Telefon Mobil Vonino Xylo X, Dual SIM, 8GB, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon Mobil Vonino Xylo X, Dual SIM, 8GB, Black de la Vonino

Display IPS 4 inch


Pentru ca display-ul de tip IPS capacitiv de 4 inch este suficient de mare poti folosi cu usurinta Vonino Xylo sa redai videoclipuri si filme oriunde te afli, impartasind experienta vizuala cu cei din jurul tau, poti raspunde cu susurinta mail-urilor sau poti edita rapid un document. Datorita calitatii de redare a display-ului de tip IPS, care va ofera o calitate superioara a imaginii, a luminozitatii si a culorilor redate toate sunt usor si placut de facut.

 
 

Smartphone Dual-Sim 3G


Vonino Xylo S este un smartphone care incorporeaza cele mai noi tehnologii disponibile. Pentru ca nevoile de comunicare ale celor mai multe dintre persoane sunt acoperite de 2 cartele SIM smartphone-ul Vonino Xylo S este un Dual-SIM, si pentru ca accesul la internet oriunde te afli este un must-have ambele cartele suporta conexiune 3G ultra-rapida HSDPA de pana la 21.4Mbps. Astfel poti oricand sa accesezi rapid orice iti doresti pe internet si fie ca este vorba de un videoclip, atasamentul unui e-mail sau informatiile stocate in cloud acestea vor fi disponibile imediat in mana ta.

 
 

Sistem de operare Android 4.4 KitKat


Dorind sa oferim utilizatorilor cea mai buna experienta cu acest tip de produse, Vonino Xylo S utilizeaza cea mai recenta versiune a sistemul de operare dezvoltat de Google, Android 4.4 KitKat. Inca de la prima versiune lansata, acest sistem de operare, s-a diferentiat de competitorii sai prin interfata intuitiva usor de utilizat si prin optimizarea resurselor utilizate. Versiunea 4.4 KitKat vine cu o interfata de utilizare redesenata si cu un nivel superior al personalizarii meniurilor si ecranelor principale ale telefonului. In acelasi timp Android 4.4 KitKat a fost imbunatatit in ceea ce priveste resursele utilizare in timpul rularii programelor crescand nivelul autonomiei bateriei.

 
 

Camera spate 5.0Mpx


Vonino Xylo S are incorporate 2 camere foto-video dispuse pe partea frontala – 2.0mPx si pe spatele smartphone-ului – 5.0mPx. Fiind compatibile cu toate aplicatiile de apel video oferite de mesageriile instante, cum sunt Yahoo Messenger, Google Talk sau Skype, acestea iti vor permite sa interactionezi in cel mai direct mod cu prietenii si cu partenerii de afaceri. In acelasi timp, camera spate cu o rezolutie de 5.0mPx iti ofera posibilitatea sa fii regizorul videoclipurilor tale si sa nu ratezi momentele importante din viata ta.

 
 

Doar alege destinatia – Modul GPS incorporat


Un smartphone este cu atat mai util cu cat reuseste sa substituie mai multe dispozitive. Vonino Xylo S vine cu un modul GPS incorporat si busola digitala, care va permite sa-l utilizati ca si navigator GPS cand va aflati in masina sau mergeti pe jos. Puteti obtine indrumari de traseu sau sa cautati puncte de interes aflate in vecinatatea locului in care te afli.

 
 

Conectat in orice situatia – 3G HSDPA, Wi-Fi 802.11, Bluetooth 2.0


Principala facilitate a unui smartphone este ca poate sa inlocuiasca usor functii al unui PC sau ale unei tablete, pastrand functionalitatea unui telefon, in cazul Vonino Xylo S chiar a 2 telefoane. Pe langa facilitatea 3G HSDPA Xylo S are incorporata si uzuala conexiune WiFi; in acelasi timp poti utiliza cele 2 conexiuni pentru a crea un Hotspot WiFi pentru a partaja conexiunea ta la internet. Pentru ca pachetul facilitatilor de conectare si transfer de date sa fie cat mai complet Xylo S va ofera si un modul BlueTooth incorporat. Prin conexiunea BlueTooth puteti sincroniza smartphone-ul cu calculatorul personal, sau puteti conecta la aceasta un dispozitiv extern cum ar fi o tastatura sau un set de casti.

 

 

 

Producator: Vonino
Specificații

Telefon mobil Vonino Xylo, Dual SIM, Black

 
Cod: 8945259954211
 
 

Tip Telefon:

Smartphone

Sloturi Sim:

Dual Sim

 
General

Touchscreen:

Da

Tastatura QWERTY:

Nu

Tip tastatura:

Standard

Retea:

2G: 850 / 900 / 1800 / 1900
3G: 900 / 2100

Model Procesor:

MT6572 Dual-Core

Frecventa procesor:

1200

Culoare:

Negru

Dimensiuni (W x H x D mm):

65 x 123.8 x 10.6

GPS:

Da, cu A-GPS

Greutate (g):

120

Sistem de operare:

Android v4.4 (KitKat)

Tip SIM:

SIM
MicroSIM

 
Memorie

Slot memorie (tip):

MicroSD (pana la 32 GB)

Memorie RAM:

512 MB

Memorie interna:

4 GB

 
Afisaj

Tip display:

IPS LCD

Rezolutie (pixeli):

800 x 480

Diagonala display (inch):

4

Functii:

Capacitiv multitouch

 
Conectivitate

GPRS:

Da

Tehnologie Bluetooth:

v2.0

Tehnologie wireless:

802.11 b/g/n
Wi-fi direct
Wi-fi display

NFC:

Nu

USB:

MicroUSB v2.0

Porturi:

1 x Jack 3.5 mm

 
Foto video

Rezolutie camera (Mp):

5.0

Blitz integrat:

LED

Camera secundara:

2 Mp

Caracteristici foto/video:

Geotagging

 
Alimentare

Durata convorbire:

2G: 4 ore
3G: 3 ore

Capacitate (mAh):

1300

Tip baterie:

Li-Ion

 
Comunicare

Mesagerie:

SMS / MMS

Browsing:

Da

E-mail:

Da

 
Multimedia

FM radio:

Nu

Redare video:

Da

Redare audio:

Da

 
Altele

Aplicatii:

Google Play

Senzori:

Accelerometru
Senzor de proximitate

Accesorii incluse:

Incarcator priza
Cablu Micro USB
Casti

Altele:

Microfon incorporat

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.