Telefon mobil Sony Xperia 5 IV, Dual SIM, 8GB RAM, 128GB, 5G, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
5.256,99 lei
Pret 36 Rate Optimo: 192.7 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

XQCQ54C0B.EEAC

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Sony Xperia 5 IV, Dual SIM, 8GB RAM, 128GB, 5G, Black de la Sony

Fii creativ. Alege compact.

Xperia 5 IV

O combinatie intre design care se potriveste perfect in mana si puterea si performanta exceptionale, Xperia 5 IV este creat special pentru creativitate in miscare, de la inregistrare video si fotografiere de inalta calitate la jocuri pe mobil si redare in timp real.

 

Creativitatea la indemana dumneavoastra

Descoperiti un smartphone care vi se potriveste in palma, cu toata puterea si performanta de care aveti nevoie pentru creativitate in fiecare zi. De la imagini la jocuri si la impartasire, Xperia 5 IV este tot ce aveti nevoie.

Videografie

Surprindeti momentele ca un creator

Cu Xperia 5 IV, surprinderea vietii in format video este cat se poate de simpla. Si, cu tehnologia avansata a camerelor Alpha, rezultatele sunt cat se poate de bune.

Ochii sunt cei mai importanti pentru portrete video frumoase

Focalizare automata pe ochi pentru video

Indiferent daca inregistrati o persoana sau un animal, Focalizarea automata pe ochi detecteaza ochii subiectului si pastreaza focalizarea chiar daca acesta se misca. Disponibila pe toate trei camerele, ajuta la crearea unui aspect mai profesional, mai rafinat pentru continutul video destinat mediilor online. 

 

   

 

Mentine in focalizare subiectii care se misca rapid 

Urmarire obiect pentru video

Xperia 5 IV focalizeaza asupra ochilor si, in plus, urmareste automat subiectii care se misca rapid si ii inregistreaza cu focalizare clara. Functia de urmarire obiect pentru video este disponibila cu toate camerele.

 

 

 

 

Adaugati un plus de emotie vietii de zi cu zi cu redare „slow motion”

Inregistrare 4K HDR la 120 fps cu toate camerele

Indiferent ce camera utilizati, puteti adauga un plus de emotie momentelor de zi cu zi inregistrate la 4K HDR la 120 fps. De asemenea, puteti selecta diferite setari ale ratei de cadre, pentru a filma „slow motion”, pana la 5x.

 

 

Clipuri video extrem de line, fara tremur, pentru efect incredibil

Stabilizare optica SteadyShot™ cu FlawlessEye™

Stabilizare optica SteadyShot™ cu FlawlessEye™ combina viteza de citire ridicata a senzorului de imagine cu algoritmul original Sony pentru stabilizarea optica a imaginii. 

 

 Puneti creativitatea la treaba cu o selectie de trei camere

Dati viata viziunii dumneavoastra cu o selectie de camere – unghi ultralarg 16 mm, unghi panoramic 24 mm si teleobiectiv 60 mm. Toate trei ofera inregistrare video 4K HDR la 120 fps, focalizare automata pe ochi si urmarire obiect. Gratie zoomului fara intreruperi, puteti ajusta distanta focala in timp ce inregistrati fara degradare a imaginii sau zone intunecate cand treceti de la o camera la alta.

 

 

Imagine cu o femeie si doi barbati pe o plaja insorita

Clipuri video cu contrast mai ridicat  

Interval dinamic mai larg

Cu functia de inregistrare video cu cadre multiple, veti observa o diferenta in calitatea video, chiar si in situatii cu contrast ridicat. Cu un interval dinamic extins, detaliile sunt reproduse mai clar si nu trebuie sa va faceti griji cu privire la zonele luminoase sau intunecate.

   

Inregistrati propria voce clar. Fara zgomot produs de vant.

