Telefon mobil Xiaomi 13T, 8GB RAM, 256GB, 5G, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Xiaomi 13T, 8GB RAM, 256GB, 5G, Black de la Xiaomi

 

Sistem de camera profesionala Leica

Obiectiv optic profesional Leica I Doua stiluri fotografice Leica

42 de minute pana la 100%

Alimentat de incarcare turbo de 67 W

Pana la 16 ore de redare video

Baterie de lunga durata S000mAh (tip)

IP68 rezistenta la apa si praf

Creat pentru mai multe scenarii

MediaTek Dimensity 8200-Ultra

Performanta suprema, eficienta energetica incomparabila

Ecran CrystalRes AMOLED de 144 Hz

Detalii incredibile cu o capacitate de raspuns super lina

 

Xiaomi 13t Leica

 

Imagini Leica autentice

Xiaomi x Leica Co-engineered Summicron lens

Lentile optice profesionale proiectate impreuna cu Leica, utilizand acoperirea lentilelor anti-orbire si tehnologia de acoperire cu cerneala pentru marginea lentilei pentru a imbunatati transmisia luminii pentru fotografii clare in orice moment al zilei si al noptii.

 

Xiaomi 13t Leica

Doua stiluri fotografice Leica

Inspirat de estetica imagistica a Leica, Xiaomi 13T foloseste doua stiluri fotografice unice: Leica Authentic Look si Leica Vibrant Look - dezvoltate folosind un motor profund proprietar si proiectate impreuna cu Leica. Iar Xiaomi 13T accepta capturi cu gama de culori P3 pentru o imbunatatire cu 25% a complexitatii culorilor, permitand fotografii si mai realiste.

 

 

Experienta Leica

Xiaomi 13T ofera o experienta Leica completa cu sunetul clasic de declansare Leica pentru a-ti surprinde capodopera, filtre Leica pentru a-ti edita capodopera si filigran Leica pentru a-ti partaja capodopera.

 

Xiaomi 13t Leica

 

Crearea de capodopere de calitate Leica oricand si oriunde cu cel mai recent sistem de imagistica

Xiaomi 13T aduce doua stiluri fotografice originale Leica – Leica Authentic Look si Leica Vibrant Look in varful degetelor fotografilor entuziasti. Cu 100% DCI-P3, Xiaomi 13T are o gama de culori mai larga, care ii permite sa obtina calitatea si caracterul remarcabil Leica pe care creatorii de continut le iubesc. Dispune de o functie de stiluri fotografice personalizate in modul Pro, vazuta pentru prima data in Xiaomi 13 Ultra, smartphone-ul premium din seria Xiaomi 13, care permite utilizatorilor sa ajusteze Tonul, Tonalitatea si Textura la stadiul prestabilit. Aceasta functie permite utilizatorilor sa pastreze mai multe detalii si culori pentru post-procesare si sa-si salveze presetarile preferate, astfel incat sa poata crea stiluri fotografice distinctive, personale, care sa le poata ridica imaginile pentru diferite platforme sociale sau proiecte fotografice.

 

Xiaomi 13t Leica

Performanta imbunatatita puternica si eficienta si durata lunga de viata a bateriei

Xiaomi 13T este echipat cu MediaTek Dimenstiy 8200-Ultra, care este construit pentru o eficienta energetica superba, folosind cel mai recent proces TSMC 4nm, permitand imbunatatiri ale CPU si GPU. Utilizatorii se bucura de o experienta de smartphone mai rapida, cu o durata de viata mai lunga a bateriei. Cand este complet incarcat, Xiaomi 13T accepta pana la 14 ore de functionare a ecranului, astfel incat nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la puterea bateriei atunci cand calatoriti, faceti fotografii si filmati videoclipuri sau vizionati canalele preferate in naveta zilnica.

 

 

Afisajul clar vibrant imbunatateste placerea video

Toti ochii sunt atintiti asupra ecranului CrystalRes de 6,67 inchi al lui Xiaomi 13T, clar si viu, cu o rata de reimprospatare de pana la 144 Hz si o rezolutie de 1,5K (2712 x 1220), care imbunatateste considerabil experientele de vizionare si de joc. Ecranul dispune de un mod de luminozitate ridicata de pana la 1200 de niti cu luminozitate maxima de pana la 2600 de niti, 1 acoperire 100% DCI-P39 cu 68 de miliarde de culori, care accepta Dolby Vision® si HDR10+ end-to-end. Acest lucru imbunatateste contrastul dintre partile intunecate si luminoase ale imaginii, restabilind textura adevarata a detaliilor si echilibrand saturatia culorilor. Afisajul CrystalRes de la Xiaomi 13T nu numai ca imbunatateste placerea utilizatorilor de a viziona continutul lor preferat, dar permite si oricui se lanseaza intr-o aventura de creare de continut sa inregistreze si sa editeze videoclipuri atragatoare oricand si oriunde. Suportand Dolby Atoms® cu difuzoare duble incorporate, Xiaomi 13T permite utilizatorilor sa se cufunde complet in filme si videoclipuri.

Cand functia Pro HDR Display este activata in aplicatia Xiaomi Gallery, CrystalRes Display ofera o luminozitate de pana la cinci ori mai mare, oferind utilizatorilor o experienta de vizionare mai echilibrata, mai captivanta si mai captivanta atunci cand vizioneaza continut HDR.

 

 

Rezistenta la apa si praf IP68 linistitoare combinata cu un aspect modern si elegant

Xiaomi 13T are un design clasic si elegant si este disponibil in trei optiuni inteligente de culoare: Alpine Blue, Meadow Green si Black. Modelul Alpine Blue are un panou din spate din piele vegana Xiaomi BioComfort texturata fin pentru un aspect si o senzatie premium confortabila. Modelele lucioase Meadow Green si Black Xiaomi 13T au un panou din spate din sticla lucioasa care se simte ca matasos pentru utilizarea de zi cu zi. Clasamentul IP68 ofera utilizatorilor asigurari ca Xiaomi 13T este suficient de rezistent pentru a supravietui stropilor.

Xiaomi 13t Leica
Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Tip telefon
      Smartphone
    • Smartphone
      Da
    • Slot SIM
    • Tip SIM
      Nano SIM
    • 2G
      Da
    • 3G
      Da
    • 4G
      Da
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      75.7 x 8.49 x 162.2 mm
    • Greutate
      197 g
  • Procesor
    • Model
      MediaTek Dimensity 8200-Ultra
  • Display
    • Diagonala (inch)
      6.67
    • Rezolutie
      2712 x 1220
  • Conectivitate
    • Bluetooth
      Da
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      12 MP Ultrawide 50 MP Wide 50 MP Telephoto
    • Camera frontala
      20 Mpx
    • Blitz incorporat
      Da
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.