Telefon mobil Sony Xperia 10 V, Dual SIM, 6GB RAM, 128GB, 5G, Violet

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.214,99 lei
Pret 36 Rate Optimo: 81.19 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

XQDC54C0V.EUK

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Sony Xperia 10 V, Dual SIM, 6GB RAM, 128GB, 5G, Violet de la Sony

Distractie fara intrerupere, oriunde ati merge

Compact si usor, Xperia 10 V va insoteste usor oriunde si pretutindeni. Cu toate acestea, dispune de o baterie de mare capacitate de top in clasa sa, de 5.000 mAh, difuzoare stereo frontale, un afisaj OLED luminos si un sistem cu trei camere foto. Dati drumul distractiei.

 

Usor. Baterie mare.

Cu o greutate de doar 159 g, Xperia 10 V este remarcabil de usor si de compact, dar dispune de o baterie mare, de 5.000 mAh. Astfel, puteti face mai multe din lucrurile pe care vi le doriti, atunci cand vi le doriti.

Ascultati, urmariti, inregistrati, jucati, bucurati-va

Cu cea mai buna baterie de mare capacitate din clasa sa, de 5.000 mAh, Xperia 10 V poate face fata cu usurinta activitatilor de zi cu zi, de la muzica si filme la jocuri si fotografie. Cu toate acestea, este suficient de compact si de usor pentru a va fi alaturi oriunde si pretutindeni.

 

 

Partenerul perfect pentru ascultare in miscare

Detectie lateralã/Sony | Headphones Connect

Cand asociati Xperia 10 V cu castile Sony, puteti accesa cu usurinta aplicatia Sony | Headphones Connect cu interfata utila, unica de la Sony, de ajutor cand vreti sa ajustati rapid setarile sunetului in functie de situatia in care va aflati.

   

Cu fir sau wireless, decizia va apartine

Mufa audio de 3,5 mm

Spre deosebire de cele mai multe smartphone-uri, s-a pastrat mufa audio de3,5 mm pe toate modelele Xperia noi. Astfel, va puteti bucura de o experientã de auditie cu fir, cu materiale si componente electronice de calitate superioara, care asigura sunet de inalta fidelitate.

   

Sunet premium, cu fir sau wireless

High-Resolution Audio | High-Resolution Audio Wireless

Gratie functiei High-Resolution Audio, puteti conecta castile preferate cu fir si puteti asculta melodii ce reproduc intreaga gama de sunete, cu dinamica si detalii exact asa cum si-au propus artistii. De asemenea, va puteti bucura de continut High-Resolution Audio wireless, la calitate exceptionala, la calitate cat se poate de apropiatã de cea oferita de o conexiune cu fir dedicata.

   

 

Imbunatatiti calitatea sunetului muzicii dumneavoastra

DSEE Ultimate 

DSEE Ultimate imbunatateste calitatea sunetului muzicii digitale. Functia foloseste tehnologia Al pentru a reproduce in timp real subtilitatile acustice detaliate si sunete clare de inalta frecventa, care se pierd adesea in timpul compresiei audio. Functia se poate utiliza cu casti wireless sau cu fir, atat cu fisiere locale, cat si cu servicii de streaming

   
Logo 360 Reality Audio alaturi de o imagine cu o femeie ascultand muzica, cu capul inconjurat de sunete diferite

Bucurati-va de sunetul cu adevarat captivant

360 Reality Audio | 360 Reality Audio Upmix

Cu 360 Reality Audio, muzica nu a fost niciodata atat de captivanta si de reala, iar Xperia 10 V va permite sa va bucurati de experienta folosind casti cu fir sau wireless. In plus, 360 Reality Audio Upmix transforma canalele stereo favorite intr-o experienta de sunet captivanta, in timp real. Tehnologia functioneaza cu fisiere audio locale si servicii de streaming.

 

Bucurati-va de sunet si de imagini mai bogate

Difuzoare stereo frontale | Afisaj OLED luminos

Indiferent daca urmariti un film sau ascultati muzica, difuzoarele stereo din partea din fata a telefonului asigura sunet stereo adevarat, puternic si echilibrat, in timp ce afisajul OLED reproduce culori intense si negru profund. In plus, este cu pana la 50% mai luminos decat modelul anterior, ceea ce faciliteaza atat vizualizarea, cat si crearea de continut in conditii de iluminare puternica. AFISAJUL TRILUMINOS® pentru tehnologie mobila se bazeaza pe anii de experienta Sony in ceea ce priveste televizoarele, pentru a optimiza afisajul pentru filme si reproducerea unor imagini intense, incredibile.