Filtru anti-vant inteligent

Xperia 5 IV este dotat cu tehnologia de separare audio, de varf in domeniu, pentru filtrarea foarte eficienta a zgomotului produs de vant. Astfel ca, atunci cand inregistrati oameni care vorbesc, veti auzi mai clar ce zic.

Filtru inteligent pentru eliminarea zgomotului produs de vant [1] DEZACTIVAT [2] ACTIVAT

Doua valori audio comparand efectul cu filtrul inteligent pentru eliminarea zgomotului produs de vant dezactivat si activat
   

Totul incepe de la tehnologia camerelor Alpha

Xperia 5 IV a fost dezvoltat impreuna cu inginerii din spatele celor mai recente camere din seria Alpha, renumite pentru tehnologia de focalizare automata de top in domeniu. Si, la fel ca si camerele Alpha, ofera aceleasi capacitati de focalizare automata remarcabile pe toate camerele.

Xperia 5 IV in prim-plan, cu o camera din seria Alpha in fundal
   

Senzor cu viteza de citire de pana la 120 fps pe toate camerele

Toti senzorii de imagine de pe Xperia 5 IV au o viteza de citire de pana la 120 de cadre pe secunda, astfel incat veti obtine aceeasi performanta cu toate camerele si puteti inregistra la 120 fps.

Selfie-uri la un alt nivel

Selfie-urile video arata mai bine ca niciodata

Camera frontala de 12 MP

O noua camera frontala cu senzor de 12 MP va permite sa inregistrati selfie la calitate 4K HDR, astfel incat sa va bucurati de imagini de inalta rezolutie, cu gradatie si contrast extraordinare.

   
Xperia 5 IV cu Monitorul pentru vlog si manerul de inregistrare Bluetooth

Inregistrati-va la calitate mai ridicata

Monitor pentru vlog

Daca doriti sa va inregistrati la calitate mai ridicata utilizand cele trei camere spate, Monitorul pentru vlog va ofera si mai mult control creativ si libertate de inregistrare.

   

Redati in timp real continut video selfie

Redare in timp real Videography Pro

Xperia 5 IV va permite sa redati in timp real continut selfie de pe telefon direct pe serviciile de redare video utilizand Videography Pro. Cu manerul de inregistrare Bluetooth GP-VPT2BT si modul Anduranta, puteti transmite timp indelungat.

Fotografie

 

 

Surprindeti portrete perfecte

Gratie tehnologiei de pe cele mai recente camere Alpha, cu Xperia 5 IV este usor sa realizati fotografii la calitate exceptionala, asemenea unui fotograf profesionist.

 

Pentru portrete care ies in evidenta

Focalizare automata pe ochi in timp real pe toate camerele

Functia de focalizare automata pe ochi in timp real va permite sa obtineti portrete uimitoare, indiferent daca fotografiati oameni sau animale. Chiar daca subiectul dumneavoastra este in miscare sau are un ochi acoperit, veti surprinde imagini memorabile, pline de energie si expresivitate.

 

   

 

Concentrati-va pe magie

Urmarire in timp real pe toate camerele

Functia de urmarire in timp real poate detecta si poate focaliza cu exactitate pe un subiect care se misca rapid. Apoi, va continua sa il urmareasca chiar daca iese temporar din cadru. 

 

   

 

Pentru momente de neratat

Fotografiere in serie la pana la 20 fps cu AF/AE in HDR cu toate camerele

Fotografierea in serie la pana la 20 fps, cu focalizare si expunere automate, va permite sa surprindeti acele fractiuni de secunda pretioase. Iar HDR (Interval dinamic ridicat) asigura culori si contrast bogate, indiferent de conditiile de iluminare.

 

Nu lasati nimic la voia intamplarii

Acoperire focalizare automata

Pentru focalizare automata extrem de rapida si precisa, senzorul principal (24 mm) include o retea de 247 de puncte de focalizare cu detectarea fazei, care acopera aproape 70% din cadru.

