Telefon mobil Sony Xperia 5 V, Dual SIM, 8GB RAM, 128GB, 5G, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
4.936,99 lei
Pret 36 Rate Optimo: 180.97 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

XQDE54C0L.EUK

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Sony Xperia 5 V, Dual SIM, 8GB RAM, 128GB, 5G, Albastru de la Sony

Xperia regandit pentru dumneavoastra

Xperia 5 V este gandit sa se potriveasca fara probleme stilului dumneavoastra de viata, cu o forma simpla si plata si o camera in aceeasi culoare cu corpul, pentru un aspect clasic.

 

Imagine cu trei Xperia 5 V negru, argintiu si albastru, in unghi, intalnindu-se in centrul imaginii

 

Fondul face casa buna cu forma

Designul se asorteaza cu orice tinuta si orice situatie. O forma compacta, practica va permite utilizarea cu o singura mana si este un instrument puternic cu care sa spuneti povesti despre lumea dumneavoastra. 

 

 

 

Imagine cu spatele si fata unui Xperia 5 V negru, in unghi, intalnindu-se in mijlocul imaginii

Cu un aspect si o senzatie extraordinare

Un design plat, subtire, accentuat de culorile neutre. Un cadru de metal cu granulatie fina si spatele mat creeaza o experienta ergonomica confortabila, care invita la interactiune, dar ramane neatinsa de amprente.

   
Imagine cu un Xperia 5 V negru pe o placa de plastic negru si granit gri

Optiunile esentiale

Alegeti o culoare care se potriveste stilului dumneavoastra. De la negru sofisticat, creat printr-o combinatie de textura si ton, la argintiu calm sau albastru clasic, proaspat

   
Imagine cu un Xperia 5 V argintiu langa o pereche de casti Sony si o veioza pe un birou

Design discret

Xperia 5 V se asorteaza cu designul altor produse Sony, inclusiv casti, pentru a va bucura de stil fara cusur cand il folositi cu alte produse. 

 

Fiecare moment devine memorabil

Xperia 5 V a fost creat pentru a realiza fotografii si clipuri video cu usurinta, oferindu-va rezultate incredibile pe care sa le pastrati ca amintire sau sa le impartasiti cu prietenii.

 

 

Surprindeti momentul in detalii extraordinare

Noua generatie de senzor Exmor T™ pentru mobil capteaza mai multa lumina ca oricand, ceea ce inseamna ca imaginile dumneavoastra vor fi mereu frumoase si expresive in orice situatie, mai ales noaptea si in iluminare scazuta.

 

 

 

Imagine cu o persoana pe un acoperis, tinand mana in dreptul soarelui, cu un ochi inchis

Portrete impresionante, sustinute de A.I.

Xperia 5 V este perfect pentru portrete. A.I. (Inteligenta artificiala) analizeaza focalizarea, balansul de alb si expunerea pentru a va oferi cea mai buna imagine de fiecare data. Indreptati camera spre subiect si faceti fotografia, iar telefonul se va ocupa de restul.

   
Imagine cu Xperia 5 V cu linii albastre si trei imagini iesind din camerele telefonului, fiecare imagine mai aproape de subiecti

Surprindeti lumea si pe dumneavoastra

Camera Xperia 5 V exceleaza in orice situatie. Indiferent daca este zi sau noapte, indiferent de unghi, indiferent daca realizati portrete, peisaje, preparate culinare sau orice altceva, veti obtine imagini extraordinare fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea. 

 

Exprimati-va cu Xperia

Realizati si impartasiti imagini si clipuri video emotionante gratie expresivitatii de culoare si capacitatilor artistice incredibile ale. Este usor si distractiv.

 

Un minut pentru clipuri video incredibile

Vloggingul este mai usor ca oricand. Pur si simplu selectati fotografiile, clipurile video, muzica si durata si Xperia va crea automat un clip video demn de un profesionist.

