Telefon mobil Sony Xperia 10 IV, Dual SIM, 6GB RAM, 128GB, 5G, Lavander

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Sony Xperia 10 IV, Dual SIM, 6GB RAM, 128GB, 5G, Lavander de la Sony

Insotitorul perfect in fiecare zi

Avand in vedere performantele puternice, designul cu greutate extrem de redusa, sistemul cu trei camere foto, ecranul OLED cu raport de aspect de 21:9 uimitor si sunetul de inalta calitate, va veti intreba cum ati putut trai pana acum fara Xperia 10 IV.

 

O baterie mare si puternica intr-un corp compact si cu greutate redusa

Cand Xperia 10 IV este in viata dvs. distractia este maxima, iar efortul este minim. Compact si perfect de tinut in mana, este un smartphone 5G cu greutate extrem de redusa, cu o baterie de mare capacitate, 5.000 mAh.

 

Va prezentam Xperia 10 IV

Camera

Fotografii si clipuri video superbe, usor de realizat

Cu un sistem cu trei camere foto si o serie de functii utile pentru fotografii si clipuri video, capturarea momentelor unice ale vietii nu a fost niciodata mai usoara.

Pur si simplu fotografiati. Nu trebuie sa faceti nicio setare.  

Mod Automat superior

Cand vedeti o oportunitate de fotografiere, nu vreti sa pierdeti timpul alegand setari complicate. Astfel, Xperia 10 IV simplifica lucrurile, folosind tehnologia de detectare a scenei, a conditiilor si a subiectului, apoi selectand automat setarile ideale, cum ar fi ISO si viteza obturatorului, pentru a va ajuta sa obtineti cea mai buna fotografie.

   
Fotografie cu mancare
   
Portret nocturn
   
Corectia iluminarii din spate
   
Fotografierea animalelor de companie
   
   

De la peisaje la portrete

Sistem cu trei camere foto

De la peisaje uimitoare la portrete superbe, sistemul cu trei camere foto de pe Xperia 10 IV va ajuta sa fotografiati totul. Deoarece aveti o camera cu unghi ultralarg de 16 mm, una cu unghi larg de 27 mm si una de tip teleobiectiv de 54 mm, puteti realiza o mare varietate de fotografii.

   
Unghi ultralarg, 16 mm
   
Unghi panoramic, 27 mm
   
Teleobiectiv, 54 mm
   
   

Reducere avansata a neclaritatilor

Stabilizare optica a imaginii

Cand realizati o fotografie, mai ales seara sau intr-un interior intunecat, cea mai mica miscare a mainilor poate duce la obtinerea unor imagini neclare. Insa Xperia 10 IV va permite sa obtineti imagini cu mai putine neclaritati, chiar si in conditii de lumina slaba, gratie tehnologiei de stabilizare optica a imaginii.

   

Detalii superbe, chiar si in lumina redusa.

Auto HDR

In cazul fotografiilor realizate in lumina slaba, zonele luminoase apar adesea exagerat de albe, iar zonele intunecate apar adesea exagerat de negre, astfel incat detaliile se pierd. Insa Xperia 10 IV detecteaza aceasta situatie si inregistreaza automat in modul HDR, reproducand toate detaliile cu o claritate exceptionala.

   

Mai putin zgomot in lumina scazuta

Mod nocturn

Cand fotografiati noaptea sau in conditii de lumina scazuta, calitatea imaginii este adesea afectata de zgomotul vizual. Insa performanta camerei Xperia 10 IV a fost imbunatatita pentru a va asigura ca obtineti fotografii cu mai putin zgomot in conditii de lumina scazuta.

   
   

Zoom mai clar

Zoom cu super rezolutie

In mod normal, atunci cand fotografiati un subiect aflat la distanta folosind teleobiectivul unui smartphone, rezolutia imaginii este compromisa atunci cand mariti. Insa, gratie functiei de zoom cu super rezolutie de pe Xperia 10 IV, puteti obtine imagini clare chiar si atunci cand mariti.

   

Selfie-uri uimitoare, cu AI

Capturati fetele mai clar

Cand realizati un selfie, in special in interior sau in conditii de lumina slaba, camerele conventionale incearca automat sa reduca zgomotul, iar detaliile precum cele din par, sprancene si gene vor parea neclare. Insa Xperia 10 IV foloseste tehnologia AI pentru a reproduce aceste detalii clar si a reduce zgomotul. Selfie-urile dvs. n-au aratat niciodata mai bine

Inregistrati clipuri video fluide, fara vibratii

Stabilizare optica SteadyShot

Stabilizarea optica a imaginii (OIS) nu este disponibila doar pentru fotografii, ci functioneaza si pentru clipuri video. Cand inregistrati clipuri video din miscare, tehnologia unica Optical SteadyShot va asigura ca rezultatele nu sunt afectate de neclaritati sau vibratii.