Focalizare automata rapida, indiferent ce camera alegeti

Calcul AF/AE la 60 fps

Xperia 5 IV calculeaza continuu focalizarea si expunerea, de pana la 60 de ori pe secunda. Iar gratie noilor algoritmi pentru precizie si performanta la focalizarea automata, veti obtine fotografii clare, focalizate, chiar si in cazul scenelor cu miscare rapida, cu toate camerele.

Tehnologie avansata bazata pe camerele Alpha

Dezvoltat in colaborare cu inginerii din spatele camerelor din seria Alpha, Xperia 5 IV ofera aceleasi capacitati de focalizare automata pe toate camerele.

Xperia 5 IV in prim-plan, cu o camera din seria Alpha in fundal

 

Rezultate extraordinare in lumina scazuta, atat cu camera spate, cat si selfie-uri

Scene intunecate cu mai putin zgomot

Fotografiere in lumina scazuta

Xperia 5 IV are un senzor mare pentru a capta mai multa lumina, iar BIONZ X™ pentru mobil asigura rezultate exceptionale indiferent de conditiile de iluminare.

Portret in lumina scazuta cu doi barbati pe plaja, noaptea
   

Selfie-uri extraordinare in lumina scazuta

Senzor de 12 MP pe camera frontala

In ciuda dimensiunii compacte a Xperia 5 IV, noua camera frontala are un senzor mai mare si o densitate a pixelilor mai ridicata decat modelul anterior, asigurand selfie-uri mai bune in lumina scazuta.

Selfie in lumina scazuta cu un barbat pe plaja, noaptea

 Asistenta inteligenta la fotografiere

 

Surprindeti culorile exact asa cum le vedeti

Balans de alb reglat cu ajutorul inteligentei artificiale si senzor RGB IR

Xperia 5 IV utilizeaza balansul de alb calculat de AI (inteligenta artificiala) cu o baza de date uriasa de imagini si un senzor RGB IR (infrarosu) pentru a inregistra si corecta culorile in orice conditii de iluminare si pentru a oferi rezultate fidele realitatii.

Ecran impartit, cu o floare roz cu galben. Balansul de alb si culorile arata mai natural in dreapta

Apropiati-va pentru a descoperi toate detaliile 

Zoom cu super-rezolutie bazat pe inteligenta artificiala (pana la 180 mm)

Spre deosebire de zoomul digital conventional, care compromite calitatea imaginii, Xperia 5 IV are zoom cu super-rezolutie (pana la 180 mm), care foloseste algoritmi Sony de procesare bazati pe inteligenta artificiala pentru a restabili detaliile si definitia imaginilor.

 

Jucati la nivel profesionist | Inregistrati si impartasiti succesele

Dezvoltat impreuna cu jucatorii profesionisti din eSports, Xperia 5 IV are o gama larga de caracteristici castigatoare pentru jocuri si, de asemenea, este pregatit pentru inregistrare si redare in timp real de inalta calitate.

 

Tot ce aveti nevoie pentru a castiga

 

Obtineti un avantaj in competitie

Game enhancer

Functia Optimizare jocuri reprezinta centrul de comanda pentru jocuri, care va permite sa particularizati caracteristicile si setarile pentru a crea experienta perfecta pentru jucatori si pentru a va maximiza sansele de a obtine victoria. Esential pentru jucatorii de eSports si persoanele care transmit continut in timp real, dispozitivul va permite sa schimbati setari precum cele pentru sunet, ecran si atingeri, fara a intrerupe jocul si fara a va perturba concentrarea.

   

O imagine mai buna asupra actiunii

Ecran lat 21:9

Cu ecranul la 21:9, Xperia 5 IV va ofera o imagine mai buna asupra actiunii. Aceasta poate face diferenta dintre victorie si infrangere.

Bucurati-va de jocuri extrem de line

Ecran cu rata de reimprospatare de 120 Hz

Pe ecranul cu rata de reimprospatare nativa la 120 Hz, subiectele in miscare rapida sunt redate clar, pentru jocuri line.