 

Xperia 10 V afisand o imagine cu un artist pe ecran cu unde sonore iesind din difuzoare si logo TRILUMINOS DISPLAY

 

Telefon Xperia afisand optiunea de manager de ferestre

Managerul de ferestre

Functionalitatea Managerului de ferestre ofera o modalitate noua si mai simpla de a accesa aplicatiile preferate si de a gestiona in acelasi timp diferite ferestre si aplicatii.

   
Telefon Xperia afisand o fereastra pop-up

Fereastra pop-up

Sa ne imaginam ca jucati un joc sau navigati pe web, dar vreti sa raspundeti rapid la un mesaj? Cu functia Fereastra pop-up, puteti rezolva cu usurinta noua sarcina, apoi puteti reveni la ceea ce faceati.

   
Telefon Xperia afisand optiunea de meniu de comutare intre mai multe ferestre

Comutator multi-fereastra

Ecranul panoramic 21:9 poate fi impartit cu usurinta in doua sectiuni, fiind astfel perfect pentru navigarea pe internet si vizionarea de clipuri video in acelasi timp.

   

Traiti viata, surprindeti viata

Cu noul senzor de imagine si o gama de functii facile pentru fotografiere, inregistrare video si selfie-uri, Xperia 10 V va este alaturi pentru a surprinde momentele care conteaza.

   
Doua maini, fiecare cu cate un cornet de inghetata cu doua cupe

Pur si simplu fotografiati. Nu trebuie sa faceti nicio setare.

Camera cu AI

Cand vedeti o oportunitate de fotografiere, nu vreti sa pierdeti timpul alegand setari complicate. Xperia 10 V simplifica lucrurile, folosind tehnologia de detectare a scenei, a conditiilor si a subiectului pentru a selecta automat setarile ideale pentru cea mai buna imagine.

   
Cadru ultralarg cu patru prieteni la malul marii

Trei camere: dati frau liber creativitatii

Teleobiectiv, panoramic si ultralarg

Cu o selectie de trei camere, aveti la indemana o gama larga de optiuni de fotografiere. Experimentati, jucati-va si vedeti ce descoperiti.

   

Selfie-uri frumoase

Selfie-urile sunt ocazii sa creati amintiri alaturi de prieteni. Si, cu Xperia 10 V, puteti adauga un efect „bokeh" natural in fundal pentru un aspect mai creativ, mai artistic.

   

 

Fotografiere selfie facila

Declansare prin aratarea maini

Cu telefoanele obisnuite, este dificil sa apasati declansatorul pentru un selfie fara a risca sa stricati cadrul. Dar, cu Xperia, tot ce trebuie sa faceti este sa indreptati palma catre camera. Aceasta activeaza un temporizator automat de 2 secunde, care va ofera timp sa va pregatiti pentru imagine.

   

Reducere avansatã a neclaritätilor

Stabilizare optica a imaginii 

Cand realizati o fotografie, mai ales seara sau intr-un interior intunecat, cea mai micà miscare a mainilor poate duce la obtinerea unor imagini neclare. Tehnologia de stabilizare opticã a imaginii rezolva aceastã problemã, permitandu-va sa obtineti imagini cu nivel mai scazut de neclaritate, chiar si in luminã scãzutã.

   

Imagini de noapte incredibile

Fotografiere de noapte cu noul senzor de imagine Cand fotografiati noaptea sau in conditii de lumina scazuta, calitatea imaginil este adesea afectata de zgomotul vizual. Dar, gratie noului senzor de imagine, cu o sensibilitate cu 60% mai ridicata decat cel de pe Xperia 10 IV, performanta camerei Xperia 10 V a fost imbunatatita pentru a asigura imagini cu mai putin zgomot in luminà scazuta.

   

Imagini HDR cu detalii incredibile

in cazul fotografilor realizate in lumina slaba sau cu iluminare din spate, zonele luminoase apar adesea exagerat de albe, iar zonele intunecate apar adesea exagerat de negre, astfel incat detaliile se pierd. Dar Xperia 10 V fotografiaza automat in HDR, reproducand toate detaliile cu o claritate exceptionalã

   

Sesiuni de jocuri mai lungi

Cand urmatorul record este la un pas distanta, autonomia ridicata a bateriei de pe Xperia 10 V si performanta sa eficienta se asigura ca va puteti juca in continuare.

