Telefon Mobil Lenovo Vibe P1M DS 4G LTE White

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon Mobil Lenovo Vibe P1M DS 4G LTE White de la Lenovo

UN SMARTPHONE IDEAL LA DRUM, CARE ECONOMISEȘTE ENERGIE

  • Baterie mare, cu caracteristica Quick-Charge incorporată
  • Înveliș rezistent la stropire, de la P2i, pentru protecție absolută
  • OneKey® Power Saver extinde autonomia
  • Ecran mare, echilibrat și atrăgător, care permite 4G
  • Procesor puternic și spațiu de stocare extensibil

 

Autonomie pentru întreaga zi

Alimentat de o baterie rezistentă de 4000 mAh, modelul Lenovo Vibe P1m este perfect pentru stilul dvs. activ de viață. Fie că vă axați pe social media, fie că sunteți un gamer pasionat sau vă place doar să discutați pe chat, acest smartphone nu vă va încetini.

Înveliș rezistent la stropiri

Vibe P1m este telefonul perfect pentru un stil de viață activ. Tehnologia cu înveliș nano rezistent la stropiri protejează telefonul de stropi și vărsarea lichidelor. În plus, mărește cu mult fiabilitatea dispozitivului. Stratul hidrofobic asigură o rezistență superioară la lichide, fără puncte slabe care să atragă umezeala și coroziunea.

Încărcare rapidă și economie de energie

Atunci când modelul Vibe P1m rămâne fără baterie, caracteristica sa Quick Charge vă oferă până la 4 ore de timp de convorbire cu o încărcare de doar 15 minute. În plus, OneKey® Power Saver vă permite să dublați autonomia bateriei cu o singură apăsare a unui comutator.

Ecran atrăgător

Ecranul IPS clar de 5,0" cu rezoluție HD (1280 x 720) vă permite să vă bucurați de imagini de înaltă calitate, jocuri și cele mai bune videoclipuri. Iar cu tehnologia IPS, modelul Vibe P1m oferă o vizualizare în unghi de aproape 180°, perfectă pentru vizionare împreună cu prietenii.

Încărcare USB On-the-Go

Prin intermediul USB On-the-Go, puteți utiliza autonomia imensă a modelului Vibe P1m pentru a reîncărca alte dispozitive și a partaja date.

Android™ 5.1 Lollipop

Sistemul de operare Android™ Lollipop include o serie de caracteristici noi, o reînnoire a aspectului vizual și multe detalii extraordinare în culise. Acest lucru semnifică faptulcă este mai rapid, mai eficient și consumă mai puțină baterie. În plus, funcționează perfect cu toate aplicațiile Google preferate.

Viteză 4G

Vibe P1m acceptă rețele LTE de mare viteză (4G) pentru cea mai rapidă conectivitate de date, permițându-vă să vă bucurați de cele mai bune site-uri web, aplicații și jocuri.

Fotografii și selfie-uri clare

Camera principală de 8 MP a modelului Vibe P1m vă permite să surprindeți momentele importante, fie zi, fie noapte. În plus, camera frontală de 5 MP vă permite chaturi video mai clare.

Spațiu de stocare extensibil

Cu un card microSD, puteți extinde spațiul de stocare al modelului Vibe P1m cu încă 32 GB, spațiu mai mult decât suficient pentru toate fotografiile, videoclipurile și muzica dvs.

Aplicații încorporate

Faceți mai multe cu aplicațiile incorporate, precum SHAREit cu CLONEit, care vă permite să partajați rapid fișiere wireless între smartphone și alte dispozitive, fără taxe de rețea sau conexiune WiFi. De asemenea, puteți fi mai productiv din mers cu aplicații precum Evernote și Kingsoft Office.

Performanță excepțională

Procesorul MediaTek quad-core pe 64 de biți, de 1,0 GHz, al modelului Vibe P1m oferă echilibrul perfect între performanță și putere. Cu cei 2 GB de RAM ai săi, Vibe P1m poate accepta cea mai rapidă conectivitate de date și cel mai recent sistem de operare Android.

Dual SIM

Două numere de telefon într-un singur smartphone reprezintă soluția perfectă atunci când doriți să separați afacerile de viața personală sau când călătoriți peste granițe. Caracteristica dual-SIM vă oferă și oportunitatea de a economisi bani, comutând între diferiți furnizori de servicii.
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      5.0
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      8
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.