 

Culori care dau viata lumii

Functia Efect creativ poate schimba atmosfera si tonul fotografiilor si ale clipurilor video, adaugand emotie creatiilor dumneavoastra.

 

 

 

Prim-plan cu o persoana, realizat din unghi, noaptea, cu un fundal de oras nefocalizat

Portrete care ies in evidenta

Xperia 5 V dispune de un nou mod bokeh imbunatatit4, care va ridica nivelul portretelor aproape de cel oferit de camerele profesionale, chiar si noaptea.

   
Imagine cu un grup de persoane la un picnic pe acoperis, noaptea

Nu trebuie sa va fie teama de intuneric

Aduceti scenele intunecate la viata si surprindeti ceea ce ochiul uman nu poate vedea cu functia Fotografiere nocturna.

 

Selfie-uri de calitate superioara

 

 

Un toc care va ajuta sa faceti selfie-uri mai bune

Tocul va permite sa realizati portrete orizontale sau verticale pentru imagini si clipuri video optimizate pentru retele de socializare.

 

Dumneavoastra sunteti vedeta

Realizati imagini sau clipuri video 4K utilizand camera frontala si temporizatorul si tocul 6 pentru a va surprinde prietenii cu extraordinara calitate a creatiilor dumneavoastra.

 

 

Declansare confortabila cu un gest al mainii

Faceti fotografii cu functia Declansare prin aratarea mainii. Pur si simplu ridicati palma in fata Xperia 5 V pentru a lansa temporizatorul de fotografiere

 

Visul oricarui vlogger

Xperia 5 V dispune de o serie de functii proiectate sa va ajute sa inregistrati clipuri video de inalta calitate, cu sunet extraordinar. Utilizati tonuri de culoare si slow motion pentru a scoate in evidenta clipurile video cu usurinta. De asemenea, puteti face live streaming si puteti discuta cu audienta.

 

 

Imagine divizata cu o persoana pe acoperis noaptea, ambele parti sunt identice, dar imaginea din stanga este neclara, iar cea din dreapta este clara

Clipuri video line, fara bruscare

Stabilizare optica SteadyShot™ incredibila de la Sony cu stabilizare a imaginii FlawlessEye va permite sa inregistrati clipuri video line si stabile chiar si cand sunteti in miscare.

 

Slow motion si culori cinematice, cu usurinta

Obtineti tonuri ale pielii perfecte cu tehnologia Xperia 5 V S-Cinetone pentru mobil. Surprindeti momente incredibile care va vor uimi prietenii si fanii in clipuri video slow motion 4K 120 cps

 

Un microfon creat pentru vlogging

O pereche de microfoane stereo va permit sa surprindeti lumea din jur si un al treilea microfon, dedicat pentru inregistrarea vocii, inregistreaza cu prioritate ceea ce spuneti. In plus, un filtru inteligent pentru vant va permite sa inregistrati audio clar si curat, fara ca zgomotul de fundal sa va strice clipurile video.

 

Imagine cu o persoana creand un vlog cu Xperia 5 V cu echipament de inregistrare din mana

Vlogging la nivelul urmator

Duceti vloggingul la nivelul urmator cu functia optionala Monitor pentru vlog, care va permite sa utilizati camera principala pentru a va filma si a face live streaming. Manerul de inregistrare Bluetooth6 optional va ofera manevrare facila si comenzi fizice, precum si un mod mini trepied convenabil, pentru inregistrare fara utilizarea mainilor.

 

Creati recenzii de cinci stele

Xperia 5 V este smartphone-ul preferat de cei care fac recenzii de produse. Setarea Prezentare produs de pe camera principala va comuta automat focalizarea pe subiectul din centrului cadrului, comutand usor intre dumneavoastra si produsul pe care il prezentati.

 

Continutul pe care il adorati, la cea mai buna calitate

Indiferent ce continut preferati, va veti bucura de o calitate mai buna pe Xperia 5 V. Muzica, imaginile si clipurile video sunt mai clare si mai curate, iar difuzoarele stereo pentru intreaga gama de sunete, mufa pentru casti de 3,5 mm sau conectarea wireless va ofera mai multe moduri de a va bucura de continut.

