Telefon mobil Lenovo Vibe P1m, 16GB, 4G, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Lenovo Vibe P1m, 16GB, 4G, Black de la Lenovo

Autonomie pentru intreaga zi
Alimentat de o baterie rezistenta de 4000 mAh, modelul Lenovo Vibe P1m este perfect pentru stilul dvs. activ de viata. Fie ca va axati pe social media, fie ca sunteti un gamer pasionat sau va place doar sa discutati pe chat, acest smartphone nu va va incetini.


Invelis rezistent la stropiri
Vibe P1m este telefonul perfect pentru un stil de viata activ. Tehnologia cu invelis nano rezistent la stropiri protejeaza telefonul de stropi si varsarea lichidelor. In plus, mareste cu mult fiabilitatea dispozitivului. Stratul hidrofobic asigura o rezistenta superioara la lichide, fara puncte slabe care sa atraga umezeala si coroziunea.


Incarcare rapida si economie de energie
Atunci cand modelul Vibe P1m ramane fara baterie, caracteristica sa Quick Charge va ofera pana la 4 ore de timp de convorbire cu o incarcare de doar 15 minute. In plus, OneKey® Power Saver va permite sa dublati autonomia bateriei cu o singura apasare a unui comutator.


Ecran atragator
Ecranul IPS clar de 5,0" cu rezolutie HD (1280 x 720) va permite sa va bucurati de imagini de inalta calitate, jocuri si cele mai bune videoclipuri. Iar cu tehnologia IPS, modelul Vibe P1m ofera o vizualizare in unghi de aproape 180°, perfecta pentru vizionare impreuna cu prietenii.


Incarcare USB On-the-Go
Prin intermediul USB On-the-Go, puteti utiliza autonomia imensa a modelului Vibe P1m pentru a reincarca alte dispozitive si a partaja date.


Android™ 5.1 Lollipop
Sistemul de operare Android™ Lollipop include o serie de caracteristici noi, o reinnoire a aspectului vizual si multe detalii extraordinare in culise. Acest lucru semnifica faptulca este mai rapid, mai eficient si consuma mai putina baterie. In plus, functioneaza perfect cu toate aplicatiile Google preferate.


Viteza 4G
Vibe P1m accepta retele LTE de mare viteza (4G) pentru cea mai rapida conectivitate de date, permitandu-va sa va bucurati de cele mai bune site-uri web, aplicatii si jocuri.


Fotografii si selfie-uri clare
Camera principala de 8 MP a modelului Vibe P1m va permite sa surprindeti momentele importante, fie zi, fie noapte. In plus, camera frontala de 5 MP va permite chaturi video mai clare.


Spatiu de stocare extensibil
Cu un card microSD, puteti extinde spatiul de stocare al modelului Vibe P1m cu inca 32 GB, spatiu mai mult decat suficient pentru toate fotografiile, videoclipurile si muzica dvs.


Aplicatii incorporate
Faceti mai multe cu aplicatiile incorporate, precum SHAREit cu CLONEit, care va permite sa partajati rapid fisiere wireless intre smartphone si alte dispozitive, fara taxe de retea sau conexiune WiFi. De asemenea, puteti fi mai productiv din mers cu aplicatii precum Evernote si Kingsoft Office.


Performanta exceptionala
Procesorul MediaTek quad-core pe 64 de biti, de 1,0 GHz, al modelului Vibe P1m ofera echilibrul perfect intre performanta si putere. Cu cei 2 GB de RAM ai sai, Vibe P1m poate accepta cea mai rapida conectivitate de date si cel mai recent sistem de operare Android.



 

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Single Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tastatura QWERTY Nu
Tip tastatura Standard
Retea 3G: 900 / 2100 4G: 850 / 900 / 1700 / 2100 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900
Model Procesor MediaTek MT6735P Quad-Core
Frecventa procesor 1000
Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D mm) 71.8 x 141 x 9.5
GPS Da, cu A-GPS
Greutate (g) 148
Sistem de operare Android v5.1 (Lollipop)
Tip SIM MicroSIM

MEMORIE

Slot memorie (tip) MicroSD (pana la 32 GB)
Memorie RAM 2 GB
Memorie interna 16 GB

AFISAJ

Tip display IPS
Rezolutie (pixeli) 1280 x 720
Numar culori 16 M
Diagonala display (inch) 5.0

CONECTIVITATE

GPRS Da
Tehnologie Bluetooth v4.1
Tehnologie wireless 802.11 b/g/n Wi-fi hotspot
USB MicroUSB v2.0
Porturi 1 x Jack 3.5 mm

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 8
Blitz integrat Da
Camera secundara 5 MP
Caracteristici foto/video Auto Focus Camera frontala: fixed focus

ALIMENTARE

Durata convorbire 2G: Pana la 36 ore 3G: 16 ore
Durata in regim de asteptare 2G: 456 ore 3G: Pana la 564 ore
Capacitate (mAh) 4000
Tip baterie Li-Polymer

COMUNICARE

Mesagerie SMS, EMS, MMS, Email, Push Email
Browsing Da
E-mail Da

MULTIMEDIA

FM radio Da
Redare video Da
Redare audio Da

ALTELE

Senzori Senzor de gravitatie Senzor de proximitate Senzor de lumina
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      5.0
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      8
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.