Telefon mobil Asus ROG Phone II ZS660KL, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Glossy Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Asus ROG Phone II ZS660KL, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Glossy Black de la ASUS

Telefon mobil ASUS ROG Phone II ZS660KL, Dual SIM, 512GB, 12GB RAM, 4G, Glossy Black
 
 
ROG Phone II reprezinta urmatorul pas in evolutia jocurilor mobile. Acesta iti ofera puterea de a invinge, fiind echipat cu cea mai rapida solutie de procesare mobila din lume1 Qualcomm® Snapdragon 855 Plus, 12GB RAM, o baterie, de 6000mAh, si sistemul de racire de neegalat cu camera de vaporizare GameCool II pentru performante non-stop, la viteza maxima. Ecranul AMOLED HDR pe 10 biti este ultra-rapid - 120Hz/1m - si ofera o acuratete de neegalat a culorilor, cu Delta-E < 1, precum si o latenta foarte redusa a ecranului tactil pentru un avantaj tactic in jocuri. De asemenea, designul cu sistem de incarcare laterala iti ofera controlul total prin intermediul tehnologiei imbunatatite AirTrigger II, Sistemului Dual De Vibratii Surround, difuzoarelor duale orientate frontal, conectorului audio de 3.5mm si celor patru microfoane noi cu sistem de anulare a zgomotului de fundal.
 
Domina prin performanta
ROG Phone II este echipat cu cea mai rapida solutie de procesare mobila din lume, Platforma Mobila Qualcomm Snapdragon 855 Plus, cu frecvente de tact de 2.96GHz si pana la 12GB de memorie RAM pentru performante superioare, fara efort, in jocuri. GPU-ul de ultima generatie Adreno™ 640 ofera o latime de banda extinsa pentru afisaj si o eficienta energetica superioara, facand din ROG Phone II o solutie grafica ultra-performanta ce se achita fara probleme de toate sarcinile de utilizare grafica. Si asta nu este tot: memoria de inalta capacitate 1TB UFS 3.0 ROM ofera viteze foarte ridicate de acces la date, iar functiile de conectivitate sunt supra-accelerate, atingand viteze de descarcare de pana la 2Gbps prin intermediul interfetei 4G LTE Cat 20 si viteze de transfer Wi-Fi speeds de pana la 4.6Gbps cu WiGig. Daca te aflii in cautarea unor performante extraordinare, ROG Phone II este solutia perfecta.
 
 
Racire excelenta pentru performante maxime
Sistemul de racire de a doua generatie GameCool II implementat modelului ROG Phone II dispune de o camera de vaporizare 3D nou conceputa, ce ofera un nivel si mai ridicat de performanta in ceea ce priveste indepartarea caldurii din telefon in timpul functionarii la viteze maxime. De asemenea, acesta mai include sistemul AeroActive Cooler II, ce poate fi montat peste noua Carcasa Aero3 si dispune de lamele redesenate ale ventilatorului ce ofera un flux de aer imbunatatit in Sistemul Aerodinamic ROG. Este mult mai silentios si ofera o performanta de racire semnificativ imbunatatita pentru ROG Phone II la niveluri de incarcare ridicate ale procesorului, ceea ce are ca efect direct performante mai bune pentru functionare fara compromisuri la viteza maxima. ROG Phone II nu te va dezamagi in focul bataliei, indiferent cat dureaza sa obtii victoria.
 
 
Viteza extraordinara. Precizie deosebita
ROG Phone II duce solutiile de afisare pentru jocuri la urmatorul nivel cu ajutorul primului ecran AMOLED HDR pe 10 biti din lume tactat la 120Hz/1ms, un afisaj de 6.59 inci cu adevarat magnific ce iti ofera o experienta incredibil de clara si fluida in jocuri sau atunci cand urmaresti continut de divertisment. Acuratetea extraordinara a culorilor - cu o valoare Delta-E mai mica decat 1 - asigura faptul ca toate jocurile vor fi afisate exact asa cum si-au dorit dezvoltatorii acestora, iar latenta de neegalat a sistemului de control tactil iti va oferi un raspuns instant pentru un avantaj competitiv in jocuri. Pentru a proteja acest afisaj de o calitate extraordinara, acesta este acoperit cu sticla super-rezistenta Corning Gorilla Glass 6.
 