 

 

Bucurati-va de sunet care umple camera

Difuzoarele stereo evoluate, pentru intreaga gama de sunete sunt pozitionate in partea din fata a dispozitivului pentru a oferi sunet clar si autentic, suficient de puternic incat poate umple o camera mica si asezate inteligent, astfel incat ofera sunet extraordinar cu telefonul orientat orizontal sau vertical.

 

 

Doua imagini identice cu persoane cantand la instrumente, cu textul DSEE Ultimate, imaginea din stanga este incetosata, iar cea din dreapta este clara

Muzica se aude mai bine

Orice piesa se va auzi mai bine cu DSEE Ultimate™. Cu procesare puternica, sustinuta de A.I., detaliile fine sunt restabilite in price ascultati, de la fisiere locale la piese ascultate prin streaming online.

[1] OFF (Dezactivat) [2] ON (Activat)

   

Obtineti sentimentul pe care il aveti in primul rand

Xperia 5 V dispune de tehnologia 360 Upmix, care converteste piesele clasice cu sunet tridimensional. Astfel, toate piesele se or auzi ca si cum ati fi in primul rand la un concert

 

inconiurati-va cu muzica autenticã

Sunetul 360 Reality Audio este inregistrat si masterizat in studio pentru a va maximiza experienta de auditie. Va veti bucura de o experienta audio la scara maxima, ca si cum artistul preferat ar sustine un concert in fata dumneavoastra

 

 

Cel mai bun sunet, cu sau fara fir

Xperia 5 V are suficiente secrete pentru a imbunatati muzica pe care o ascultati, indiferent cum o ascultati.

 

Prim-plan cu o persoana ascultand muzica pe telefon, cu o pereche de casti intraauriculare

Conexiune audio inteligenta

Cand este utilizata cu o pereche de casti Sony, conexiunea inteligenta se ajusteaza la mediu, ceea ce inseamna ca muzica nu va fi intrerupta nici in medii aglomerate.

 

lubiti castile cu fir? Si noi

Vesti bune pentru audiofili: Xperia 5 V are o mufa pentru casti, de 3,5 mm, realizata din cele mai bune materiale si componente, pentru a va oferi sunet de inalta fidelitate la castile cu fir preferate.

 

 

Bluetooth® LE

In comparatie cu o conexiune clasica, cel mai recent standard Bluetooth® LE Audio (Energie scazuta) va permite sa va bucurati de o latenta mai redusa atunci cand ascultati muzica la casti wireless.

 

Faceti cunostinta cu Snapdragon Sound ™

Xperia va ofera o noua optiune de conexiune audio pentru cel mai bun sunet, ca mai buna conectivitate si inovatii mobile de la Qualcomm Technologies. Snapdragon Sound este proiectat sa va ofere muzica la rezolutie ridicata, apeluri voce cu o claritate deosebita si jocuri line gratie functiei de conectare superioara si autonomiei extinse a bateriei 26.

 

 

Display

Imagine cu o persoana langa o fereastra, in lumina puternica, uitandu-se la un clip video pe Xperia 5 V

Frumos chiar si cand este luminos

Ecranul Xperia 5 V este extrem de luminos si accepta HDR in timp real, ajustandu-se la mediu pentru a va oferi cea mai buna experienta de vizionare, indiferent unde va aflati, chiar daca lumina de afara este puternica. 

   
Imagine cu o persoana in pat, uitandu-se la clipuri video pe Xperia 5 V

Sunteti gata pentru un maraton video?

Puteti urmari mai mult de 24 de ore de clipuri video cu o singura incarcare a bateriei.

   

Creat pentru persoane ocupate

Doriti sa urmariti clipuri video in timp ce trimiteti mesaje sau navigati pe pagini de internet? Stim ca va place sa jonglati mai multe sarcini, de aceea am creat o interfata cu utilizatorul dedicata pentru mai multe ferestre, ca sã puteti face totul deodata.

