Telefon mobil ASUS ROG Phone 8, Dual SIM, 256GB, 12GB RAM, 5G, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
4.892,99 lei
Pret 36 Rate Optimo: 179.36 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

AI2401-12G256G-BK-EU

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil ASUS ROG Phone 8, Dual SIM, 256GB, 12GB RAM, 5G, Black de la ASUS

 

Continut pachet:
 

  • Telefon
  • Incarcator telefon
  • Cheie SIM
  • Cablu de date USB Type-C
  • Husa telefon
  • Manual utilizare

 

Paseste in viitorul jocurilor mobile cu revolutionarul si reimaginat ROG Phone 8, un amestec fara precedent de abilitate pura in jocuri si eleganta cotidiana: este un telefon de gaming de ultima generatie care este, de asemenea, un adevarat telefon premium. Este alimentat de platforma mobila Snapdragon® 8 Gen 3, cu designul nostru termic imbunatatit pentru performante de neegalat. Delectati-va ochii cu ecranul Samsung AMOLED de 6,78 inchi cu tehnologie LTPO si luminozitate maxima de pana la 2500 de nits si surprindeti momentele ca un profesionist cu camera echipata cu stabilizator gimbal hibrid cu 6 axe, care are si un teleobiectiv 3x. Ramai alimentat fara efort si ridica-ti nivelul jocurilor si al stilului de viata cu un singur dispozitiv extraordinar.

 

 

 

Reproiectat pentru viitor

Seria ROG Phone 8 a fost reproiectata in totalitate - cea mai mare renovare din lunga sa istorie. A evoluat de la un telefon de gaming pur-sange la un dispozitiv premium futurist si care schimba jocul, cu un corp mai subtire, mai usor si cu margini mai subtiri care il fac telefonul perfect pentru stilul de viata al gamerilor.

 

 

 

Aura RGB

Aprindeti iluminarea Aura RGB de pe ROG Phone 8 si eliberati-va esenta interioara fara retineri. Personalizati logo-ul ROG Fearless Eye in functie de preferintele dvs. si aliniati-l cu emotiile dvs. folosind gama extinsa de culori solide sau modele de iluminare predefinite.

 

Joc pe, ploaie sau soare

Cu o rezistenta la praf si apa de gradul IP682, ROG Phone 8 va permite sa va jucati oriunde si oricand doriti, fara griji.

 

 

 

AirTrigger

Comenzile AirTrigger incorporate va ofera un control de neegalat al jocului cu varful degetelor, cu o experienta asemanatoare cu cea a unei console. Acestea accepta o gama larga de gesturi, inclusiv Dual Action, Press and Lift si Gyroscope Aiming. Preia controlul maxim cu ROG Phone 8!

 

Butoane de racire AeroActive Cooler

Prindeti AeroActive Cooler X si, hei, gata! aveti doua butoane fizice suplimentare pentru a va imbunatati si mai mult experienta de joc.

 

Controler mobil ROG Tessen

Controlerul mobil ROG Tessen* cu plug-in transforma instantaneu ROG Phone 8 intr-o consola de jocuri portabila de calitate profesionala, incredibil de confortabila la utilizare.

 

 

GameCool 8

In ciuda formei sale mai elegante, ROG Phone 8 gazduieste o structura termica revolutionara de precizie. GameCool 8 adopta designul nostru revolutionar 360° SoC Cooling System Gen 2, ceea ce duce la o imbunatatire cu 22%4 a eficientei termice. Iar cel mai recent AeroActive Cooler X este si mai puternic pentru un plus de performanta - pana la inca 20% de eficienta termica!

 

 

Conductor de racire rapida

Inginerii ROG au descoperit cea mai buna solutie de racire pasiva. Sistemul nostru de racire SoC 360° Gen 2 - plaseaza un conductor de racire rapida exact intre SoC si metalul de langa capacul din spate, astfel incat caldura este disipata uniform din toate straturile termice. Iar atunci cand AeroActive Cooler X este atasat, locatia Conductorului de racire rapida se potriveste exact cu locul in care cipul de racire termoelectric atinge telefonul, astfel incat chipset-ul este racit direct si eficient.