 
Energie non-stop
Bateria de 6000mAh cu care este echipat modelul ROG Phone II iti ofera energie non-stop in jocuri, indiferent unde te-ai afla. Tehnologia de incarcare directa ROG HyperCharge - ce elimina circuitele de incarcare din telefon, acestea fiind instalate in incarcatorul special de 30W - ii ofera modelului ROG Phone II un timp de incarcare mai scurt, dar si siguranta crescuta. Suportul pentru tehnologia de incarcare PD presupune faptul ca iti vei putea incarca cu usurinta telefonul cu ajutorul oricarui incarcator USB-C, sau vei putea folosi ROG Phone II pentru incarcarea altor dispozitive conectate.
   
   
Sunet stereo imersiv, comunicatii deosebit de clare
ROG Phone II este inarmat cu capabilitati audio imersive cu adevarat extraordinare. Acesta dispune de difuzoare foarte puternice, orientate frontal, plasate la ambele capete la telefonului, pentru capabilitati stereo excelente in modul peisaj, un motor de procesare audio pe 24-bit/192KHz cu suport Hi-Res Audio, un conector audio de 3.5mm pentru casti, si suport DTS:X Ultra pentru sunet surround de calitate cinematografica. Jocurile nu au sunat niciodata atat de bine. Pentru a asigura si cele mai clare comunicatii de voce posibile in jocuri, ROG Phone II este echipat cu patru microfoane in serie cu sistem de anulare a zgmotului de fundal, astfel incat echipa ta nu va fi intrerupta. Munca de echipa este eficienta si fara efort cu ajutorul lui ROG Phone II.
   
 
Solutie Wi-Fi optimizata pentru modul peisaj
Jocurile ce utilizeaza conexiunile Wi-Fi pot oferi experiente imperfecte in cazul in care utilizati o conexiune slaba. ROG Phone II este primul telefon din categoria sa ce foloseste un sistem multi-antena ce minimalizeaza intarzierile si asigura conectivitate la cele mai ridicate niveluri. Cele patru antene au fost perfect plasate pentru a oferi cea mai buna latime de banda Wi-Fi atunci cand folosesti telefonul in modul peisaj, minimalizand intarzierile pentru a-ti oferi o experienta cat mai buna in jocuri. Iar pentru a asigura faptul ca jocurile tale nu vor fi niciodata intrerupte, aplicatia inteligenta Game Genie previne schimbarea automata intre conexiunile Wi-Fi si 4G atunci cand te joci.
 
 
Control total: ROG Armoury Crate si ROG Game Genie
Fiecare aspect al telefonului ROG Phone II a fost proiectat pentru a-ti oferi o experienta mai imersiva in jocuri, incepand de la noile aplicatii ROG Armoury Crate si ROG Game Genie. Armoury Crate este centrul de comanda si control pentru experienta ta in jocuri, unde poti cauta si rula toate jocurile tale instalate, administra profilurile de lansare automata a jocurilor si personaliza toate setarile legate de jocuri oferite de telefonul tau. Game Genie iti permite sa te bucuri de cea mai buna experienta pentru jocuri pe telefonul tau ROG Phone II, functionand automat atunci cand lansezi un joc. Bara sa de meniuri usor accesibila poate fi activata oricand pentru a optimiza performantele, a opri notificarile si mesajele, a bloca nivelul de luminozitate, afisa informatii privind legate de joc sau dispozitivul insusi, personaliza functia AirTriggers si multe altele! Jocurile sunt mai mult decat o modalitate de a-ti petrece timpul cu ROG Phone II - ele devin un mod de viata.
 
Control total: Simte actiunea
Cu ROG Phone II vei putea simti efectiv intreaga actiune din jurul tau, datorita puternicului Sistem Dual de Vibratii Surround, ce ofera senzatii tactile 3D. Elementele de control AirTriggers incorporeaza de asemenea functii de raspuns fizic pentru o experienta senzorial foarte imersiva.
 