 

Baterie mare. Capacitate impresionanta.

Xperia 10 V poate face fata oricarei provocari, filme, muzica, jocuri, fotografiere si inregistrare, toate cu o baterie de mare capacitate, cea mai buna din clasa sa, de 5.000 mAh. De exemplu, poate reda filme non-stop timp de 34 de ore.

 

Durabil si fara batai de cap

Rezistent la apa si la praf IP65/68 

Construit pentru viata de zi cu zi, Xperia 10 V este rezistent la apa si praf conform standardului IP65/68, astfel ca il puteti folosi fara griji, indiferent ce vreti sã faceti.

   

Corning® Gorilla® Glass Victus®

Ecranul Xperia 10 V este protejat de Corning® Gorilla® Glass Victus®, care ofera imbunatatiri in ceea ce priveste rezistenta atat la caderi, cat si la zgariere.

   

Transfer facil al datelor

De la fotografii, clipuri video si muzica, pana la contacte, calendar, istoric de apeluri si mesaje (SMS/MMS), puteti transfera continutul care conteaza cel mai mult pentru dumneavoastra de pe vechiul smartphone Android sau iOS pe noul dumneavoastrà Xperia rapid, usor si in siguranta.

   

Pregätit pentru lucru

Xperia 10 V este un smartphone cu certificarea Android Enterprise Recommended, raspunzand cerintelor specifice privind performanta, conseventa si securitatea.

   

Confortul cartelelor eSIM si tavità SIM usor de accesat

ESIM | Tavitã SIM

Cu Xperia 10 V, va bucurati de o gama mai larga de operatori gratie sistemului SIM confortabil. lar, daca folositi o cartela SIM traditionala sau un card SD de pana la 1 TB, accesarea este cat se poate de usoara. Puteti deschide tavita SIM fara a utiliza un instrument, iar telefonul isi pastreaza rezistenta la apa conform 1P65/68.

   

Intotdeauna in reteaua cea mai rapida

Conectivitate inteligenta Xperia 10 V evalueaza calitatea retelelor Wi-Fi disponibile inainte de a se conecta la ele, astfel incat sa nu va mai conectati la retele Wi-Fi care nu functioneaza. Daca anticipeaza orice problema in ceea ce priveste calitatea conexiunii Wi-Fi, va comuta la utilizarea datelor mobile. Cu Xperia, va conectati intotdeauna la cea mai buna retea disponibilã.

   

Rapid si puternic

Procesor Snapdragon® 695 5G Mobile Platform

Procesorul Snapdragon® 695 5G Mobile Platform poate gestiona cu usurinta toate aplicatile, filmele, jocurile si multe altele, oferind performante ridicate, eficienta energetica si o conectivitate superioara. Conexiunea 5G de mare viteza deschide o multitudine de posibilitati, permitandu-va sa va bucurati fara compromisuri si fara probleme de descarcari de inalta calitate si streaming, chiar si in cazul fisierelor de inaltã rezolutie.

Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Tip telefon
      Smartphone
    • Smartphone
      Da
    • Slot SIM
    • Tip SIM
      Nano SIM
    • Retea
      5G
    • 2G
      Da
    • 3G
      Da
    • 4G
      Da
    • Culoare
      Violet
    • Dimensiuni
      68 x 8.3 x 155 mm
    • Greutate
      159 g
    • Senzor
      Accelerometru
      Amprenta
      Busola
      Senzor de proximitate
  • Procesor
    • Model
      Qualcomm SM6375 Snapdragon 695 5G
    • Numar Nuclee
      8
  • Display
    • Tip ecran
      OLED
    • Diagonala (inch)
      6.1
    • Rezolutie
      2520 x 1080
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      Da
    • Bluetooth
      5.1
    • NFC
      Da
    • GPS
      Da
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      48 MP Wide
      8 MP Ultrawide
      8 MP Telephoto
    • Camera frontala
      8 Mpx
    • Blitz incorporat
      Da
    • Inregistrare video
      Full HD
    • Generalitati foto
      Panorama
      HDR
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.