   

Ajungeti mai repede la aplicatiile utilizate frecvent

Functia Detectie laterala va permite sa accesati cu o singura mana aplicatiile pe care le utilizati cel mai frecent si sa obtineti ceea ce va doriti mai rapid ca niciodata. Puteti folosi aceasta functie chiar si pentru a controla castile Sony

   

Navigare mai linã

Un ecran rapid si lin, de 120 Hz va permite sa navigati pe internet sau sa va jucati fara incetosare si decalaje ale imaginilor.

 

Music Pro

 

Imagine cu o persoana cantand la clape si inregistrand pe Xperia 5 V

Dati frau liber creatorului din interiorul dumneavoastra

Music Pro va permite sa inregistrati, sa editati si sa reglati muzica direct de pe telefon, fara a avea nevoie de un microfon extern. Accepta voce, chitara si pian, ajutandu-va sa dati frau liber muzicianului din interiorul dumneavoastra.

   
Imagine cu cuvantul PODCAST intr-o caseta neon, pe un perete de caramida mov

Creati urmatorul podcast de neratat

Daca deja creati podcasturi sau v-ati gandit sa incepeti unul, acum este momentul. Cu Xperia 5 V, nu veti avea nevoie de echipamente complicate sau programe de editare; pur si simplu inregistrati, decupati si incarcati direct de pe telefon.

 

Duceti fiecare joc la nivelul urmator

Intrati in joc! Xperia 5 V va sustine jocurile, indiferent daca va jucati pentru a va distra sau pentru a castiga. Impartasiti momentul de bucurie cu un clip video de inalta calitate, cu o captura de ecran sau chiar cu streaming live.

 

 

Imagine cu un Xperia 5 V cu interfata Optimizare jocuri pe ecran, cu un fundal mov cu efect 3D

Optimizare jocuri va asigura un avantaj

Functia Optimizare jocuri reprezinta centrul de comanda pentru jocuri, care va permite sa personalizati caracteristicile si setarile pentru a crea experienta perfecta de joc. Iar acum dispune de o interfata reimprospatata. 

 

Mai multe caracteristici. Mai multa distractie.

Indiferent de stilul in care va jucati, va veti distra mai bine pe cont propriu sau cu prieteni gratie functiilor dedicate, pentru toate tipurile de jucatori.

 

Prim-plan cu o persoana jucandu-se un joc pe Xperia 5 V, cu atentie pe microfonul unei perechi de casti cu fir

Vocea se va auzi tare si raspicat

Functia Optimizare chat vocal asigura claritatea vocii. Comenzile prin chat vocal va vor conduce echipa spre victorie.

 

Nu lasati bateria sa va stea in cale

Planuiti o sesiune de jocuri lunga? Controlul alimentarii cu functie de limitare a incalzirii (HS) pastreaza telefonul rece si protejeaza bateria cand telefonul este conectat la un incarcator. Toate acestea pastrand performanta optima a jocurilor. 

 

 

Imagine cu un Xperia 5 V cu interfata de setari Concentrare pe ecran

Concentrare pe joc

Cu setarea Competitie, notificarile vor fi dezactivate pentru a nu fi deranjati de apeluri, mesaje sau notificari in timp ce va jucati

   
Imagine divizata cu doua secvente din joc, cu un simbol de derulare inapoi si 30 de secunde in mijloc

Intoarceti-va in timp si inregistrati

Optiunea Inregistrare cu intoarcere in timp va permite sa inregistrati cele mai recente 30 de secunde din joc. Astfel, nu veti rata cel mai bun moment. 

   
Imagine cu un Xperia 5 V cu interfata Calitate inregistrare pe ecran

Inregistrati, salvati si impartasiti

Toata lumea apreciaza un clip video cu momentele importante. Cu Xperia 5 V, puteti inregistra pana la 120 cps, pentru a va impresiona comunitatea cu clipuri video line.

