Ulefone Telefon mobil T1, Dual SIM, 4G, Quad-Core, 6GB RAM, 64GB, Android 7.0, 3680mAh, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil T1, Dual SIM, 4G, Quad-Core, 6GB RAM, 64GB, Android 7.0, 3680mAh, negru de la Ulefone

Ulefone T1 - Furios si Iute, cu 6GB RAM


Avantaje:

  • Memorie 6GB RAM + 64GB ROM + card microSD (pana la 256GB);
  • Procesor Ultra-Performant Octa-Core Helio P25;
  • Ecran Full-HD 5.5-inch, Corning Gorilla Glass 3;
  • Camera foto principala DUALA 16.0 MP + 5.0 MP senzor Samsung, QUAD LED, Autofocus;
  • Camera foto secundara 13.0 MP, f/2.8 ;
  • Sistem de Operare Android 7.0Nougat;
  • Acumulator puternic: 3680mAh cu USB Type-C si incarcare rapida;
  • Senzor Amprenta + Giroscop 6-axe ;
  • Modul GPS cu A-GPS si GLONASS incorporate pentru o pozitionare exacta;
  • Conectivitate 4G TDD-LTE + 4G FDD-LTE;
  • Dual SIM, Dual Standby.


Rapid ca fulgerul

Procesorul Helio P25 (MT6757T) de la MediaTek are 8 nuclee ce ajung la 2.6GHz, aducand performanta si un consum redus de energie. Propulsat de acest procesor, modelul Ulefone T1 iti aduce o rapididate si o fluiditate excelenta, indiferent de complexitatea utilizarii tale: jocuri intense cu multe detalii sau aplicatii complicate - nimic nu te va putea incetini!




Spatiu de stocare din belsug

Cu cei 6GB de memorie RAM, nu vei avea nicio problema in a efectua multi-tasking, iar rata de transfer creste la 32Gbps, garantand un transfer rapid de fisiere. In ceea ce priveste memoria interna, ai la dispozitie 64GB impresionanti, ce pot fi extinsi cu inca 256GB: gata, nu mai este nevoie sa stergi nimic din lipsa de spatiu pe telefon - aplicatii favorite, muzica, video, poze, se va gasi loc pentru toate!




Schimba modul in care vezi lumea

Tehnologia de ultima ora Dual Camera presupune existenta a doua camere foto de 16.0 MP + 5.0 MP, ce captureaza o singura imagine finala, intr-un mod asemanator cu ochii si sistemul uman. Camera de 16MP cu senzor Samsung S5K3P3, 5 lentile si rezolutie mare surprinde imagini clare, detaliate si pline de culoare, iar cealalta de 5MP aduce adancimea campului vizual si mult-cautatul efect bokeh - estomparea fundalului si scoaterea in evidenta a subiectului. Aceasta combinatie iti permite fotografierea la un cu totul alt nivel si promite rezultate excelente.




Mai luminos si totusi mai natural

Blit-ul complex Quad-LED (patru leduri) aduce lumina potrivita oricand si oriunde. In plus, poate modifica automat temperatura culorilor in functie de mediul inconjurator si crea un efect de luminozitate mai natural, pentru fotografii clare, luminoase si o intensitate a culorilor placuta.




Arati bine si ziua si noaptea

Camera frontala uimitoare de 13.0 MP si Softlight, lumina speciala pentru selfie, iti garanteaza atat fotografii excelente in claritate, cat si un efect de infrumusetare naturala prin estomparea usoara si luminarea trasaturilor fetei tale.




O lume minunata pe display-ul tau

Ecranul mare curbat 2.5D, cu diagonala de 5.5-inch si rezolutie Full-HD (1920x1080), foloseste tehnologia IPS, iar dinamica culorilor este intensificata pentru un rezultat atragator - claritate, luminozitate si naturaletea nuantelor. In plus, sticla ecranului este Corning Gorilla Glass 3, la care s-a adaugat un strat oleofobic pentru reducerea urmelor de amprente!




Incarcare rapida 9V2A

Ulefone T1 dispune de un acumulator mare Li-Polymer cu capacitate de 3680mAh, pentru energie de ajuns o zi intreaga, fara grija bateriei. Mai mult, datorita tehnologiei de incarcare rapida 9V/2A PE+2.0, in doar 80 de minute terminalul va fi complet incarcat si gata de lucru!




Senzor Amprenta Inteligent

Ulefone T1 simplifica procesul de deblocare prin tehnologia moderna a senzorului de amprenta: detectarea amprentei tale, respectiv deblocarea telefonului, se vor realiza precis si rapid prin atingerea usoara a senzorului localizat pe partea din fata a telefonului. Vei avea acces in siguranta la toate datele tale in mai putin de 0.1 secunde, iar pentru confort, poti inregistra pana la 5 amprente diferite.


Sistem de navigatie triplu: GPS + GLONASS + A-GPS

Acesta este mult mai stabil, mai precis si mai rapid, pentru o localizare corecta si o experienta de navigatie fara probleme.


Realitate virtuala mai accesibila

Senzorul de Giroscop incorporat este in ultima varianta, cu pozitionare pe 6 axe, ce determina identificarea miscarilor cu o precizie crescuta. Astfel, lumea jocurilor virtuale va deveni mult mai credibila si naturala.


Android 7.0 Nougat in stare pura

Ultima versiune a sistemului de operare de la Google promite optimizarea operatiilor si un management mai performant al datelor pentru o experienta de utilizare fluida, fara intreruperi sau intarzieri. De asemenea, consumul de energie este mai scazut.



Retea
Sloturi SIM Dual SIM
Retea 2G: 900/1800/1900 MHz | 3G: 900/2100 MHz | 4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600 MHz | 4G: TDD-LTE: 2500/1900/2300/2500
Tip SIM NanoSIM
General
Model Procesor Octa-Core MediaTek MTK Helio P25
Frecventa Procesor 2.6 GHz
GPS Da, cu A-GPS, GLONASS
Sistem de operare Android 7.0
Greutate (g) 181
Limba utilizare romana, engleza, maghiara
Dimensiuni (mm) 155 x 76.9 x 8.45
GPU Mali-T880 MP3
Memorie
Slot memorie microSD (pana la 256GB)
Memorie RAM 6 GB
Memorie ROM 64 GB
Afisaj
Tip display IPS, Corning Gorilla Glass 3
Rezolutie 1920 x 1080
Diagonala (inch) 5.5
Numar culori 16M
Conectivitate
Bluetooth v4.1
Wireless 802.11 : a/b/g/n 5GHz, Dual band, Wi-Fi Hotspot
USB Type-C 2.0
Audio 3.5 mm
NFC Nu
Foto video
Camera principala 16MP + 5MP, f/2.0
Camera secundara 13MP, f/2.0
Blit integrat LED
Alimentare
Capacitate (mAh) 3680
Multimedia
Radio FM Da
Lanterna Da
Altele
Senzori Proximitate, Lumina, Accelerometru, Compass, Giroscop, Amprenta
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      5.5
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      13
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.