   
Prim-plan cu maini utilizand un Xperia 5 IV

Raspunde instantaneu atingerii dumneavoastra

Scanare tactila la 240 Hz

Xperia 5 IV accepta scanare tactila la 240 Hz pentru miscari rapide si precise, astfel incat actiunea sa aiba loc exact cum intentionati.

Mai multe detalii in intuneric

L-γ raiser 

L-y raiser (Low gamma raiser) imbunatateste detaliile imaginii in zonele intunecate ale ecranului. De asemenea, puteti ajusta balansul de alb pentru o vizibilitate si mai buna.

   
Un tanar cu o pereche de casti pentru jocuri, jucandu-se pe Xperia 5 IV

Reactionati mai rapid decat adversarii
 

Egalizatorul audio va permite sa intensificati sunete, precum pasii, pentru a auzi cand se apropie adversarii si pentru a reactiona inaintea acestora.

   
Prim-plan cu un tanar jucandu-se pe Xperia 5 IV

Auziti ce spun coechipierii clar

Functia de optimizare a microfonului V.C. reduce zgomotul de fundal in functie de castile alese, astfel incat sa comunicati mai usor cu echipa.

   

Pastrati telefonul rece

Control al alimentarii H.S.

Daca folositi un cablu de incarcare atunci cand va jucati, controlul alimentarii cu functie de limitare a incalzirii permite alimentarea directa a sistemelor telefonului, nu prin incarcarea bateriei. Acest lucru reduce stresul termic, contribuind la mentinerea performantelor de joc si a sanatatii bateriei pentru mai mult timp.

[A] DEZACTIVAT = temperatura ridicata
[B] ACTIVAT = temperatura scazuta

Diagrama prezentand telefonul A, supraincalzit, cu un ecran portocaliu si telefonul B, cu ecran verde
   

Performanta care va ofera un avantaj

Snapdragon Elite Gaming™

Xperia 5 IV este optimizat cu Snapdragon Elite Gaming™ pentru performanta superioara in jocuri.

Inregistrati si impartasiti momentele victorioase

 

Redati jocuri in timp real

Redare in timp real

Cu Game enhancer pe Xperia 5 IV, puteti reda actiunea direct pe retelele de socializare, puteti discuta cu spectatorii si citi comentariile din chat in timp ce va jucati.

Impartasiti victoriile la calitate exceptionala

Inregistrare a jocurilor de inalta calitate, la 120 fps

Gratie inregistrarii de inalta calitate, la 120 fps, puteti impartasi momentele castigatoare in intreaga lor glorie.

Imagine peste umarul unui gamer in timp ce se joaca pe Xperia 5 IV
   

Nu mai ratati niciun moment epic din jocuri

Inregistrare R.T.

Orice ati juca, functia de inregistrare R.T. (inregistrare cu intoarcere in timp) inregistreaza automat 30 de secunde ale jocului. Asadar, puteti derula si captura cu usurinta momente cheie, cum ar fi atacurile decisive, apoi le puteti partaja online.

Captura de ecran cu setarile ajustabile, inclusiv Inregistrare R.T.

 

 

Ascultati la calitate exceptionala a sunetului | Inregistrati ca si cum ati fi in studio

Xperia 5 IV combina experienta de auditie de inalta calitate cu inregistrarea audio de inalta calitate, fiind reglat in colaborare Sony Music Entertainment.

 

Sunet de inalta calitate, care va face sa simtiti mai mult

 

Ascultati la nivelul viziunii artistilor

High-Resolution Audio/High-Resolution Audio Wireless, LDAC

Cu High-Resolution Audio, puteti asculta muzica ce reproduce gama intreaga de sunete, cu dinamica si detalii la nivelul viziunii artistilor. Si, gratie LDAC, tehnologia de codificare audio la nivel de industrie, va puteti bucura si de High-Resolution Audio Wireless, care va ofera calitate audio cat se poate de apropiata de cea obtinuta printr-o conexiune cu fir dedicata.

