone Max dispune de un sistem avansat de camere duale pentru a va duce experienta de fotografiere mobila la un cu totul alt nivel. Camera sa principala de 13MP este echipata cu un obiectiv cu apertura larga, F2.0, pentru a surprinde fotografii de o claritate ridicata. Camera sa cu unghiuri largi de incadrare, de 120°, va permite astfel sa incadrati un spatiu mai mare si un numar mai mare de persoane pentru a obtine peisaje de-a dreptul dramatic, poze de grup mai bune si o experienta de fotografiere mai accesibila in spatiile interioare restranse.
 
 
Surprindeti mai mult peisaj si prieteni in cadru

Camera cu unghi larg, de 120° implementata modelului ZenFone Max dispune de un camp de vizualizare cu 200%* mai larg comparativ cu camerele standard pentru smartphone-uri, astfel incat veti putea incadra un peisaj extins si mai multi oameni in cadru pentru fotografii si clipuri video ce reflecta mai bine spatiul in care sunt realizate. Includeti totul si pe toti in fotografie fara a trebui sa va chinuiti pentru a gasi pozitia ideala si fara a folosi un selfie stick sau un trepied. Perspectiva unica a obiectivului cu unghiuri largi poate fi de asemenea utilizata cu un scop stilistic, permitandu-va sa exagerati senzatia de spatiu in orice locatie, pentru a surprinde scene mai dramatice si peisaje extraordinare, de dimensiuni mari.
 
 
Surprindeti lumea inconjuratoare in cele mai mici detalii

ZenFone Max este echipat cu o camera spate de 13MP PixelMaster pentru a surprinde fotografii superbe la rezolutii ridicate cu zero intarzieri ale obturatorului. O camera frontala de 13MP realizeaza selfie-uri deosebit de clare si atragatoare, permitandu-va sa realizati comunicatii video foarte clare.
 
 
Focalizare automata precisa cu detectia schimbarii de faza in doar 0.03s

Datorita sistemului avansat de focalizare automata prin detectie schimbarii de faza, similar celor implementate camerelor DSLR, camera modelului ZenFone Max permite focalizarea foarte precisa in doar 0.03 secunde, ajutandu-va sa beneficiati de fotografii mai clare si bine focalizate, chiar si in cazul subiectilor dificili, aflati in miscare.
Exprimati-va stilul propriu prin cele 4 moduri de fotografiere

Tehnologia PixelMaster va ofera patru functii foarte puternice dedicate fotografiei, ce au rolul de a va ajuta sa surprindeti fiecare moment pretios. Modul auto integreaza o tehnologie HDR (high dynamic range) de top, precum si tehnologie de fotografiere in conditii de lumina slaba ce au rolul de a extinde gama dinamica a camerei de pana la patru ori (4x) si imbunatati luminozitatea cu pana la 400% pentru a obtine fotografii cu o expunere perfect echilibrata pe timp de zi, cu umbre si lumini foarte bine detaliate.
 
Surprindeti selfie-ul perfect

ZenFone Max combina o camera fata extraordinara, de 13MP, cu functii de infrumusetare in timp real pentru a surprinde cu usurinta selfie-uri de o calitate extraordinara. De asemenea, este echipat cu un blitz LED Softlight ce ofera cantitatea perfecta de lumina de fundal – exact ca intr-un studio — echilibrand textura pielii si punand in evidenta tonalitatile reale ale acesteia pentru a va ajuta sa straluciti precum o vedeta in fiecare selfie.
 
 
O baterie mai inteligentapentru smartphone-uri

ZenFone Max include ASUS PowerMaster, o suita de tehnologii pentru controlul inteligent al sistemului de alimentare ce functioneaza concomitent pentru a optimiza durata de viata a bateriei, asigura siguranta si performanta pe termen lung, oferi capabilitati de incarcare inversa si mult mai multe. Activand functia ce permite dublarea autonomiei bateriei, dispozitivul vostru se poate incarca complet (pana la 100%) si descarca (pana la 0%) de pana la 500 de ori intr-un mediu cu o temperatura ambientala de 25°C, iar pierderea capacitatii de stocare a bateriei va fi redusa la jumatate.
 
 
Baterie de capacitate ridicata,de 4000mAh

In interiorul atragator al modelului ZenFone Max se afla o sursa de energie masiva — o baterie de 4000mAh special conceputa pentru a oferi maximul de performanta, ocupand in acelasi timp un spatiu minim. Beneficiind de atat de multa putere, veti putea face mai multe lucruri pe Internet, transmite clipuri video mai lungi si vorbi cat de mult doriti fara a va face probleme legate de autonomie.
 
 
Putere pe termen lung

ZenFone Max ofera o tehnologie de incarcare rapida de 10W (5V/2A) pentru bateria sa de inalta capacitate, de 4000mAh. Aceasta detecteaza in mod automat daca adaptorul inclus in pachet este conectate si executa functia de reincarcare rapida, ce permite incarcarea completa a modelului ZenFone Max in 3 ore sau poate oferi 4.6 ore de convorbiri dupa un timp de reincarcare de doar 15 minute; toate acestea in timp ce bateria este protejata impotriva supra-voltajului. Pentru acele momente cand aveti nevoie de o autonomie si mai extinsa a bateriei, Modul de Super Economisire va poate ajuta. Atunci cand acesta este activat, ZenFone Max ofera pana la 108 de ore de functionare in modul asteptare 4G, cu un nivel de incarcare al bateriei de doar 10%.
 