 

Inregistrati clipuri video cu mai putine exagerari in zonele luminoase sau intunecate

Gratie intervalului dinamic extins, Xperia 10 IV inregistreaza clipuri video cu detalii remarcabil de clare si mai putine exagerari in zonele luminoase si intunecate, chiar si in conditii de contrast ridicat, cum sunt scenele inregistrate in lumina stralucitoare a zilei.

Ecran

O experienta de vizionare exceptionala

Cu un ecran OLED in format lat, de 6 inchi, cu raport de aspect de 21:9, fara vreun orificiu pentru camera care sa va afecteze experienta de vizionare, Xperia 10 IV va permite sa va pierdeti in filmele vizionate pe tot ecranul.

 

Culoare si contrast uluitoare

Ecran OLED/TRILUMINOS cu raport de aspect de 21:9 pentru dispozitive mobile

Chiar mai luminos decat modelul anterior, ecranul OLED in format lat cu raport de aspect de 21:9 reproduce imagini uluitoare, in culori vii si cu un negru veritabil. Bazat pe anii de experienta pe care Sony ii are in domeniul televizoarelor, ecranul TRILUMINOS® unic pentru tehnologia mobila optimizeaza afisarea pentru vizionarea filmelor, reproducand imagini rafinate si intense.

   
   

Navigati mai mult, derulati mai putin

Afisaj lat in format 21:9

Ecranul in format lat, cu raport de aspect de 21:9, este mai inalt decat majoritatea ecranelor, oferindu-va mai mult spatiu pentru navigare, harti, clipuri video, retele sociale si multe altele. 

   

Vedeti mai multe, realizati mai multe

Multi-fereastra

Ecranul cu raport de aspect de 21:9 poate fi impartit cu usurinta in doua sectiuni, fiind astfel perfect pentru navigarea pe web si vizionarea de clipuri video in acelasi timp. Puteti comuta usor intre aplicatii utilizate recent si cele recomandate, in modul Multi-fereastra. Astfel, veti gasi mai rapid aplicatia dorita in fereastra de sus si in cea de jos.

   

Multitasking simplu

Fereastra pop-up

Sa ne imaginam ca jucati un joc sau navigati pe web, dar vreti sa raspundeti rapid la un mesaj? Cu functia Fereastra pop-up de pe Xperia 10 IV, puteti rezolva cu usurinta noua sarcina, apoi puteti reveni la ceea ce faceati.

 

 

Sunet

 

Lasati-va captivat de sunetul premium

Bazandu-se pe o gama larga de tehnologii audio premium, Xperia 10 IV ofera iubitorilor de muzica o experienta de auditie exceptionala.

 

Bucurati-va de o experienta de auditie autentica

Audio de inalta rezolutie/mufa audio de 3,5 mm

Gratie caracteristicii audio de inalta rezolutie, puteti conecta castile preferate cu fir si puteti asculta melodii care reproduc intreaga gama de sunet, cu dinamica si detalii exact asa cum si-au propus artistii.

   

Sunet premium, libertate wireless

High-Resolution Audio Wireless/LDAC

Caracteristica audio de inalta rezolutie nu este valabila doar pentru casti cu fir, ci este acum disponibila si pentru castile wireless. Tehnologia LDAC transmite de 3 ori mai multe date (la o rata de transfer maxima de 990 kbps) decat semnalul Bluetooth® conventional. Va bucurati de continut audio de inalta rezolutie in sistem wireless la o calitate exceptionala, apropiat de cel oferit de o conexiune dedicata prin fir.

   

Imbunatatiti calitatea sunetului muzicii dvs.  

DSEE Ultimate

DSEE Ultimate imbunatateste calitatea sunetului muzicii digitale. Lucrand in timp real, functia foloseste tehnologia AI pentru a reproduce subtilitatile acustice detaliate si sunete clare de inalta frecventa care se pierd adesea in timpul compresiei audio. Functia se poate utiliza cu casti wireless sau cu fir, pe fisiere locale si chiar si in servicii de redare in flux.

   
   

Partenerul perfect pentru ascultarea din mers

Detectie laterala/Sony | Headphones Connect

Cand asociati Xperia 10 IV cu castile Sony, puteti accesa cu usurinta aplicatia Sony | Headphones Connect folosind meniul Detectie laterala, util atunci cand vreti sa ajustati rapid setarile sunetului in functie de situatia in care va aflati.

   

Atat de captivant. Atat de fidel.  