Femeie cu ochii inchisi, cu elemente intraauriculare wireless si tinand un Xperia 5 IV
   
Grafic care arata efectele DSEE Ultimate asupra muzicii digitale

Imbunatatiti calitatea sunetului indiferent ce ascultati

DSEE Ultimate

Functia DSEE Ultimate imbunatateste calitatea muzicii digitale folosind AI pentru a optimiza automat frecventa audio si intervalul dinamic in timp real. Sunt imbunatatite atat frecventa de sunete inalte, cat si cea de sunete joase, ceea ce duce piesele mai aproape de calitatea High-Resolution Audio. Functioneaza cu casti cu fir sau wireless, cu fisiere locale si chiar servicii de redare.

   

Bucurati-va de sunetul cu adevarat captivant

360 Reality Audio | 360 Reality Audio Upmix

Cu 360 Reality Audio, muzica nu a fost niciodata atat de captivanta si de reala. Si, cu Xperia 5 IV, va puteti bucura de experienta oferita de casti wireless sau cablu sau cu difuzoarele stereo incorporate, cu gama completa de sunet.

In plus, 360 Reality Audio Upmix transforma cele 2 canale stereo favorite intr-o experienta de sunet captivanta, in timp real. Tehnologia functioneaza cu fisiere audio locale sau servicii de redare.

O femeie purtand casti si ascultand muzica pe Xperia 5 IV; luminitele din jurul capului ei reprezinta 360 Reality Audio
   
Barbat in aer liber, cu elemente intraauriculare wireless, uitandu-se la Xperia 5 IV

Urmatoarea generatie Bluetooth® audio

Audio Bluetooth® LE

In comparatie cu o conexiune conventionala, cel mai recent standard Bluetooth® LE Audio va permite sa va bucurati de o latenta mai redusa atunci cand ascultati muzica la casti wireless.

   

Alegeti o experienta de auditie superioara

Mufa audio de 3,5 mm

Vesti bune pentru audiofili, Xperia 5 IV are in continuare o mufa convenabila pentru casti, de 3,5 mm, din materiale si componente electronice de inalta calitate, pentru a asigura sunet de inalta fidelitate.

Prim-plan cu o pereche de casti cu fir conectate la Xperia 5 IV prin mufa audio de 3,5 mm
   
Xperia 5 IV cu interfata playerului muzical pe ecran si unde sonore albastre ilustrate ca si cand ar iesi din capatul telefonului

Sunet autentic, echilibrat, de inalta calitate 

Difuzoare stereo pentru intreaga gama de sunete

Xperia 5 IV dispune de difuzoare stereo cu gama completa de sunete, astfel ca va puteti bucura de sunet captivant, de inalta calitate, indiferent daca ascultati muzica, urmariti clipuri video sau va jucati.

 

Inregistrati ca si cum ati fi in studio

 

Modalitatea usoara de a inregistra voce si muzica

Music Pro

Indiferent daca sunteti intr-un spatiu linistit sau o camera cu reverberatii, Music Pro de pe Xperia 5 IV va permite sa inregistrati voce usor, fara microfon extern.

Un barbat cantand la chitara si o femeie utilizand Xperia 5 IV pentru a inregistra
   

 

Display
 

 

Descoperiti o experienta de vizionare captivanta

Xperia 5 IV beneficiaza de expertiza cinematografica Sony pentru a va oferi o experienta de vizionare exceptionala intr-un design care se potriveste perfect in palma.

 

Lasati-va captivat de actiune

Ecran FHD+ HDR OLED de 6,1 inchi, raport 21:9, cu rata de reimprospatare la 120 Hz

 

Lasati tehnologia FHD+ HDR OLED cu rata de improspatare de 120 Hz sa va captiveze, fara decupaje pe ecranul lat de 6,1 inchi, cu raport 21:9, care sa va intrerupa vizionarea. Astfel, va puteti cufunda complet in filmele si emisiunile TV favorite

 

Vizualizare mai facila

Ecran mai luminos

Xperia 5 IV foloseste ecranul nostru FHD+ cel mai luminos, cu pana la 50% luminos decat modelul anterior, ceea ce va permite sa vedeti si sa creati continut mai usor in conditii de iluminare puternica.