   
Prim-plan cu o persoana jucandu-se pe un Xperia 5 V cu un deget deasupra butonului declansator

Capturi de ecran cu un clic

Cand va jucati, mainile va sunt ocupate si poate fi complicat sa inregistrati o captura de ecran. Dar butonul declansator fizic de pe Xperia 5 V nu este doar pentru fotografii; o atingere rapida realizeaza o captura de ecran si nu trebuie sa modificati pozitia mainii sau modul in care tineti telefonul.

   
Prim-plan cu o persoana jucand un joc cu ambele maini pe Xperia 5 V

Dezvoltat impreuna cu profesionisti eSports

Am optimizat multe functii pentru gameri profesionisti. Comenzi de precizie, o rata de scanare a atingerii de240 Hz si raspuns tactil rapid va ofera jocuri mai rapide, mai precise.

   
Un Xperia 5 V cu o imagine din joc divizata pe ecran, cu cea din stanga intunecata si textul OFF (Dezactivat) si cea din dreapta luminoasa si textul ON (Activat)

Luminati intunericul

Cu L-γ raiser (Low gamma), puteti vedea usor in intuneric, fara a supraexpune zonele luminoase de pe ecran. Observati inamicii in intuneric si atacati inaintea acestora.

   
Xperia 5 V cu o imagine divizata pe ecran, culorile sunt diferite intre ecranul din stanga, cu textul DEFAULT (Implicit) si cel din dreapta, cu textul CUSTOMISED (Personalizat)

Urmariti actiunea mai clar

Xperia 5 V va permite sa ajustati balansul de alb, astfel incat sa vedeti actiunea clar si adversarii sa nu va ia prin surprindere. De asemenea, este mai bine si pentru ochi, astfel incat va puteti juca mai mult timp fara sa va simtiti obositi.

   
Imagine cu un Xperia 5 V cu interfata egalizator audio pe ecran

Imbunatatiti ceea ce auziti

Un egalizator audio va permite sa auziti sunete care ar putea trece neobservate, precum pasi sau focuri de arma in departare. Aceasta inseamna ca veti sti unde sunt adversarii si veti putea reactiona inaintea acestora.

   
Imagine cu o persoana in aer liber, jucandu-se pe un Xperia 5 V negru

Energie pentru mai mult timp

Cu o baterie puternica si cel mai recent cip, va puteti bucura de jocurile preferate mai mult timp cand nu sunteti in apropierea unei prize.

   
Imagine cu logo Snapdragon elite gaming

Optimizat cu Snapdragon Elite Gaming™

Xperia 5 V este optimizat cu Snapdragon Elite Gaming pentru performanta superioara. 

 

Streaming simplificat

Daca sunteti streamer sau doriti sa incercati aceasta activitate, Xperia 5 V va ofera o gama larga de functii si setari utile, proiectate sa faciliteze relatia cu fanii si construirea audientei.

 

Imagine cu un Xperia 5 V cu interfata Live streaming pe ecran

Construiti canalul de streaming live

Cu o interfata intuitiva, puteti selecta usor un cont de streaming, modifica titlul sau descrierea ori selecta orientarea verticala sau orizontala. De asemenea, puteti crea o imagine miniatura, ajusta setarile de sunet si multe altele.

   
Imagine cu un Xperia 5 V cu interfata Chat pe ecran

Tineti statisticile sub control

Cu Xperia 5 V, puteti verifica statisticile de vizualizare, puteti posta continut pe retelele de socializare sau ajusta setarile in timp ce faceti streaming live. Puteti folosi chiar si fereastra de chat pentru a interactiona cu fanii sau puteti activa/dezactiva functii, inclusiv microfonul de streaming sau ecranul de confidentialitate.

   
Imagine cu un Xperia 5 V cu interfata de rezumat de streaming pe ecran

Un rezumat cu tot ce va intereseaza

Cand perioada de streaming se incheie, un mesaj pop-up va afisa o estimare a statisticilor cheie. Aceasta include durata, vizualizari totale si fani. Daca doriti statistici mai precise, puteti accesa YouTube Studio pentru o imagine completa.

