Telefon mobil Samsung Galaxy Z Flip5, 8GB RAM, 512GB, 5G, Graphite

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
4.822,99 lei
Pret 36 Rate Optimo: 176.79 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

SM-F731BZAHEUE

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Samsung Galaxy Z Flip5, 8GB RAM, 512GB, 5G, Graphite de la Samsung

Zwei leicht aufgeklappte Galaxy Z Flip5 Geräte mit Flex Windows. Auf dem einen ist ein Selfie zu sehen. Das zweite Flex Window zeigt einen Media-Player mit Wiedergabesteuerung und Ladebalken.

 

Cum ar fi daca telefonul tau ar fi o extensie a ta?

O potrivire perfecta - atat in viata, cat si in buzunar. Un ecran frontal Flex stralucitor pe care il poti personaliza. O camera care surprinde selfie-uri din unghiuri indraznete. In plus, o baterie care tine pasul.

Galaxy Z Flip5 | Join the flip side

 

 

Ecran frontal Flex.

Cel mai mare ecran frontal al unui Galaxy Z Flip de pana acum

Galaxy Z Flip5 debuteaza cu un ecran Ecran frontal Flex de 3,4” construit pentru exprimare personala. Compact si atragator din orice unghi, acest dispozitiv pliabil este pe cat de versatil, pe atat de portabil.

 

O dimensiune care se potriveste tuturor buzunarelor

Cel mai compact Galaxy Z Flip se pliaza strans pentru a se potrivi la fel de usor in buzunar ca si in mainile tale.

 

Camera.

Cea mai buna experienta de selfie de pana acum pe un smartphone Galaxy

 

Un selfie nocturn facut intr-o masina, cu linia orizontului unui oras de pe malul marii in fundal. Culoarea si textura hainelor subiectului sunt clare si vibrante, iar tonul pielii sale este natural, in timp ce detaliile din fundal raman clare.

 

Fa selfie-uri uimitoare cu camera Flex si fa din orice unghi cel mai bun unghi pentru pozele tale. Indiferent de camera pe care o alegi, Galaxy Z Flip5 iti usureaza munca. Acum tot ce iti ramane de facut este sa stapanesti arta fotografiei.

Camera Flex pentru selfie-uri. Chiar si cand dispozitivul este inchis

Lanseaza aplicatia camera cu ajutorul comenzii rapide de pe ecranul frontal Flex pentru a surprinde momentul. Fotografiaza, ajusteaza setarile si reia fotografierea, totul fara a deschide telefonul.

   
O pre-vizualizare a unui selfie este afisata pe Ecran frontal Flex a Galaxy Z Flip5 in Flex Mode. Trei prieteni pozeaza impreuna pentru selfie-ul realizat la distanta de dispozitiv.

Selfie-uri hands-free. Datorita FlexCam

Deschide in mod Flex si adu-ti prietenii in cadru pentru un selfie de grup mai amplu. Foloseste Camera Controller pe Galaxy Watch6 si uimeste lumea cu selfie-uri cu zoom. Aceasta este flexibilitatea suprema.

   

Surprinde noaptea cu Nightography

Camera Wide angle a Galaxy Z Flip5 aduce in cadru si mai mult din scena fotografiata. Extinderea telefonului este optionala - trebuie doar sa glisezi pictograma Camera din ecranul frontal Flex si sa incepi sa inregistrezi cu camera Flex. Si poti continua sa filmezi deoarece, cu clipuri video 4K Nightography la 60 fps, pierderea luminii solare nu inseamna pierderea calitatii.

 

 Camera frontala pentru selfie-uri. Arati bine

Extinderea telefonului pentru a ajunge la camera frontala ofera abilitatilor tale de selfie un upgrade major. Uita de zilele in care fotografiile din fata camerei frontale erau neclare. Lentila Super Clear pastreaza fotografiile clare si reduce chiar si efectul de stralucire dat de luminile puternice din spatele tau.

 

 

Fa cunostinta cu ecranul frontal Flex de 3,4”

Poti raspunde la mesaje cu o tastatura QWERTY, efectua apeluri, verifica prognoza meteo si chiar scoate portofelul - toate acestea cu ecranul frontal Flex mare si luminos. Acum dispune de mai multe cadrane de ceas si gesturi incrucisate pe care le cunosti din intregul ecosistem Galaxy.

   

Si indiferent de numarul de widget-uri pe care le folosesti, nu te vei pierde niciodata in cautarile tale cu Multi Widget View.