O persoana urmarind continut pe Xperia 5 IV in lumina puternica
   

Vedeti mai mult din fiecare scena

Unitate de procesare HDR in timp real

Unitatea de procesare HDR in timp real reproduce gradatia zonelor supraexpuse si subexpuse si le afiseaza neted. De asemenea, imbunatateste vizibilitatea prin cresterea contrastului in functie de mediul in care inregistrati.

O scena intr-un oras modern, la apus
   
Maini tinand un Xperia 5 IV in orientarea peisaj cu o imagine cinematica prezentand o femeie calare

Experienta de cinema captivanta

Modul Creator „oferit de CineAlta”

Stabiliti modul Creator „oferit de CineAlta” ca implicit pentru aplicatiile preferate de vizionare a continutului, ca sa va puteti bucura de emisiunile TV si filmele favorite in culori reproduse exact asa cum si-au propus creatorii.

   
O femeie si un barbat urmarind continut impreuna pe Xperia 5 IV

Sunet cinematic captivant

Sunet Dolby Atmos® reglat in colaborare cu Sony Pictures Entertainment

Bucurati-va de sunet reimaginat. Cu profunzime, claritate si detalii ca niciodata, Dolby Atmos inseamna o experienta de sunet pe care o puteti simti peste tot in jurul dumneavoastra. Cu mai multe niveluri si detalii mai clare, Dolby Atmos va ofera o experienta audio mai bogata, care va conecteaza mai profund la filmele dumneavoastra favorite. Acum va puteti bucura de sunet Dolby Atmos® creat in colaborare cu Sony Pictures Entertainment la casti sau la difuzoarele stereo care pot reda intreaga gama de sunete.

   

Calitate superioara a imaginii, indiferent ce urmariti

Modul Standard „X1™ for Mobile” 

Procesorul X1™ for mobile integreaza tehnologia de remasterizare BRAVIA HDR in tot ceea ce vizionati. Chiar si continutul redat in timp real va avea un plus de contrast, culoare si claritate.

Urmariti cele mai noi filme cu BRAVIA CORE

BRAVIA CORE for Xperia este serviciul de continut mobil pe care il asteptati, care va ofera divertisment exceptional in miscare. Cu Xperia 5 IV si BRAVIA CORE for Xperia, va puteti bucura de filme la rezolutie de inalta calitate, puteti alege dintre sute de lansari dintre cele mai recente titluri si succese clasice, puteti intra in culise cu serviciul Studio Access, puteti descoperi titluri IMAX® Enhanced si multe altele.

Design

 

 

Designul premiul se intalneste cu creativitatea fara efort

O combinatie intre materiale si finisaje la calitate de top si designul tactil, placut in palma, Xperia 5 IV are creativitatea la baza.

 

Un barbat tinand un Xperia 5 IV verde

Dimensiunea perfecta pentru creatorii aflati in miscare

Compact si usor, Xperia 5 IV intra usor in buzunar sau in geanta, pregatit sa va insoteasca oriunde va poarta creativitatea

O evolutie a stilului

Noul Xperia 5 IV are un design nou, cu muchie oblica, care il face placut de manevrat.

   

 

Performanta

 

 

Alimentat pentru utilizare zilnica

Xperia 5 IV combina performanta puternica, de incredere cu o serie de caracteristici practice pentru utilizare zilnica imbunatatita.