360 Reality Audio

Xperia 10 IV este conceput special pentru tehnologia 360 Reality Audio, pentru a optimiza calitatea sunetului atunci cand ascultati muzica prin casti folosind serviciile Amazon Music, Deezer, nugs.net si TIDAL.

   

Mixati prin conversie ascendenta muzica stereo si obtineti un sunet multidimensional

Mixare cu conversie extinsa, cu tehnologia 360 Reality Audio

Mixarea cu conversie extinsa, cu tehnologia 360 Reality Audio, permite dispozitivului Xperia 10 IV sa mixeze in timp real melodiile stereo pe 2 canale pentru a va oferi o experienta sonora captivanta. Tehnologia functioneaza cu fisiere audio locale si servicii de redare in timp real, pentru a imbunatati si mai mult experienta de auditie.

Design si performanta

Puterea si viteza se combina cu stilul minimalist

Xperia 10 IV combina puterea unei baterii care va rezista pe tot parcursul zilei si viteza superioara cu un design cu greutate redusa, dar linistitor de durabil, care se potriveste perfect in mana.

 

Energie pentru intreaga zi

Baterie de 5.000 mAh

O baterie de mare capacitate de 5.000 mAh ofera toata autonomia de care aveti nevoie pentru a va bucura de folosirea smartphone-ului Xperia 10 IV din zori pana la amurg si chiar mai mult.

   

Bateria isi mentine capacitatea pentru mai mult timp

Capacitate garantata timp de 3 ani

Tehnologiile noastre de incarcare mentin bateria in stare buna de functionare pentru mai mult timp. Functia Ingrijire baterie impiedica supraincarcarea telefonului, iar functia de incarcare adaptiva de la Xperia monitorizeaza telefonul in timp ce se incarca, pentru a se asigura ca bateria nu este suprasolicitata.

[A] Conventional [B] Noul Xperia

[1] La inceputul utilizarii [2] Dupa 3 ani de utilizare

   
   

Usor de transportat, usor de manevrat

Cu greutate extrem de redusa

Xperia 10 IV are o greutate redusa si este usor de manevrat, indiferent daca faceti fotografii, va jucati, navigati pe internet, trimiteti mesaje sau efectuati apeluri telefonice.

   

Usor de controlat cu o singura mana

Design care se potriveste perfect in mana

Chiar daca Xperia 10 IV are un ecran mare de 6,0 inchi, telefonul este suficient de ingust pentru a putea fi controlat confortabil cu o singura mana. 

   
   

Rezistent la apa si praf

IP 65/68

Oferind de rezistenta la apa si praf conform IP65/68, Xperia 10 IV este construit sa reziste provocarilor din viata de zi cu zi. Astfel, il puteti folosi fara griji, indiferent daca iesiti la alergat sau va relaxati langa piscina.

   

Rezistent si durabil

Corning® Gorilla® Glass Victus®

Ecranul Xperia 10 IV este protejat de Corning® Gorilla® Glass Victus®, care ofera imbunatatiri in ceea ce priveste rezistenta atat la caderi, cat si la zgariere.

   
   

Performanta si viteza iesite din comun

Procesor Snapdragon® 695 5G Mobile Platform

Procesorul Snapdragon® 695 5G Mobile Platform poate gestiona cu usurinta toate aplicatiile, filmele, jocurile si multe altele, oferind performante ridicate, eficienta energetica si o conectivitate superioara. Conexiunea 5G de mare viteza deschide o multitudine de posibilitati, permitandu-va sa va bucurati fara compromisuri si fara probleme de descarcari de inalta calitate si redare in timp real, chiar si in cazul fisierelor de inalta rezolutie.

   

Gata cu stresul de a ramane conectat

Conectivitate inteligenta

Xperia 10 IV evalueaza calitatea retelelor Wi-Fi disponibile inainte de a se conecta la ele, astfel incat sa nu va mai conectati la retele Wi-Fi care nu functioneaza. Daca anticipeaza orice problema in ceea ce priveste calitatea conexiunii Wi-Fi, va comuta la utilizarea datelor mobile. Cu Xperia, va conectati intotdeauna la cea mai buna retea disponibila.

   
   

Acces usor la cartela SIM sau la cardul SD

Tavita SIM

Aveti nevoie sa schimbati cartela SIM sau sa instalati un alt card SD? Nicio problema. Cu Xperia 10 IV, nu aveti nevoie de niciun instrument pentru a deschide tavita SIM, totusi telefonul isi pastreaza rezistenta la apa conform IP65/68.

