Telefon mobil Samsung Galaxy S24 Ultra, Dual SIM, 12GB RAM, 512GB, 5G, Titanium Violet

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
8.289,99 lei
Pret 36 Rate Optimo: 303.88 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

SM-S928BZVHEUE

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Samsung Galaxy S24 Ultra, Dual SIM, 12GB RAM, 512GB, 5G, Titanium Violet de la Samsung

 

Galaxy AI is here

Bun venit in noua era AI. Cu Galaxy S24 Ultra poti descoperi o noua lume a creativitatii si productivitatii incepand cu cel mai important dispozitiv din viata ta. Telefonul tau.

 

 

Elegant. Puternic. Uimitor

Fa cunostinta cu Galaxy S24 Ultra. Aceeasi forma, insa cu un exterior din titan si un ecran plat, de 6,8 inci.5,6 Este o minune absoluta a designului.

 

00:00
00:00
 

 

 

Protejat cu titan

Verifica upgrade-ul — un scut rezistent din titan, incorporat chiar in cadru. Puterea titanului iti este acum la indemana.

   

Rezistenta mai buna la zgarieturi cu Corning® Gorilla® 

Corning® Gorilla® Armor te ajuta sa-ti protejezi ecranul de zgarieturi, pentru a pastra aspectul frumos al dispozitivului tau.

   

Rezistent la apa si praf. Fara griji

Nu lasa apa sa-ti afecteze entuziasmul. Galaxy S24 Ultra are rezistanta IP68 la apa si praf - asa ca esti pregatit pentru orice aventura.

*Galaxy S24, S24+ si S24 Ultra sunt clasificate IP68. Conform conditiilor de testare in laborator pentru scufundare pana la 1,5 metri de apa dulce, timp de pana la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizare pe plaja sau la piscina. Rezistenta la apa si praf a dispozitivului nu este permanenta si poate sa scada in timp, ca urmare a uzurii normale.

 

S Pen-ul incorporat scrie un capitol cu totul nou

Mostenirea Galaxy Note este prezenta si bine integrata. Scrii, apesi si navighezi cu precizie ridicata.

 

NPU si camera foto de top. Acum cu AI

 

 

200 MP

Surprinde detalii care concureaza cu realitatea

Cu cei mai multi megapixeli pe un smartphone si procesare AI, Galaxy S24 Ultra stabileste standardul in industrie pentru calitatea imaginii, de fiecare data cand apesi declansatorul. In plus, noul motor ProVisual recunoaste obiectele — imbunatatind tonul de culoare, reducand zgomotul si scotand in evidenta detaliile.

 

 

 

Motorul ProVisual filmeaza noaptea, cu detalii clare

Space Zoom te plaseaza direct in mijlocul actiunii, chiar si noaptea. Cu pixeli de 1,6 ori mai mari si cu un Tele OIS mai larg, fotografiile si videoclipurile sunt mai luminoase si mai stabile, facand chiar si subiectele indepartate uimitor de clare.

   

Cel mai puternic zoom Quad Tele de pana acum

Nu lasa distantele mari sa iti strice planurile. Acum poti obtine prim-plan de 2x, 3x, 5x si chiar 10x cu zoom optic sau zoom de calitate optica. In plus, noul Tele OIS, mai puternic si mai larg, ajuta la stabilizarea fotografiei si reducerea blur-ului produs de zoom.

 

 

 

Zoom-ul digital il apropie, AI-ul il amplifica

Treci de la imagini panoramice la detalii datorita AI Zoom bazat pe memorare profunda. Folosesti zoom de la 1x pana la zoom 100x, in timp ce AI amplifica detaliile in toate punctele intermediare.

   

Super HDR de la previzualizare la postare cu ajutorul AI

Cu cea mai recenta actualizare Super HDR, previzualizarile camerei foto sunt afisate in format Super HDR. Poti vedea imediat cum vor arata fotografiile si videoclipurile tale super-intense, chiar inainte de a le realiza. In plus, functioneaza chiar si atunci cand inregistrezi cu aplicatiile pentru camere foto ale retelelor sociale.

   

Redimensioneaza si retuseaza. Pur si simplu

Vrei sa schimbi pozitia unui element? Doar muta-l in cadru. Noile optiuni de editare bazate pe AI iti permit sa obtii fotografia dorita, cum ar fi relocarea obiectelor si completarea inteligenta a spatiului pe care l-au lasat in urma.

   

Incercuieste-l, gaseste-l. Pur si simplu

Ai parte de un nou mod de a cauta cu Circle to Search. In timp ce dai scroll prin reteaua sociala preferata, utilizeaza S Pen sau degetul pentru a incercui ceva si a obtine rezultate Google Search.

