Uscator de par Philips Prestige BHD628/00, SenseIQ, 2 setari viteza, 3 moduri uscare, ingrijire cu ioni, design compact, difuzor de volum, cap de coafare 11 mm, cap de uscare, 1800 W, roz/alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
529,00 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 530,19 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 19.43 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BHD628/00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de par Philips Prestige BHD628/00, SenseIQ, 2 setari viteza, 3 moduri uscare, ingrijire cu ioni, design compact, difuzor de volum, cap de coafare 11 mm, cap de uscare, 1800 W, roz/alb de la Philips

Uscare personalizată a părului cu SenseIQ

Pentru păr strălucitor, bine hidratat, cu aspect sănătos

  • Tehnologie personalizată
  • Senzor infraroşu
  • Uscare puternică: cu 20% mai rapidă*
  • Până la 90% din hidratare păstrată**
Experienţă de uscare personalizată

Experienţă de uscare personalizată

Tehnologie SenseIQ pentru o experienţă de uscare personalizată. DETECTEAZĂ. Senzorul infraroşu al uscătorului măsoară încontinuu temperatura părului, pentru o protecţie personalizată. SE ADAPTEAZĂ. Senzorul reglează temperatura de până la 4.000 de ori la o sesiune de uscare*** pentru a preveni supraîncălzirea. ÎNGRIJEŞTE. Tehnologia noastră de detectare şi adaptare protejează părul în timpul uscării, păstrând până la 90%** din hidratarea naturală a părului.

Detectează temperatura părului

Detectează temperatura părului

În timp ce alte uscătoare de păr măsoară numai temperatura fluxului de aer, uscătorul Philips cu tehnologie SenseIQ măsoară temperatura părului pentru a preveni supraîncălzirea. Echipat cu senzor infraroşu care asigură o experienţa de uscare adecvată pentru părul tău.

Adaptează performanţa de uscare

Adaptează performanţa de uscare

Uscătorul cu SenseIQ reglează temperatura fluxului de aer de până la 4.000 de ori la o sesiune de uscare*** pentru a preveni supraîncălzirea.

Îngrijire unică pentru părul tău

Îngrijire unică pentru părul tău

SenseIQ adaptează experienţa de uscare pentru tine. De fiecare dată când îţi usuci părul, acesta conservă până la 90% din umiditatea naturală**, esenţială pentru un păr strălucitor, cu aspect sănătos.

Flux de aer puternic: cu 20% mai rapid*

Flux de aer puternic: cu 20% mai rapid*

Ventilatorul şi motorul de înaltă performanţă sunt proiectate pentru a asigura un flux de aer puternic, oferindu-ţi o uscare cu 20% mai rapidă*.

Moduri de uscare presetate

Moduri de uscare presetate

Cele 2 viteze şi 3 moduri presetate de uscare sunt uşor de selectat cu glisoarele tactile. Alege modul dorit: Gentle/Delicat pentru îngrijire suplimentară, Dry/Uscare pentru utilizare zilnică şi Fast/Rapid pentru un plus de căldură. SenseIQ este activ în modurile Gentle/Delicat şi Dry/Uscare pentru o experienţă de uscare personalizată.

Cap de uscare

Cap de uscare

Pentru rezultate rapide de uscare, foloseşte capul de uscare special conceput. Acesta se roteşte la 360 de grade pentru cea mai bună performanţă a senzorului, asigurând un flux de aer mai concentrat şi o presiune mai mare a aerului. Pentru rezultate perfecte de uscare.

Cap de coafare

Cap de coafare

Deschiderea de 11 mm a capului de coafare concentrează fluxul de aer pentru o coafare precisă, dezactivând modul SenseIQ. Îţi recomandăm să foloseşti capul de coafare împreună cu modul Fast/Rapid şi viteza 1 pentru a obţine stilul dorit.

Difuzor pentru bucle şi mai mult volum

Difuzor pentru bucle şi mai mult volum

Cu difuzorul cu design unic, părul ondulat este coafat uşor şi fără efort. Alege temperatura şi viteza dorite pentru a crea volum şi bucle bine definite.

Tratament cu ioni

Tratament cu ioni

Eliberează instantaneu de 2 ori**** mai mulţi ioni pentru un păr strălucitor şi fără fire rebele. Ionii negativi elimină încărcarea statică, tratează părul şi scalpul şi netezesc cuticulele părului pentru a obţine un rezultat neted şi lucios.

Design compact

Design compact

Proiectat pentru utilizare şi depozitare convenabile, este cu 20% mai uşor***** şi este comod de ţinut în mână.

Specificaţii tehnice

  • Accesorii

    Cap de coafare
    • Cap de uscare
    • Cap de coafare: 11 mm
    Difuzor pentru bucle Da
  • Specificaţii tehnice

    Tensiune 220-240  V
    Lungime cablu 2 m
    Putere 1800  W
  • Caracteristici

    Cârlig pentru depozitare Da
    Jet de aer rece Da
  • Service

    Garanţie internaţională 2 ani Da
  • Tehnologii de îngrijire

    Îngrijire cu ioni De 2 ori mai mulţi ioni
    Tehnologie SenseIQ Da
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      1800
    • Functie ionica
      Da
    • Difuzor pentru volum
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.