Televizoare Smart TV

Televizoare Smart TV cu preturi cuprinse intre 586 lei si 94762 lei

Cum alegem un Smart TV

Televizoarele Smart evolueaza din ce in ce mai rapid, au o calitate tot mai buna si functii mai inteligente ca niciodata. Atunci cand alegem un Smart TV, primul lucru pe care sa-l luam in calcul este diagonala acestuia. Daca televizorul va fi plasat intr-o incapere de dimensiuni medii sau mici, iti recomandam sa optezi pentru o diagonala medie, intre 50 si 80 cm. In cazul in care dispui de spatiu suficient si iti doresti o experienta cinematografica realista la tine acasa, poti alege televizoare smart mai mari, cu o diagonala de 125 cm sau chiar mai mult.
In ceea ce priveste rezolutia, poti avea parte de imagini extrem de calitative cu un smart TV 4K (Ultra HD) sau chiar Full HD. Tehnologia ecranului a experimentat progrese mari in ultimii ani, astfel incat putem alege dintre QLED, OLED sau LED. Ecranele LED ofera o luminozitate excelenta a imaginii, in timp ce ecranele OLED garanteaza o claritate impresionanta. De asemenea, orice televizor smart trebuie sa vina insotit de mufe HDMI care sa permita conectarea la diverse dispozitive.

Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba un televizor Smart

Una dintre cele mai interesante si, in ziua de azi, indispensabile functii ale unui televizor Smart este optiunea de Wi-Fi integrat, care permite vizionarea filmelor preferate pe platformele online de streaming sau Youtube. Pentru a avea parte de imagini vibrante, iti recomandam sa te orientezi catre un televizor HDR. Sistemul de operare este si el la fel de important, iar unele dintre cele mai populare modele sunt cele Android, de la . Exista insa o multime de alte sisteme de operare din care poti alege, trebuie doar sa tii cont de compatibilitatea acestuia cu aplicatiile si platformele de streaming pe care le folosesti cel mai des. In magazinul nostru online poti gasi o gama variata de televizoare smart incepand de la cele mai ieftine, pana la cele mai complexe. Bucura-te de promotiile speciale si reducerile de sezon, si alege cele mai bune preturi.