 
12 tehnologii de top pentru siguranta bateriilor

ASUS PowerMaster™ este o suita de tehnologii pentru controlul inteligent al sistemului de alimentare ce functioneaza concomitent pentru a optimiza durata de viata a bateriei, asigura siguranta si performanta pe termen lung, oferi capabilitati de incarcare inversa si mult mai multe. Cele 12 puncte de verificare – inclusiv monitorizarea temperaturilor si protectia impotriva supra-voltajului – in combinatie cu setarile de mentenanta automata ajuta bateria sa functioneze permanent la parametrii optimi, prelungind-i de aproximativ 2x durata de viata.
 
Dual SIM cu conector microSD individual
 
ZenFone Max este echipat cu doua interfete pentru card-uri SIM suportand viteze de pana la 150Mbps si un conector suplimentar microSD pentru a extinde capacitatea de stocare cu pana la 256GB. Suportul sau foarte ergonomic pentru cei trei conectori va permite instalarea card-urilor SIM si microSD intr-un singur par, foarte simplu.
 
O interfata ZenUI mai inteligenta si usor de folosit cu Android™ Oreo™
 
Cea mai recenta versiune a interfetei de utilizare ASUS ZenUI ZenFone a fost proiectata pentru a oferi o experienta mai intuitiva, pentru a va ajuta sa va duceti sarcinile la indeplinire si pentru a va face viata de zi cu zi un pic mai distractiva. Acum, aceasta include si functia extraordinara Deblocare prin Recunoastere Faciala (Face Unlock) ce face ca ZenFone Max sa fie chiar mai sigur si mai usor de folosit: Telefonul va fi deblocat doar atunci cand va uitati in mod direct la ecran. Utilizarea fetei pentru a debloca telefonul este deosebit de utila in acele situatii in care nu va puteti folosi mainile, cum ar fi atunci cand purtati manusi sau aveti mainile umede. ZenUI include de asemenea scenarii inteligente de protectie a bateriei, pentru a asigura faptul ca bateria functioneaza in conditii de siguranta si ofera o durata de viata extinsa, astfel incat ZenFone Max va poat


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tip tastatura Standard
Frecventa retea 3G: 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900 4G: 800 / 850 / 900 / 1800 / 1900 / 2100 / 2300 / 2500 / 2600
Model Procesor Snapdragon
Frecventa procesor 1.4 GHz
Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D mm) 147.3 x 70.9 x 8.7
GPS A-GPS GLONASS
Greutate (g) 150
Sistem de operare Android 7.0 Nougat
Tip SIM Nano Sim

MEMORIE

Tip slot memorie microSD (pana la 256 GB)
Memorie RAM 3 GB
Memorie interna 32 GB

AFISAJ

Tip display IPS
Rezolutie (pixeli) 1080 x 2160
Numar culori 16 M
Diagonala display (inch) 5.45

CONECTIVITATE

GPRS Da
Tehnologie Bluetooth 4.2
Tehnologie wireless 802.11 b/g/n
USB Micro USB
Porturi Jack 3.5 mm

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 13
Blitz integrat LED
Rezolutie video 1080p@30fps
Camera secundara 8 MP
Caracteristici foto/video Auto Focus Panorama HDR Mod infrumusetare Geo-etichetare, focus tactil, detectie fata

ALIMENTARE

Durata convorbire 3G: 36 ore
Durata in regim de asteptare 41 zile
Capacitate (mAh) 4000

COMUNICARE

Mesagerie SMS, MMS, Email, Push Email, IM
Browsing HTML5
E-mail Email, Push Mail

MULTIMEDIA

FM radio Da
Redare video MP4/H.264 player
Redare audio MP3/WAV/eAAC+ player

ALTELE

Senzori Compas Proximitate Giroscop Amprenta Accelerometru
Accesorii incluse Cablu Micro USB Cheie acces SIM
Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Tip telefon
      Standard
    • Smartphone
      Da
    • Slot SIM
    • Tip SIM
      Nano SIM
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      147.3 x 70.9 x 8.7
    • Greutate
      150 g
  • Procesor
    • Model
      Snapdragon
    • Frecventa
      1400
  • Display
    • Tip ecran
      IPS
    • Touchscreen
      Da
    • Diagonala (inch)
      5.45
    • Rezolutie
      1080 x 2160
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      802.11 b/g/n
    • Bluetooth
      4.2
    • USB
      microUSB
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      13
    • Camera frontala
      8
    • Blitz incorporat
      Da
  • Sistem de operare
  • Acumulator
    • Tip acumulator
      Li-Ion
    • Capacitate acumulator
      4000
    • Durata standby
      41 zile
    • Durata convorbire
      36 ore

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.