Eclipseaza competitia
ROG Phone II este echipat cu sistemul de iluminare RGB ASUS Aura, ce include un logo ROG iluminate pe partea din spate, ce poate afisa un intreg curcubeu de scheme de iluminare: static, dinamic, stroboscop sau ciclu de culori. Poti lansa efecte de iluminare specifice prin intermediul evenimentelor ce tin de functionarea telefonului, cum ar fi receptionarea apelurilor, notificari si multe alte, conferindu-i telefonului tau ROG Phone II o personalitate unica.
 
 
Epic dual-camera photography
Sistemul de camere duale implementat modelului ROG Phone II este echipat cu un senzor Sony® IMX586 de top, ce reprezinta cea mai avansata solutie din segmentul fotografiei mobile. Camera principala de 48MP ofera o rezolutie fara precedent, dispunand de tehnologie de ultima generatie Quad Bayer pentru sensibilitatea la lumina foarte ridicata datorita pixelilor cu dimensiuni efective mari, astfel incat vei surprinde intotdeauna cele mai bune fotografii, pe timp de zi sau noapte. Camera secundara de 13Mp cu camp ultra-larg te ajuta sa surprinzi imagini mai mari in toate cadrele, iar puternica camera frontala de 24MP iti permite sa realizezi selfie-uri de inalta rezolutie, cadre cu intreaga echipa si transmisiuni video in timp real. ROG Phone II iti ofera o experienta de fotografie mobila de-a dreptul epica.
 
 
Game ON
Interfata de utilizare ROG UI motorizeaza ROG Phone, si in afara faptului ca utilizeaza la maxim noul senzor pentru amprente incorporat ecranului de control tactil, include de asemenea extraordinarul Mod X. Modul X iti permite sa dedici jocurilor intreaga performanta a sistemului, optimizand performantele de procesare ale pachetelor de date generate de jocuri si maximizand eficienta noului Sistem de Racire AeroActive II. Modul X previne de asemenea alocarea de resurse RAM si utilizarea bateriei de catre anumite aplicatii specifice, salvate intr-o lista personalizata.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tastatura QWERTY Nu
Frecventa retea 2G: SIM 1: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz 2G: SIM 2: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz 3G: HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 4G: FDD-LTE (Benzi 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 26, 28, 29, 32, 66) 4G: TD-LTE (Benzi 34, 38, 39, 40, 41, 46)
Model Procesor Qualcomm Snapdragon 855
Frecventa procesor 2.96 GHz
Culoare Glossy black
Dimensiuni (W x H x D mm) 77.6 x 170.99 x 9.48
GPS GLONASS Galileo GPS QZSS BDS
Greutate (g) 240
Sistem de operare Android Pie cu ROG UI
Tip SIM nanoSIM
RO-ALERT Da

MEMORIE

Memorie RAM 8 GB
Memorie interna 128 GB

AFISAJ

Tip display AMOLED
Rezolutie (pixeli) 2340 x 1080
Diagonala display (inch) 6.59
Functii Multi-touch Corning Gorilla Glass 6

CONECTIVITATE

GPRS Da
Tehnologie Bluetooth v5.0
Tehnologie wireless 802.11a/b/g/n/ac 2x2 WLAN 802.11ad Wi-Fi direct
NFC Da
USB Type C
Porturi 3.5 mm audio USB Type-C

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 48MP + 12MP 13MP
Blitz integrat LED flash
Rezolutie video 4K UHD 1080p FHD 720p HD
Camera secundara 24 Mp
Caracteristici foto/video Panorama Autofocus AI scene detection

ALIMENTARE

Capacitate (mAh) 6000

COMUNICARE

Mesagerie Da
Browsing Da
E-mail Da

MULTIMEDIA

FM radio Da

ALTELE

Senzori Hall Sensor E-compass Gyroscope Proximity sensor Accelerator Ambient light sensor Ultrasonic Sensor
Altele Face unlock Face detection Amprenta pe ecran
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.