Ai gasit o fotografie cu o planta atat de frumoasa incat trebuie sa stii neaparat ce specie e? Incercuieste‑o si imediat vei obtine rezultate Google Search. Acum poti obtine rapid un raspuns, fara a parasi pagina principala.

   

Live Translate. Cel mai simplu mod de a comunica

Datorita functiei Live Translate, acum poti obtine o traducere in timp real, in timp ce esti la telefon. Inlatura barierele lingvistice, chiar si prin mesagerie. Raspunzi intr-o limba cunoscuta – iar pentru interlocutor raspunsul va fi tradus.

   

Alege formularea potrivita pentru mesajul tau cu functia Chat Assist

Redacteaza mesajele cu ajutorul AI in Chat Assist.16 Acum poti spune ceea ce vrei cu vocea unui profesionist, a unui prieten apropiat sau doar politicos. Treci de la ”cum spun asta?” la ”de ce nu m-am gandit la asta?” in cateva secunde.

   

Sumarizeaza notele intr-o clipa cu AI

Indiferent daca scrii in graba sau notezi ceva, Note Assist iti poate scurta povestea.3 Pur si simplu incepi sa scrii si obtii un rezumat clar, usor de revizuit mai tarziu.

Si atunci cand cauti o nota veche, noile coperti prezinta rezumate simple - pastrand aspectul organizat al ecranului, astfel incat sa poti gasi lucruri cu usurinta.

   

 

Experienta de joc super realista

 

Victoria poate fi a ta cu noul Snapdragon® 8 Gen 3 pentru Galaxy. Procesarea mai rapida iti ofera puterea de care ai nevoie pentru jocul dorit. Apoi, redai efectele grafice in timp real, cu ray tracing pentru umbre si reflexii hiper-realiste.

Si ghici ce? Aproape am dublat dimensiunea Vapor Chamber a Galaxy S24 Ultra pentru a imbunatati disiparea caldurii si pentru a-ti oferi experienta grafica cursiva.

 

 

Baterie pentru toata ziua, pentru a continua sa te joci

Cu o capacitate si o eficienta energetica mai mare, bateria de pe Galaxy S24 Ultra iti ofera o viata suplimentara, atunci cand conteaza cel mai mult - stii tu, ca atunci cand ai o confruntare memorabila, pentru care te-ai pregatit indelung.


Afisaj de 2600 niti. Ecran cu vizibilitate crescuta chiar si in conditii de lumina puternica

Ecranul nostru cel mai captivant vine cu cateva imbunatatiri majore de vizibilitate. Corning® Gorilla® Armor reduce reflexiile si imbunatateste claritatea vizuala, chiar si in lumina directa a soarelui. Apoi, un Vision Booster optimizat imbunatateste contrastul si culoarea, pentru o experienta clar exceptionala.

 

 

 

Quick Share in afara ecosistemului tau

Nu esti limitat la telefoanele Galaxy. Foloseste codurile QR si contactele salvate pentru a partaja cu utilizatori iOS sau cu familia si prietenii aflati departe.

   

Protejat cu Knox Matrix

Stai relaxat cu sistemul de securitate Knox Matrix. Datele, confidentialitatea si linistea ta sunt prioritatea noastra principala, indiferent de cate dispozitive ai.

   

Schimbarile incep cu pasi mici

Ne indreptam catre un viitor durabil, pas cu pas. Credem in construirea unei calatorii durabile, prin mici schimbari care ar putea face o mare diferenta. Este placut sa faci bine.

Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Tip telefon
      Smartphone
    • Smartphone
      Da
    • Slot SIM
    • Tip SIM
      Nano SIM
    • Retea
      5G
    • 2G
      Da
    • 3G
      Da
    • 4G
      Da
    • SAR
      1.30 W/kg (body)
      1.056 W/Kg (head)
    • Culoare
      Violet
    • Dimensiuni
      79 x 8.6 x 162.3 mm
    • Greutate
      232 g
    • Senzor
      Accelerometru
      Amprenta
      Senzor de proximitate
  • Procesor
    • Model
      Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa
      3.3
  • Display
    • Tip ecran
      Dynamic AMOLED
    • Diagonala (inch)
      6.8
    • Rezolutie
      3120 x 1440
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      802.11 a/b/g/n/ac/ax/be
    • Bluetooth
      5.3
    • NFC
      Da
    • GPS
      Da
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      12 MP Ultrawide 10 MP Telephoto 200 MP Wide 50 MP Periscope Telephoto
    • Camera frontala
      12 Mpx
    • Blitz incorporat
      Da
    • Inregistrare video
      Full HD 4K 8K
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.