   
Personalizeaza ecranul frontal exact cum iti doresti

Preia controlul total al ecranului frontal. Personalizeaza-ti dispozitivul cu o multime de widget-uri, imagini de fundal video, fete de ceas, stiluri si multe altele pentru a-ti face telefonul Galaxy Z Flip5 unic.

 

Durata de viata a bateriei pentru toata ziua

Asculta pana la 57 de ore

Vizioneaza pana la 20 de ore

Sustinuta de un procesor puternic, aceasta baterie de 3.700 mAh (tipica) este si mai eficienta, prelungind incarcarea astfel incat sa poti continua sa te bucuri de filme sau jocuri pana tarziu in noapte. Ai nevoie de mai multa energie? Activeaza modul de consum redus al bateriei pentru a continua sa te distrezi.

 

Cel mai puternic procesor de pe Galaxy foldables de pana acum

Noul Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy te duce la un nou nivel de putere. Experimenteaza o grafica mai fluida, o inteligenta artificiala mai rapida si o performanta imbunatatita a bateriei.

O noua flexibilitate - Panoul Flex Mode

Imbunatateste-ti modul in care utilizezi Flex Mode cu mai multe comenzi la indemana.6 Ascunde sau extinde panoul prin simpla atingere a unui buton. Poti chiar sa scoti un touchpad si un cursor. Iar un panou de control al redarii imbunatatit face ca navigarea prin muzica si fisiere media sa fie mai usoara si mai precisa ca niciodata.

 

Rezistent la deschideri multiple

Galaxy Z Flip5 ramane rezistent. Si cu sprijinul suplimentar al Samsung Care+, il poti lua cu tine fara sa iti faci griji cu privire la orice alunecare care ar putea aparea pe parcurs.

Cadru Armor Aluminium

Acest telefon pliabil are un cadru din Armor Aluminium

   

Balama Flex

Iti prezentam un design nou, durabil, cu sina duala pentru balamalele noastre pliabile.

   
Un prim-plan al unui colt al Galaxy Z Flip5 cu picaturi de apa pe exterior.

Rezistent la apa

Cu Galaxy Z Flip5, un pic de umezeala nu iti va strica ziua.

 

 Watch6. Incepe calatoria de fitness

Conecteaza Galaxy Z Flip5 cu un dispozitiv din gama Galaxy Watch6 pentru a afla mai multe despre performanta antrenamentului tau. Observa in fiecare zi cum iti imbunatatesti aspectul fizic cu selfie-uri la sala de sport pentru a dovedi acest lucru - nu este nevoie de oglinzi atunci cand utilizezi Camera Controller. Si cu un dispozitiv din gama Galaxy Watch6 care tine evidenta locului in care ti-ai lasat telefonul poti merge oriunde doresti.

 

Inlocuieste, actualizeaza si schimba. Totul este usor

 

Creat cu gandul la planeta

Ne-am angajat sa cream un viitor mai curat prin adoptarea de masuri de reciclare.

   

Smart Switch

Fa cunostinta cu modul sigur si securizat de a transfera ceea ce iti placea de pe vechiul tau dispozitiv pe noul Galaxy Z Flip5.

   

Da la schimb si economiseste

Nu pune inca vechiul dispozitiv in sertarul cu vechituri. Acesta poate fi eligibil pentru o reducere pentru noul Galaxy Z Flip5.

   

Confidentialitatea Ta. In Siguranta

Confidentialitatea ta este protejata cu Samsung Knox. Partajeaza ceea ce doresti. Protejeaza restul.

   

Spatiu de stocare

Stocheaza totul cu optiunile de 256 GB si 512 GB.

Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Tip telefon
      Smartphone
    • Smartphone
      Da
    • Slot SIM
    • Tip SIM
      Nano SIM
    • Retea
      5G
    • 2G
      Da
    • 3G
      Da
    • 4G
      Da
    • Culoare
      Gri
    • Dimensiuni
      71.9 x 6.9 x 165.1 mm
  • Procesor
    • Model
      Snapdragon 8 Gen 2
    • Numar Nuclee
      8
  • Display
    • Tip ecran
      Dynamic AMOLED
    • Diagonala (inch)
      6.7 inch
    • Rezolutie
      2640 x 1080
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      Da
    • Bluetooth
      Da
    • NFC
      Da
    • GPS
      Da
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      12 MP Wide 12 MP Ultrawide
    • Camera frontala
      10 Mpx
    • Blitz incorporat
      Da
    • Inregistrare video
      Full HD 4K
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.