 

Baterie mare, dimensiuni compacte

Baterie de 5.000 mAh cu incarcare rapida

Cu o baterie mare, de 5.000 mAh, intr-o forma compacta, Xperia 5 IV combina autonomia mare cu portabilitatea facila, ca sa puteti crea fara intrerupere. Si, daca aveti nevoie de un bonus, puteti incarca rapid pana la 50% in doar 30 de minute, cu incarcatorul XZQ-UC1.
 

 

INCARCARE WIRELESS
Nu aveti nevoie de cabluri
 

Pentru confort absolut, puteti aseza Xperia 5 IV pe un incarcator wireless pentru a incarca bateria.

Xperia 5 IV pe un incarcator wireless
   
Xperia 5 IV cu o carcasa wireless pentru elemente intraauriculare deasupra

PARTAJAREA BATERIEI
Oferiti un bonus de energie altor dispozitive

Xperia 5 IV poate fi folosit si ca statie de incarcare wireless pentru alte dispozitive.

   
Grafic de comparatie intre sanatatea superioara a bateriei noului Xperia si un smartphone conventional

INGRIJIREA BATERIEI
Pentru o baterie sanatoasa

Functia Ingrijire baterie impiedica supraincarcarea telefonului, iar functia de incarcare adaptiva de la Xperia monitorizeaza telefonul in timp ce se incarca, pentru a se asigura ca bateria nu este suprasolicitata.

[A] Conventional [B] Noul Xperia [1] La inceputul utilizarii [2] Dupa 3 ani de utilizare
 

   

Il puteti lua cu dumneavoastra oriunde si peste tot

IP 65/68 

Pentru a va oferi mai multa libertate creativa, Xperia 5 IV este rezistent la apa si protejat impotriva prafului conform IP65/68

Xperia 5 IV stropit cu apa
   
Imagine explodata cu Xperia 5 IV prezentand Corning® Gorilla® Glass Victus® pe fata si spate

Suficient de puternic pentru orice situatie

Corning® Gorilla® Glass Victus® pe fata si spate

Ecranul smartphone-ului Xperia 5 IV ofera protectie Corning® Gorilla® Glass Victus® pe fata si pe spate. 

   

Rapid, puternic, pregatit pentru orice

Platforma mobila Snapdragon® 8 Gen 1

Platforma mobila Snapdragon® 8 Gen 1 ofera performante revolutionare si inovatii in domeniile inteligentei artificiale, jocurilor si conectivitatii pentru experientele premium pe care dispozitivele dumneavoastra le merita. 

Logo Platforma mobila Snapdragon® 8 Gen 1 pe fundalul unei placi cu circuite
   
Logo 5G

5G

Pentru descarcari de inalta calitate fara compromisuri si redare in timp real chiar si a fisierelor de inalta rezolutie, Xperia 5 IV ofera o conexiune 5G extrem de rapida.

   
Logo Certificarea Wi-Fi 6

Wi-Fi 6E

Cu Wi-Fi 6E beneficiati de o conexiune superioara: viteza mai mare, latenta mai scazuta si administrare imbunatatita a conectivitatii atunci cand in aceeasi retea sunt conectate mai multe dispozitive. Si va puteti conectati la banda de frecventa de 6 GHz. 

   
Logo Wi-Fi si conectivitate inteligenta 5G/4G

Conectivitate inteligenta

Conectivitatea inteligenta analizeaza si evalueaza constant calitatea semnalului Wi-Fi. Daca aceasta anticipeaza compromiterea conexiunii Wi-Fi, trece la utilizarea datelor mobile, astfel incat sa aveti intotdeauna cea mai buna conexiune disponibila.

   
Ilustratie cu ecranele a doua smartphone-uri, unul 120 Hz cu imagine clara, celalalt cu 60 Hz, cu imagine usor nefocalizata

Derulare incredibil de fluida

Ecran cu rata de reimprospatare la 120 Hz

Multumita ratei de reimprospatare de 120 Hz, ecranul ofera o derulare incredibil de fluida si o tranzitie perfecta intre imagini atunci cand navigati pe internet sau prin meniuri.

