Telefon mobil Lenovo A6010, Dual SIM, 8GB, 4G, Red

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Lenovo A6010, Dual SIM, 8GB, 4G, Red de la Lenovo

Audio imbunatatit
Fie ca este vorba de muzica, filme sau jocuri, modelul A6010 ofera o experienta audio exceptionala, prin intermediul boxelor sale duale sau al castilor. In plus, cu Dolby Digital Plus™ si nivelurile de volum imbunatatite, totul suna mai complex, mai profund si mai realist, chiar si in medii zgomotoase si aglomerate. Perfect pentru dependentii de casti si iubitorii de muzica.


Dolby® Digital Plus
Fie ca este vorba de muzica, filme sau jocuri, modelul A6010 ofera o experienta audio exceptionala, prin intermediul boxelor sale stereo. Cu Dolby® Digital Plus, totul suna mai complex, mai profund si mai realist.
Viteza extrem de mare a datelor


A6010 accepta retele LTE de mare viteza (4G), pentru cea mai rapida conectivitate de date. Astfel, toate jocurile, videoclipurile si muzica dvs. online pot fi utilizate la maximum.


Ecran HD extraordinar, de 5"
Bogat in culori si cu o rezolutie clara, ecranul HD de 5" al smartphone-ului Lenovo A6010 este perfect pentru multimedia. El va asigura ca toate videoclipurile, jocurile si imaginile dvs. vor parea mai clare si mai vii. In plus, cu tehnologia in-plane switching (IPS) care ofera un unghi de vizualizare de aproape 180°, ecranul mare si luminos al modelului A6010 este perfect pentru a-l partaja cu o multime de prieteni.


Rapid, fiabil, cu viteza mare de raspuns
Pentru o performanta de sistem fluida si cu viteza mare de raspuns, la un pret accesibil, modelul A6010 este superb. Cu un procesor Qualcomm® Snapdragon™ quad core pe 64 de biti, de 1,2 Ghz, are puterea de a reda muzica si videoclipuri, de a rula aplicatii si jocuri si nu doar atat, totul fara a pierde vreun moment.


Pentru o performanta de sistem fluida si cu viteza mare de raspuns, la un pret convenabil, luati in calcul si modelul A6010. Cu un procesor Qualcomm® Snapdragon™ quad core pe 64 de biti, de 1,2 Ghz, A6010 are puterea de a reda muzica si videoclipuri sau de a rula aplicatii si jocuri, fara a pierde vreun moment.


Android™
Android™ duce performanta de sistem la un nou nivel, prin optimizarea memoriei si imbunatatirea ecranului tactil, astfel incat sa poata raspunde mai repede si cu mai multa acuratete ca oricand. Aceasta inseamna ca puteti asculta muzica in timp ce navigati pe web sau goniti in cel mai recent joc pe autostrada, totul fara nicio problema.

   

Camere orientate spre fata si spre spate integrate
Camera de 8 MP cu focalizare automata si blit LED a modelului A6010 realizeaza fotografii si videoclipuri clare si precise. Mai mult, camera din fata simplifica chatul video si il face mai distractiv.


Muzica nelimitata
Descoperiti, partajati si redati melodiile preferate oriunde ati fi, gratuit. Cu aplicatia muzicala Guvera de pe smartphone-ul A6010, puteti sa va conectati online si sa va bucurati de acces nelimitat la peste un milion de piese.
Descoperiti, partajati si redati melodiile preferate, gratuit. Cu aplicatia muzicala Guvera de pe smartphone-ul A6010, va puteti bucura de acces nelimitat la peste un milion de piese.


Aplicatii Lenovo DOit
Faceti mai multe cu telefonul A6010 folosind aplicatiile preincarcate cum ar fi SHAREit, care va permite sa partajati fara fir fisiere, fara costuri de retea sau conexiune WiFi; Security, care accelereaza telefonul si il protejeaza de virusi si SYNCit, care va permite sa faceti backup si sa restaurati contactele, mesajele SMS si jurnalele de apeluri.


GPS ce functioneaza offline
Orientarea in oras nu a fost niciodata mai usoara decat cu modelul A6010, care include un GPS controlat prin satelit, pentru a va ghida cu precizie chiar si in absenta unei conexiuni la internet.


Spatiu de stocare extensibil
Obtineti chiar mai mult spatiu pentru fisierele, fotografiile, muzica si videoclipurile dvs., marind capacitatea de stocare interna a modelului A6010 cu pana la 32 GB in plus, prin intermediul unui card microSD.


Dual SIM
Existenta a doua numere de telefon intr-un singur smartphone poate contribui la separarea muncii de divertisment. Aceasta caracteristica de dual SIM va permite sa alegeti planuri de date diferite pentru a economisi bani.

 

 

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tastatura QWERTY Nu
Tip tastatura Standard
Retea 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900 3G: 850 / 900 / 2100 4G: 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600
Model Procesor Qualcomm Snapdragon MSM8916 Quad Core
Frecventa procesor 1200
Culoare Rosu
Dimensiuni (W x H x D mm): 70.5 x 140.9 x 8.4
GPS Da, cu A-GPS
Greutate (g) 130
Sistem de operare Android v5.0 (Lollipop)
Tip SIM MicroSIM

MEMORIE

Slot memorie (tip) MicroSD (pana la 32 GB)
Memorie RAM 1 GB
Memorie interna 8 GB

AFISAJ

Tip display IPS HD
Rezolutie (pixeli): 1280 x 720
Numar culori 16 M
Diagonala display (inch) 5.0
Functii Multi-touch 5 puncte Touch screen Capacitiv

CONECTIVITATE

GPRS Da
Tehnologie Bluetooth v4.0
Tehnologie wireless 802.11 b/g/n Wi-fi hotspot
NFC Nu
USB MicroUSB v2.0
Porturi 1 x Jack 3.5 mm

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 8 Mp
Blitz integrat LED
Camera secundara 2 Mp
Caracteristici foto/video Auto Focus Camera frontala: fixed focus

ALIMENTARE

Capacitate (mAh) 2300
Tip baterie Li-Polymer

COMUNICARE

Mesagerie SMS / MMS
Browsing Da
E-mail Da

MULTIMEDIA

FM radio Da
Redare video Da
Redare audio Da

ALTELE

Aplicatii Facebook, Skype, Twitter, WeChat SHAREit, Security, SYNCit, Evernote®, Complete family of Google apps, Guvera Music, Route 66 Navi + Maps, Txtr eBooks, UC Browser
Senzori Senzor de gravitatie Senzor de proximitate Senzor de lumina Senzor de vibrare
Altele GPU: Adreno 306 - 400 MHz

 

 

Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      5.0
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      8
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.