 

AeroActive Cooler X

Cel mai nou AeroActive Cooler X este mai compact, dar mai puternic. In comparatie cu modelul anterior, este mai mic si mai usor, dar cipul de racire termoelectric este de 2,6 ori mai mare5, iar viteza de rotatie a ventilatorului este de 1,1 ori mai rapida5, pentru o performanta de racire de pana la 1,3 ori mai buna.

 

 

 

Putere portabila

ROG Phone stabileste intotdeauna standardul de performanta, cu cel mai bun design termic din clasa sa si cu modul X Mode, care permite maximizarea puterii reale a procesorului.

Alimentat de platforma mobila Snapdragon® 8 Gen 3 de 3,3 GHz, procesorul este cu 30% mai rapid, iar GPU-ul este cu 25% mai rapid decat inainte. ROG Phone 8 este echipat, de asemenea, cu memorie RAM LPDDR5X de 8533 Mbps si un ROM UFS 4.0.

 

 

Camera de nivel profesional

ROG Phone 8 are un sistem avansat de trei camere pentru posibilitati infinite. Capturati fotografii ultra-wide uimitoare, mariti obiectele indepartate sau inregistrati videoclipuri super-stabile.

 

50 MP IMX890 Camera principala

Camera principala ofera imagini clare ca buna ziua cu cea mai recenta camera de 50 MP IMX890 de ultima generatie. Obiectivul larg de 24 mm* permite realizarea unor fotografii perfecte.

Modul de zoom 2x fara pierderi il transforma, de asemenea, in echivalentul unui aparat foto de 50mm' obiectiv principal, ceea ce il face perfect pentru fotografii de portrete si alimente.

   

Gimbal hibrid cu 6 axe

Stabilizator 3.0

Camera principala are un incredibil stabilizator gimbal hibrid cu 6 axe.

3.0 pentru videoclipuri si fotografii si mai fluide si fara tremuraturi in miscare cu o corectie a miscarii de 3 grade. Atat in format standard, cat si in format portret sunt acum suportate de aceasta stabilizare avansata, facandu-l perfect pentru fotografierea in conditii de iluminare slaba.

   

0,7x 13 MP Ultrawide

Camera ultrawide de 13 MP de pe ROG Phone 8 este perfecta pentru realizarea de fotografii uimitoare de peisaj sau de portrete in spatii inguste.

Utilizeaza un design optic de modelare a suprafetei cu forma libera si cele mai recente algoritmi pentru a reduce distorsiunea obiectivului si pentru a produce imagini uimitoare, dar naturale.

   

32 MP RGBW Ultrawide

 

Camera frontala are un FoV ultrawide de 90', perfect pentru fotografii de grup. Puteti alege intre un camp de vizualizare standard de 1x sau un unghi ultra-wide de 0,7x pentru scopuri diferite.

Nu numai atat, dar cu ajutorul pixelilor albi suplimentari de pe cei 32 MP RGBW pentru a capta mai multa lumina, imaginile sunt curate cu mai putini zgomot chiar si in conditii de lumina slaba.

   

 

 

Fotografie computationala de nivel profesionist

ROG Phone 8 utilizeaza cei mai noi algoritmi de fotografie computationala si cele mai recente functii software pentru a imbunatati si mai mult calitatea imaginii. Este magic!

 

 

AI Object Sense

AI Object Sense imparte imaginea in mai multe sectiuni - de exemplu, cer, mare si nisip - si optimizeaza contrastul si saturatia separat, producand rezultate vii, dar cu aspect natural.

 

Fotografiere rapida

Prindeti momentul cu o dubla apasare pe tasta de volum: camera foto capteaza instantaneu trei fotografii, astfel incat sa nu ratati niciun moment important.