 

O bateria care poate dura pana a doua zi

Cu o baterie de 5.000 mAh, nu va veti mai face griji ca veti ramane fara energie. Xperia 5 V are baterie suficienta pentru a va tine activi pana a doua zi dimineata, cu pana la 50% din baterie ramasa. Mai mult timp pentru ceea ce va pasioneaza si aveti nevoie.  

 

 

Pregatit pentru incarcare wireless

Rapid si convenabil, pur si simplu asezati Xperia 5 V pe orice statie de incarcare compatibila si lasati tehnologia sa se ocupe de restul.

Partajati energia

Puteti utiliza Xperia 5 V ca statie de incarcare wireless pentru celelalte dispozitive, precum castile.

O baterie construita sa reziste

In timp, baterlile isi pierd n mod natural din capacitate. Functia de incarcare adaptiva a Xperia a fost proiectata sa previna acest lucru, asigurand ca bateria nu este suprasolicitata in timpul incarcarii. Astfel, bateria ramane sanatoasa pana la 3 ani.

 

 

Performanta pentru confort

 

Proiectat sa ramana rece

Un nou procesor, un sistem imbunatatit de gestionare termica si o crestere de 40% a volumului placii de disipare a caldurii ajuta Xperia 5 V sa ramana rece, chiar si in perioade extinse de utilizare intensa.  

 

 

Imagine cu logo Snapdragon 8 Gen 2

Performanta extraordinara

Platforma mobila Snapdragon® 8 Gen 2 foloseste AI de top pentru a sustine noi experiente extraordinare si o eficienta imbunatatita a bateriei. Este mai rapida si mai eficienta cand gestioneaza sarcini multiple, astfel ca puteti realiza imagini si clipuri video, urmari continut, naviga pe internet, va puteti conecta si juca pentru mai mult timp, fara compromisuri in ceea ce priveste performanta. 

   
Imagine expandata cu un Xperia 5 V, prezentand panourile de sticla din fata si din spate

Protejat impotriva caderii si zgarieturilor

Xperia 5 V utilizeaza Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 pe fata si spate, care contine, in medie, 22% continut reciclat din productie. De asemenea, asigura rezistenta superioara la zgariere si imbunatateste protectia la cadere pe suprafete dure.

   
Imagine cu logo xperia inconjurat de picaturi de apa

Un pic de apa nu este nicio problema

Bucurati-va de libertatea de a face fotografii aproape de apa, indiferent daca este la piscina sau la plaja. Xperia 5 V are un calificativ IP65/68, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji de efectele apei sau ale prafului asupra dispozitivului.

   
Prim-plan cu un buton

Securitate la varful degetelor

Deblocati telefonul rapid si confortabil utilizand varfurile degetelor. Astfel, accesul este mai facil ca oricand, pastrand continutul telefonului in siguranta.

   
Diagrama cu doua telefoane cu numeroase pictograme si sageti indicand de la telefonul din stanga la cel din dreapta

Faceti schimbarea

Indiferent daca treceti de la un telefon cu Android sau iOS, este usor sa faceti schimbarea si sa transferati toate datele si toate aplicatiile pe noul dumneavoastra Xperia.

   
Imagine cu o persoana care deschide tavita SIM de pe un Xperia 5 V, cu doua cartele SIM alaturi

Schimbati cartelele SIM in cateva secunde

Daca planificati sa calatoriti in strainatate si doriti sa schimbati cartela SIM, tavita pentru SIM de pe Xperia 5 V este proiectata sa se deschida usor, fara instrumente speciale. De asemenea, Xperia 5 V este compatibil cu o gama mai larga de operatori care accepta cartele eSIM.