 

 Conceput pentru multitasking

Xperia 5 IV va permite sa jonglati cu usurinta intre mai multe sarcini cu o serie de caracteristici convenabile, cu mai multe ecrane.

 

Prim-plan cu o persoana folosind degetul pentru a accesa compartimentul pentru SIM de pe Xperia 5 IV

Nu aveti nevoie de alte instrumente

Tavita eSIM/SIM

Cu noul Xperia 5 IV, puteti beneficia de mai multi operatori care ofera varianta eSIM convenabila. Iar, daca utilizati o cartela SIM sau un card SD, nu aveti nevoie de niciun alt instrument pentru a deschide compartimentul pentru SIM si, cu toate acestea, telefonul isi pastreaza rezistenta la apa IP65/68.

   
Trei smartphone-uri Xperia 5 IV cu indicatoarele LED aprinse in rosu, galben sau verde

Ramaneti la curent

Indicator LED

Un indicator LED va ofera informatii utile dintr-o privire, anuntandu-va daca bateria se descarca sau daca primiti un mesaj ori un apel.

Durabilitate si accesibilitate

Mai multe motive pentru a alege Xperia

De la ambalaj fara plastic la functii de accesibilitate, aflati ce eforturi depunem pentru durabilitate si incluziune.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip telefon Smartphone
Sloturi SIM Dual SIM
Tip SIM Nano SIM eSIM
Sistem de operare Android
Versiune sistem operare Android 12
Numar nuclee 8
Model procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1
Tehnologii

2G

3G

4G

5G

Conectivitate

Wi-Fi

Bluetooth

NFC

Incarcare wireless

Senzori

Accelerometru

Barometru

Giroscop

Amprenta

Senzor de proximitate

Continut pachet

Telefon

Cablu de date USB Type-C

Culoare Negru
Dimensiuni 67 x 8.2 x 156 mm
Greutate 172 g
SAR (W/kg)

Cap: 0.87 W/kg

Corp: 0.83 W/kg

An aparitie 2022
Protectie Waterproof Dustproof
RO-ALERT Da

AFISARE

Dimensiune ecran 6.1 inch
Tip display OLED
Rezolutie (pixeli) 2520 x 1080
Functii display HDR FHD+

MEMORIE

Memorie interna 128 GB
Memorie RAM 8 GB

CONECTIVITATE

Versiune Bluetooth 5.2
Standard Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Porturi Jack 3.5 mm USB Type C

FOTO VIDEO

Numar camere 3
Rezolutie camera principala

12 MP Wide

12 MP Ultrawide

12 MP Telephoto

Rezolutie camera frontala 12 Mpx
Rezolutie video Full HD 4K
Caracteristici foto/video

Detectia fetei

Panorama HDR

Blit Da

ALIMENTARE

Capacitate baterie 5000 mAh
Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Slot SIM
    • Tip SIM
      Nano SIM
    • Retea
      5G
    • 2G
      Da
    • 3G
      Da
    • 4G
      Da
    • SAR
      Cap: 0.87 W/kg
      Corp: 0.83 W/kg
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      67 x 8.2 x 156 mm
    • Greutate
      172 g
    • Senzor
      Accelerometru
      Barometru
      Giroscop
      Amprenta
      Senzor de proximitate
    • Alte caracteristici generale
      5G
  • Procesor
    • Model
      Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1
    • Numar Nuclee
      8
  • Display
    • Tip ecran
      OLED
    • Diagonala (inch)
      6.1
    • Rezolutie
      2520 x 1080
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      802.11 a/b/g/n/ac/ax
    • Bluetooth
      5.2
    • USB
      USB Type C
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      12 MP Telephoto
      12 MP Ultrawide
      12 MP Wide
    • Camera frontala
      12 Mpx
    • Blitz incorporat
      Da
    • Inregistrare video
      Full HD
      4K
    • Generalitati foto
      Detectia fete
      i Panorama
      HDR
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.