Televizoare Sony Smart

Televizoare Sony Smart cu preturi cuprinse intre 3514 lei si 20968 lei

Badabum.ro are preturi promotionale la toata gama de Televizoare marca Sony si o multime de alte oferte. Televizoare produse de Sony la cele mai ieftine preturi de pe piata! Convinge-te de preturile mici la produsele Sony si de ofertele Badabum.ro la toata gama de Televizoare. Oferta magazinului online Badabum.ro cuprinde Televizoare Sony, toate la preturi ieftine. In categoria Televizoare sunt disponibile produse ieftine marca Sony. Cel mai bun pret la Televizoare Sony, doar online la magazinul Badabum.ro!

Un televizor Sony smart iti poate oferi experienta cinematografica de care ai nevoie, chiar la tine acasa. Oferta magazinului nostru online cuprinde televizoare smart Sony cu ecran LED, OLED, Ultra HD 4K sau Full HD. La fel ca majoritatea televizoarelor inteligente, televizoarele Sony beneficiaza de Wi-Fi integrat, oferind de asemenea si conexiune prin Bluetooth. In plus, functia Smart plug & play de la Sony permite conectarea telefonului mobil la televizor, simplu si rapid.

Televizoarele Sony smart folosesc Android TV ca si sistem de operare, ceea ce iti permite, printre altele, sa instalezi cu usurinta orice aplicatie din Google Play. Aceste modele de televizoare smart se remarca si prin cipurile sale legendare X-Reality PRO, care asigura o calitate Full HD exceptionala. Majoritatea se bucura si de functia HDR, astfel incat sa poti avea parte de cel mai bun contrast al imaginilor. De asemenea, ClearAudio+ regleaza sunetul pentru o experienta capitvanta. Descopera catalogul online de televizoare smart Sony incepand de la cele mai ieftine modele, pana la cele mai sofisticate.