   
Imagine cu logo 5G

Conectati-va mai rapid cu 5G

Viteze de descarcare mai rapide, streaming mai lin si compatibilitate de inalta rezolutie cu viteze 5G super rapide pe Xperia 5 V

   
Imagine cu logo WiFi 6 Certified

Bun venit la Wi-Fi® 6E

Cu Wi-Fi® 6E10, beneficiati de viteze mai ridicate de descarcare si incarcare, latenta mai scazuta si conectivitate imbunatatita, chiar si atunci cand in aceeasi retea sunt conectate mai multe dispozitive.

   
Imagine cu Wi-Fi si 5G/4G cu sageti dintr-o parte in alta in mod repetat

Conectivitate mai inteligenta

Conectivitatea inteligenta utilizeaza tehnologia Xperia, care are la baza bibliotecile retelei neurale Sony, pentru a analiza semnalele Wi-Fi pentru a anticipa problemele de conectivitate viitoare. Aceasta inseamna ca va veti bucura de cea mai buna conexiune disponibila, indiferent daca este 4G, 5G sau Wi-Fi.

 

 

Ajutati la construirea unui viitor mai bun

De la ambalaje fara plastic la functii de accesibilitate, depunem eforturi pentru a crea o societate mai durabila si mai primitoare. 

 

 

Imagine cu lemn si hartie pe o farfurie de sticla

Descoperiti Combinatia de materiale originala

Ambalajul Xperia 5 V foloseste Combinatia de materiale originala de la Sony, realizata din bambus, fibre de trestie de zahar si hartie reciclata dupa consum, disponibile in cele mai mari centre de productie din Asia.

   
Imagine cu logoul Road to ZERO

Producem materiale sustenabile

Ca parte a eforturilor pentru sustenabilitate, am eliminat componentele de plastic din ambalajul Xperia 5 V si le-am inlocuit cu materiale de hartie. De asemenea, am facut ambalajul mai subtire si mai compact pentru transport mai eficient. 

   
Imagine cu gramezi de granule de plastic negru si argintiu, langa un tub de pudra

Se utilizeaza mai mult plastic reciclat

Sony a redus utilizarea resurselor neregenerabile dezvoltand SORPLAS™, un plastic reciclat ecologic, care asigura performanta ridicata, fiind ideal pentru produsele noi.

   
Ilustratie cu o varietate de persoane, de diferite varste, etnii si cu diferite dizabilitati

Se imbunatateste accesibilitatea  

De la activarea controlului vocal, pana la cresterea dimensiunii textului, Xperia 5 V include o gama de functii de accesibilitate, permitand oricui sa comunice liber, indiferent de nevoile individuale.

   
Imagine cu o persoana facand o fotografie cu Photography Pro pe Xperia 5 V cu o nota muzicala si linii deasupra, indicand sunetul

Photography Pro ajuta pe oricine sa faca fotografii mai frumoase

Cu noul Photography Pro, puteti decide ca inclinarea camerei Xperia intr-o parte sau alta sa fie insotita de un sunet. Astfel, o persoana nevazatoare sau cu probleme de vedere poate realiza o imagine dreapta. De asemenea, am actualizat interfata cu utilizatorul pentru o utilizare mai facila.

Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Tip telefon
      Smartphone
    • Smartphone
      Da
    • Slot SIM
    • Tip SIM
      Nano SIM
    • Retea
      5G
    • 2G
      Da
    • 3G
      Da
    • 4G
      Da
    • Culoare
      Albastru
    • Dimensiuni
      68 x 8.6 x 154 mm
    • Greutate
      182 g
    • Senzor
      Amprenta
  • Procesor
    • Model
      Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa
      3.2
  • Display
    • Tip ecran
      OLED
    • Diagonala (inch)
      6.1
    • Rezolutie
      2520 x 1080
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      802.11 a/b/g/n/ac/ax
    • Bluetooth
      5.3
    • NFC
      Da
    • GPS
      Da
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      12 MP Ultrawide 48 MP Wide
    • Camera frontala
      12 Mpx
    • Blitz incorporat
      Da
    • Inregistrare video
      4K
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.