 

Modul Light Trail

Acest mod utilizeaza stivuirea imaginilor in mai multe cadre cu ajutorul AI pentru a crea fotografii cu expunere lunga impresionante, realizate cu mana libera.

 

Cautare semantica in aplicatia Galerie

Prin adoptarea invatarii multimodale, ROG Phone 8 poate utiliza limbajul natural pentru cautarea de fotografii. De exemplu: "Arata-mi fotografiile cu apus de soare pe care le-am facut in Tokyo.", iar sistemul va gasi cele mai bune potriviri pentru tine.

 

OZO Audio*

Cu tehnologia OZO Audio puteti alege sa eliminati zgomotul produs de vant pentru inregistrari clare ca buna ziua sau sa capturati o experienta de sunet surround 3D captivanta, de inalta fidelitate.

 

 

 

 

Afisaj AMOLED LTPO de 165 Hz

ROG Phone 8 este echipat cu un panou AMOLED (flexibil) E6 AMOLED de 6,78" nou-nout, care suporta rate de reimprospatare adaptive pentru a reduce consumul de energie. De asemenea, puteti selecta o rata de reimprospatare de pana la 165 Hz pentru jocuri fluide, iar rata de esantionare tactila ajunge la un impresionant 720 Hz pentru un raspuns instantaneu.

Luminozitatea de varf este acum amplificata la 2500 de nits, ceea ce va permite sa va jucati sau sa vizionati filme chiar si in lumina directa a soarelui fara probleme. In plus, se mandreste cu o acuratete a culorilor Delta-E < 1 pentru imagini superbe.

Prin reducerea marginilor, ROG Phone 8 atinge un raport display-to-body de 94%. Panoul este protejat de Gorilla® Glass Victus™ pentru o durabilitate sporita.

 

 

Sunet spatial

Dirac Virtuo™ pentru casti aduce sunetul spatial la toate castile dumneavoastra - cu fir, Bluetooth® sau USB-C - astfel incat sa va puteti bucura de o experienta asemanatoare cu cea a unui teatru in timp ce jucati, faceti streaming de filme sau ascultati muzica. Prin adoptarea celei mai recente tehnologii AI Noise Cancelation, zgomotul de fond nedorit poate fi eliminat instantaneu pentru ca vocea dvs. sa sune limpede.

ROG Phone 8 suporta, de asemenea, Qualcomm® aptX™ adaptive si aptX Lossless pentru a asigura un sunet Bluetooth de inalta fidelitate cu latenta foarte redusa.

 

 

 

Putere nelimitata

ROG Phone 8 vine cu o baterie monstruoasa si un incarcator puternic HyperCharge USB PD de 65 de wati. Incarcarea wireless suplimentara de 15 wati iti ofera, de asemenea, mai multa flexibilitate in timpul calatoriilor.

ROG Phone 8 Pro este partenerul perfect pentru utilizatorii puternici, indiferent daca sunteti pasionati de jocuri grele, scroll social sau streaming de filme.

Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Tip telefon
      Smartphone
    • Smartphone
      Da
    • Slot SIM
    • Tip SIM
      Nano SIM
    • Retea
      5G
    • 2G
      Da
    • 3G
      Da
    • 4G
      Da
    • Dimensiuni
      76.8 x 8.9 x 163.8 mm
    • Greutate
      225
    • Senzor
      Accelerometru
      Giroscop
      Amprenta
      Senzor de proximitate
      Senzor de lumina
  • Procesor
    • Model
      Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa
      3.3
  • Display
    • Tip ecran
      AMOLED
    • Diagonala (inch)
      6.78
    • Rezolutie
      1080 x 2400
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      802.11 ax
    • Bluetooth
      5.3
    • NFC
      Da
    • GPS
      Da
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      50 MP Wide 13 MP Ultrawide 32 MP Telephoto
    • Camera frontala
      32 Mpx
    • Blitz incorporat
      Da
    • Inregistrare video
      Full HD 4K 8K
    • Generalitati foto
      HDR
      Slow motion
      Time-lapse
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.