   

Transfer usor al continutului de pe vechiul dispozitiv iPhone sau Android

Transfer simplu al continutului

De la fotografii, clipuri video si muzica, pana la contacte, calendar, istoric de apeluri si mesaje (SMS/MMS), puteti transfera continutul care conteaza cel mai mult pentru dvs. de pe vechiul smartphone Android sau iOS pe noul dvs. Xperia rapid, usor si in siguranta.

   

Pentru munca, dar si pentru joaca

Android Enterprise Recommended

Aveti nevoie sa folositi Xperia 10 IV pentru munca? Fiind un smartphone cu certificarea Android Enterprise Recommended, este potrivit pentru oamenii de afaceri, indiferent de domeniul in care lucreaza, indeplinind cerintele specifice privind performanta, consecventa si securitatea.

 

Sustenabilitate

 

Ambalaj fara plastic

Ca parte a efortului Sony privind sustenabilitatea, ambalajul pentru Xperia 10 IV nu utilizeaza plastic, componentele respective fiind fie eliminate, fie inlocuite cu materiale de hartie.

   

Construim o societate axata pe sustenabilitate, impreuna

De asemenea, noi, cei de la Sony, recunoastem ca resursele de hartie sunt limitate si lucram continuu pentru a reduce utilizarea hartiei. Prin excluderea incarcatorului si cablului din cutie, am subtiat ambalajul cu aproximativ 50% fata de modelele anterioare. Deoarece majoritatea clientilor Xperia au deja incarcatoare si cabluri compatibile, le cerem sa ne ajute sa promovam sustenabilitatea prin reutilizarea acestora.

   

Dispozitivele Xperia sunt accesibile tuturor

De la activarea controlului vocal, pana la cresterea dimensiunii textului, puteti personaliza Xperia 10 IV conform necesitatilor dvs., folosind setarile de accesibilitate si aplicatiile.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip telefon Smartphone
Sloturi SIM Dual SIM
Tip SIM Nano SIM
Sistem de operare Android
Versiune sistem operare Android 12
Numar nuclee 8
Model procesor Qualcomm Snapdragon 695
Frecventa procesor 2.2 GHz 1.7 GHz
Tehnologii 2G 3G 4G 5G
Conectivitate

Wi-Fi

Bluetooth

NFC

GPS

Senzori

Accelerometru

Amprenta

Busola

Senzor de proximitate

Continut pachet Telefon
Culoare Lavender
Dimensiuni 67 x 8.3 x 153 mm
Greutate 161 g
SAR (W/kg) Cap: 0.99 W/kg Corp: 1.22 W/kg
An aparitie 2022
Altele

Fast charging

Corning® Gorilla® Glass Victus®

High-Resolution

Audio Wireless (LDAC)

Protectie Waterproof Dustproof
RO-ALERT Da

AFISARE

Dimensiune ecran 6 inch
Tip display OLED
Rezolutie (pixeli) 2520 x 1080
Functii display

Triluminos Display

Rata de reimprospatare de 120 Hz DCI-P3 97%

Raport de aspect 21:9

MEMORIE

Memorie interna 128 GB
Memorie RAM 6 GB
Slot card memorie MicroSDXC

CONECTIVITATE

Versiune Bluetooth 5.1
Standard Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Porturi Jack 3.5 mm USB Type C

FOTO VIDEO

Numar camere 3
Rezolutie camera principala

12 MP Wide

8 MP Ultrawide

8 MP Telephoto

Rezolutie camera frontala 8 Mpx
Rezolutie video HD Full HD
Caracteristici foto/video Panorama HDR
Blit Da

ALIMENTARE

Tip baterie Li-Po
Capacitate baterie 5000 mAh
Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Slot SIM
    • Retea
      5G
    • 2G
      Da
    • 3G
      Da
    • 4G
      Da
    • SAR
      Cap: 0.99 W/kg
      Corp: 1.22 W/kg
    • Culoare
      Lavanda
    • Dimensiuni
      67 x 8.3 x 153 mm
    • Greutate
      161 g
    • Senzor
      Accelerometru
      Amprenta
      Busola
      Senzor de proximitate
    • Alte caracteristici generale
      5G
  • Procesor
    • Model
      Qualcomm Snapdragon 695
    • Numar Nuclee
      8
  • Display
    • Tip ecran
      OLED
    • Diagonala (inch)
      6
    • Rezolutie
      2520 x 1080
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      802.11 a/b/g/n/ac
    • Bluetooth
      5.1
    • USB
      USB Type C
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      12 MP Wide
      8 MP Ultrawide
      8 MP Telephoto
    • Camera frontala
      8 Mpx
    • Blitz incorporat
      Da
    • Inregistrare video
      HD
      Full HD
    • Generalitati foto
      Panorama
      HDR
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.