Njoy UPS Cadu 2000, 2000VA/1200W, Afisaj LCD, USB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
655,47 lei
Pret 36 Rate Optimo: 24.03 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

UPCMTLS620HCAAZ01B

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere UPS Cadu 2000, 2000VA/1200W, Afisaj LCD, USB de la Njoy

UPS nJoy Cadu 2000, 2000VA/1200W, Afisaj LCD cu ecran tactil, 4 x prize Schuko protejate si conectate la baterie, 1 x RJ11/RJ45 de 1Gb/s protejata, Posibilitatea de monitorizare si control prin USB, LAN si internet, port de comunicare USB, rata de eficienta pana la 90% Caracteristici Ecran LCD AVR Auto-Restart Iesire sinusoidala simulata Incarcare Off-mode Functie Cold Start Program de management inclus (ViewPower)

Tensiune precisa

Seria Cadu este conceputa sa includa specificatii tehnice bine gandite pentru a se integra foarte bine cu echipamentele mici si medii. Cadu masoara la iesire 230V+/-10% (cu o toleranta acceptata de 3%), iar voltajul este mai precis cu 33% decat optiunea similara a competitiei noastre directe, asigurand echipamentele conectate impotriva defectelor electrice.

 

Incarcare extra-rapida

Seria Cadu are un incarcator ultra-rapid, cu o capacitate de incarcare a bateriilor, sub circumstante normale, in 3 ore. Acest interval este cu 25% mai rapid decat orice alta optiune similara disponibila in acest moment.

HID USB -Management prietenos

Seria Cadu are disponibil portul USB HID pentru ca utilizatorii sa aiba acces facil la managementul UPS-ului. Tehnologia HID va permite monitorizarea parametriilor cruciali in mod simplu, fara ajutorul unui program de management dedicat. Cu HID (Human Interaction Protocol) ai posibilitatea sa utilizezi optiunile native Windows pentru power management.

 

Viteza de 1Gb/s securizata

Portul LAN permite conexiuni rapide de 1Gb/s, iar totodata este protejat de anomaliile electrice fara a diminua viteza.

 

Rezerva de energie

Bateriile care alimenrteaza seria Cadu sunt mai mari decat media si ofera cu 20% mai multa energie in comparatie cu bateriile comune.

 

Mod de functionare ventilator

Cadu 650/850/1000: Nu au ventilator.

Cadu 1500/2000:
Ventilator ON in modul Conectat, daca incarcarea > 80%

Ventilator ON in modul Pe baterie si AVR.

 

Silentios. Calm.

In functionare, Cadu poate avea numeroase alarme care se pot declansa in functie de evenimentele electrice, cum ar fi caderi de tensiune, supratensiune si alte erori. Pentru a mentine UPS-ul silentios chiar si in aceste situatii, sunetul alarmelor se poate dezactiva prin intermediul programului de management compatibil.

   
   

Ecran luminat variabil*

Daca Cadu este folosit acasa sau intr-un birou personal pentru protectia echipamentelor IT, caracteristicile trebuie sa se potriveasca perfect in acest mediu. In conditii de iluminat slab sau in timpul noptii, lumina ecranului la intensitate maxima poate fi suparatoare. De aceea am implementat lumina variabila a ecranului, caracteristica care aduce intensitatea luminii la 20%, in stand-by, fara evenimente. In modul Pe baterie, erori si alarme ecranul se va lumina automat la 100% intensitate.

*Acesta caracteristica a fost introdusa in martie 2021.

   
   

Caracteristici fundamentate calibrate

  • Functia Auto-Restart;
  • Alarma pentru inlocuire baterie;
  • Controlat de un microprocesor care asigura eficienta;
  • Functia AVR (Boost&Buck);
  • Incarcare de tip Off-mode;
  • Functia Cold-Start.

 

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Capacitate (VA)
      2000VA
    • Putere (W)
      1200W

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.